TRENDEK | HOME TOUR | ÖTLETEK


Álomszép a kádad, csak éppen 10 perc és kihűl benne a víz? Olvasnál benne, de nincs hol megtámasztani a karodat, vagy elsüllyedsz benne, mint egy léket kapott csatahajó, ráadásul kínszenvedés takarítani? Ez csak néhány olyan kellemetlenség, amivel akkor szembesülhetsz, ha az elsődleges szempont a fürdőkádad megvásárlásakor az volt, hogy jól nézzen ki. Nagy hiba ugyanis egy mintaboltban a falnak támasztott darabok közül ránézésre választani.
 Ezt a cikkünket azok figyelmébe ajánljuk, akik a fürdőkád megvásárlása után bosszúság helyett inkább boldogságban akarnak fürdeni.

A pampafű már régóta gyönyörű kiegészítője a kerteknek, ám soha olyan népszerűségnek nem örvendett a lakberendezésben, mint napjainkban.
Kecses, magas szárával, és toll puha megjelenésével remek díszítőelem, ráadásul sok más szárazvirággal ellentétben nem hullik, és ideális esetben három évig is szép marad. Az is a pampafű javára írható, hogy a háziállatokra sem veszélyes, így cica vagy kutyus mellett is dekorálhatsz vele.


Gyűjts magadnak inspirációt most következő pampafüves ötleteinkből!

A lakberendezők szakértelmük legjavát adva megtervezik azt az életteret, amit a hozzájuk fordulók megálmodnak, ám az nem feltétlenül egyezik meg saját igényeikkel. Míg egyesek egy adott stílusra vagy otthon típusra szakosodva végzik munkájukat, mások nem köteleződnek el egyetlen irányzat mellett sem, ami még kíváncsibbá teszi a nagyközönséget, hogy vajon a saját otthonukat a profik hogy rendeznék be. Mik azok a pontok, amiket egy szakember az otthonából nem hagyna ki, vagy amit előszeretettel építene be.
A teljesség igénye nélkül összeszedtük a legérdekesebbeket!

Ez az otthon, talán nem pont olyan, mint amilyet elképzeltél egy ekkora sztárnak, de tökéletes választás a színésznő és szobrászművész férje, és népes családja számára, akik már rég megértették, hogy egy dolognak nem érdemes élni: a külvilágnak.

Az Oscar-díjas Diane Keaton több filmjében is önmagának egy változatát, azt a nyughatatlan szellemet alakítja, akit a vándorlás jellemez. Los Angeles Santa Ana nevű külvárosában nőtt fel, ahol gyakran csatlakozott ingatlanközvetítőként tevékenykedő édesapjához, így már egészen zsenge éveiben a házak bűvöletébe került. Ez a szenvedélye az évek múlásával csak erősödött, aminek az lett az eredménye, hogy egyre másra vásárolt fel lepukkant ingatlanokat, hogy azokat kipofozza, egy rövid időre birtokba vegye, majd értékesítse.
Legutolsó, általunk most bemutatott háza azonban minden vonatkozásban elüt korábbi projektjeitől...

Gyakori probléma, hogy adott egy csinos nappali vagy étkező, lépcsőfeljáró, ami mögött ott árválkodik egy hatalmas, üres falfelület, és nincs ötletünk arra, hogy mivel lehetne feldobni.
Stílusodtól függetlenül megvannak azok a trükkök, melyekkel életet lehelhetsz ezekbe a területekbe, ráadásul úgy, hogy azok tükrözzék a személyiségedet. Legyél akár műgyűjtő, természetkedvelő, könyvmoly, a falak testre szabhatóak.
Mutatunk pár igazán megkapó és leleményes dekorációs ötletet, melyek között biztosan találsz olyat, amire még nem gondoltál!

Gary Chapman amerikai család- és párterapeuta több évtizedes praxisa alapján arra a felismerésre jutott, hogy a szeretetet ugyanúgy tanuljuk, mint az anyanyelvünket, és a szeretetközlés alapvetően ötféle kommunikációs csatornán keresztül történik. Mindannyian azon a nyelven fogadjuk be és fejezzük ki a szeretetet, amelyre neveltetésünk és személyes hajlamaink nyomán a legfogékonyabbá váltunk. Ezért fordul gyakran elő, hogy szeretetünk kifejezése nem ér célt, mert az üzenet küldője és befogadója nem egy "nyelvet" beszélnek. Mi tehát a megoldás? Megtanulni egymást, mely - hiszed vagy sem - többek között a lakberendezéssel is kifejezhető.

Hogy kit tartanak ma a világ legjobbjának, ha futballról van szó, abban még az ellendrukkerek is többnyire egyetértenek. Ő nem más, mint Christiano Ronaldo, akinek neve hallatán eszünkbe juthat még tekintélyes luxusautó gyűjteménye, akárcsak gyermekeinek nem csekély száma, akik közül számunkra csak egynek ismert az édesanyja személye. Ám ezen furcsaságok ellenére is elvitathatatlan érdeme, hogy a labdarúgás történetének eddigi legeredményesebb játékosa, aki pályafutása során 782 gólt tudhat a magáénak, és nem mellesleg úgy étkezik, akár egy vadállat...

Ki ne élte volna már át azt a pillanatot életében, amikor egy váratlan vendég betoppanása miatt a másodperc tört része alatt kellett a már-már dzsungelnek beillő lakásban rendet rakni. Legalább annyira, hogy le lehessen valahova ülni.
Nyilvánvaló, hogy nem ilyenkor kezdünk bele egy alapos tavaszi nagytakarításba, ablakpucolásba, ám ha követed a most következő ajánlásunkat, ígérem, anélkül tudsz 15 perc alatt ragyogó rendet vágni a nappalidban, hogy ahhoz egy kibiztosított kézigránátot be kéne oda küldeni. :)

Legyen szó egy zajos kukásautóról, harsogó autórádiókról, az általános gyalogos forgalom zümmögéséről, ami az ablakon át beszűrődik a lakásba, vagy csak egy patás lábakon közlekedő lakótársról, e zajok hosszútávon idegőrlővé tehetik az otthoni létet. Szerencsére van megoldás rájuk, és ehhez még csak le sem kell lőni a szomszédot.
Függetlenül attól, hogy hol élsz, mutatok néhány költséghatékony, felújításmentes hangszigetelési lehetőséget, melyek nagy változást hozhatnak az életedbe!

Felejtsd el az unalmas, hűvös napokat! Ha velem tartasz, mutatok pár olyan lehetőséget, amikkel anélkül aktualizálhatod az évszaknak megfelelően az otthonodat, hogy ki kéne dobálnod a már meglévő bútoraidat. Ígérem, jó móka lesz! :)

Aki idén vitte először a gyermekét iskolába, az még nem feltétlenül érzékeli, de hamarosan fogja, hogy a házi feladatok nem csak a gyerekeket képesek lefárasztani, de a szülőket is.
 Mindazonáltal nem szükségszerű, hogy emiatt frusztráltak legyünk. Talán nem is gondolnád, de az iskola utáni otthoni stressz a lakberendezés eszközeivel is jócskán csökkenthető.
 Készen állsz, hogy megtaláld az ideális tanulósarkot a lurkó(i)dnak? Íme, néhány megvalósításra váró ötlet!

Óriási hatást képes gyakorolni a lakásra, mégis valahogy mindig elfelejtjük figyelembe venni. Igen, ez bizony a TAPÉTA. 
Háttérbe szorulását valószínűleg annak köszönheti, hogy neve hallatán a fejünkben még mindig egy ódivatú, ragacsos, nehezen kezelhető alapanyag képe sejlik fel, ám nem árt, ha tudod, hogy az elmúlt években hatalmas utat járt be, pláne, amióta a modern fürdőszobák egyre jobban hasonlítanak a lakószobákra.
Mivel a napod a fürdőszobádban kezdődik, nem árt, ha barátságossá teszed, melynek remek módja, ha kitapétázod.
Ehhez adunk most számos hasznos tanácsot és inspirációs ötletet.

Bár a makramé története a 13. századig nyúlik vissza, napjainkban a boho és eklektikus stílus miatt éledt újjá, és ejt rabul mind többeket. A kézművesek és tervezők friss szemléletének köszönhetően a mai makramé szőttesek finom, krémes színpalettájukkal, és erősen texturált mintáikkal jobban néznek ki, mint valaha.
Mutatunk néhány elegáns dekorációs ötletet, melyekkel te is feldobhatod az otthonod!

A legtöbb embert a nap nagy részében zajos környezet veszi körül, éppen ezért szükségünk van egy kis szusszanásra, hogy a munka végén visszavonuljunk privát csigaházunkba. Ezt nevezem én meditációs térnek, ám, hogy ki mit él meg meditálásnak, már nagyon széles skálán mozog.
Meditációs terünkbe visszavonulhatunk olvasgatni, zenét hallgatni, horgolni, hangtálazni, jógázni, festeni, különféle szellemi és lelki gyakorlatokat elvégezni.
 És ami fontos! Ehhez nem szükséges egy külön helyiséget kibérelni, sem spéci, méregdrága kellékeket beszerezni. A legtöbb hozzávaló már eleve ott hever a lábaid előtt, ezeket fogjuk most számba venni.

Minden koffeinfüggő tudja, hogy a kávéfőző valójában a legfontosabb háztartási eszköz a lakásban. Ám dacára annak, hogy milyen mélyen gyökerező vonzalom van köztünk és imádott kávéfőzőnk között, gyakorta tesszük egyszerűen a konyhapultra, vagy száműzzük olyan másodosztályú sarkokba, ahol baromi nehéz elérni, vagy eleve nem lehet a konyha dísze. De ennek most vége!

Újra van mit ünnepelnünk! A Michelin gasztronómiai térképére ugyanis a napokban - öt másik társuk mellé - két újabb magyar étterem is feliratkozhatott, melyek ugyancsak méltán érdemelték ki az egyik legrangosabb nemzetközi elismerést, a Michelin-csillagot. Közülük az egyik a tavaly ősszel, a fővárosban megnyílt ESSENCIA...

Napjainkban számtalan lakberendezési stílus éli virágkorát, melyek közül az egyik legeredetibb, leglazább kétség kívül a Boho, vagy Boho Chick. De honnan is eredeztetjük ezt a stílusirányzatot és mik a jellemzői?
Ebben a cikkben erre kaphatsz választ, és azt is megmutatjuk, hogyan tudod 6 egyszerű lépésben az otthonodban létrehozni.

Létezik egy csoda hely Balatonalmádi szívében, melynek létrejötte egy nem kevésbé csoda nőhöz köthető, mint amilyen Dr. Árvai Anita.
Az általa megálmodott Veganeeta Home étteremben a színeken és ízeken keresztül nem csupán abba a vegán életmódba kóstolhatsz bele, mely jóllakató ételeivel még a húsevőket is képes zavarba ejteni, de abba a jóságos és otthonos miliőbe is, ami Anitán keresztül úgy ölel át ezen a helyen, akár egy puha takaró.
A következőkben Anitával beszélgettünk a “Veganeetaságról.”

Neked mi jut eszedbe Abádszalók hallatán?
Nekünk többek között a Butik Design Room, aminek 6 tematikusan berendezett, fantáziadús szobája európai mércével mérve is teljesen egyedülállónak mondható. Gyere velünk ebbe a mindössze 306 négyzetméter alapterületű miniszállodába, és lesd el tőlük a legjobb lakberendezési ötleteket.

A palesztín-holland származású, 26 éves szépség élete bár nem nevezhető hétköznapinak, a hormonok hívó szavának engedelmeskedve nála is pontosan úgy indult be a lakásfelújításba torkolló "fészekrakó" ösztön, mint a legtöbb, anyai örömök elé néző nőnél, azzal a hangyányi különbséggel, hogy az ő büdzséje vélhetően tágabb keretek között mozgott, mint legtöbbünké. És hogy milyen lett a végeredmény? Azt döntsd el magad. Mi mindenesetre 5 csillagot adtunk neki!

A nyári szabadságokat megelőző időszak kétség kívül egyik legizgalmasabb pillanata, amikor kiválasztjuk következő úti célunk állomását, és vele a szálláshelyünket. Bemutatjuk a világ elsőszámú lakosztályait, melyekbe a szobafoglalást nem árt, ha megelőzi egy lottó ötös nyeremény...

Budapest szívében, az Erzsébet-híd lábánál magasodó ikerpaloták egyikének házteteje alatt létezik egy kevesek által ismert, de annál titkozatosabb hely, a budapesti éjszaka égköve, a The Duchess. Virtuális túránkon ide vezetünk be!

Szenvedélyes lakókocsi gyűjtő, akinek a Catrina hurrikán ideje alatt 50 kutya, 18 macska és 2 hörcsög köszönheti az életét, továbbá 2015 óta filmes oktatója a Texasi Egyetem Kommunikációs tanszékének, és tulajdonosa egy olyan lélegzetelállítón szép háznak, aminek láttán gyanítom le fog esni az állad...

Az első Airstream-et 1929-ben építették, és majdnem 90 évvel később az ikonikus alumínium lakókocsit olyan hírességek tudhatják magukénak, mint Lenny Kravitz, Taylor Swift, vagy éppen Matthew McConaughey. E lakókocsi népszerűségét mi sem példázza jobban, minthogy az utóbbi időben a világ számos pontján létesültek ilyen kuriózumnak számító szálláshelyek, melyek közül mi most bemutatjuk a legnépszerűbbeket.

Noha a toszkán stílust mára kissé korszerűsítették, a mai, modern otthonok megőrizték a régi házak építészeti elemeit, és talán nem is gondolnád, miért. Ha velünk tartasz, beavatunk a titokba, és megismertetünk a toszkán lakberendezés stílusjegyeivel, hogy mediterrán köntösbe öltöztethesd az otthonod.

Manapság két igazán felkapott stílus hódít a lakberendezésben. Az egyik a minimalizmusba hajló skandináv, a másik pedig a francia vidéki, vagy ahogy a legtöbben emlegetik, provance-i. Nem csoda, hiszen a net tömve van az e stílusban megálmodott otthonok fényképeivel, akárcsak a festékáruházak “Provance” fantázianévvel ellátott, lila árnyalatú festékeivel, a fejek pedig félreértésekkel, hogy mitől is lesz egy otthon stílusa provance-i...

Szerinted a PEPSI, a VISA, vagy a Facebook logójának színe (részben vagy egészben) miért éppen a kék? És azt tudod, hogy ez a szín pozitív élettani hatását a lakásod mely pontján tudja a leginkább kifejteni? Ismerd meg a színek erejét, és azt, hogy melyiket hol érdemes az otthonodban bevetni!

Mind többen döntenek úgy a világon, hogy szárazföldi otthonaiknak búcsút intve hajókon rendezkednek be, méghozzá tartósan. Ezt látszik igazolni az elmúlt években ugrásszerűen megnövekedett kereslet a lakóhajók és dokkoló helyek iránt Európa vízi közlekedésre is alkalmas városaiban. De ezek a hajók nem úgy néznek ám ki, mint a Tüskevárban Matula bácsi ladikja. Némelyik otthon láttán azt is megkérdőjeleznéd, hogy egyáltalán hajón rendezték-e be.

Tudod, mi az a búvótér, vagy hogy mire jó az Aminocell? És azt, hogy hova érdemes ablakot tenni egy tetőtérben, hogy az önmagában húzza ki a rekkenő hőségben a meleget? Ha velünk tartasz, cikkünkből sok egyéb más mellett ezt is megtudhatod!

Aki csak teheti, ebben a kánikulában kimenekül a betondzsungelből a vízpartra, vagy tábort ver a kertben, és meghúzza magát egy árnyas fa alatt. Jó ilyenkor hűsítőnek meginni egy pohár, neeem, inkább egy hordó jégbe hűtött Long Drink Ice Tea-t. Bár légy résen, mert utóbbi nem éppen jeges tea, ahogy Tom Collins sem egy jóképű idegen, hanem egy olyan ital, ami egy hatalmas átverésről kapta a nevét.
Tarts velünk a kertbe, és ismerd meg kedvenc koktéljaid igaz történetét.

A Netflix legnézettebb, társadalmi botrányokban, fülledt erotikában, és extravagáns belső terekben dúskáló története 2021-ben kétségkívül a Bridgerton család. Attól az "apróságtól" eltekintve, hogy a történelmi hűségre és korszellemre szándékosan fittyet hányva hozták össze a szériát, mégis 82 millió háztartásban remegett meg nők százezreinek szempillája Hastings hercege láttán. Nem beszélve a mesés helyszínekről, az ámulatba ejtő ruhakölteményekről, és a csodásan bútorozott rezidenciákról. Ha velünk tartasz, a forgatási helyszínek mellett megismerheted kedvenceid stílusát, és Miss Wistledown legféltettebb titkait is.

Számos kutatás igazolta, de ösztönösen mindenki maga is megtapasztalhatta, hogy egy piros tányéron felszolgált ételből az emberek általában kevesebbet esznek, egy rózsaszín tányéron felhalmozott desszertet ízletesebbnek érzünk, egy nehéz evőeszközökkel elfogyasztott ételért hajlandóak vagyunk többet fizetni, és egy szép asztalnál ülve még a legegyszerűbb étel is jobban esik. Ha az asztalon kívül a hely is nagy műgonddal, egy koncepció mentén, és nem csupán esetlegesen van berendezve, az hatványozottan hat az érzékeinkre. A bEAT kétségtelenül ilyen hely. Ebben az egyedi miliőben beszélgettünk Kaszás Péterrel, az étterem ügyvezető - tulajdonosával a bEAT-ről.

Tedd a kezed a szívedre. Neked kétszer, vagy háromszor annyi ruhád van, mint amennyit fizikailag képes lennél hordani? És a meglévő állomány hány százaléka van vetésforgóban? Jó esetben 30. Ez pedig nem mehet így tovább.
Rengeteget nyerhetsz, ha benevezel KAPSZULAGARDRÓB KIHÍVÁSUNKBA! Garantálom, hogy ha megérted a működését, imádni fogod!

Laskóy Noémi (Instagram: @nnooemi) sokunkat a mindennapokban is inspiráló, két kislány anyukája, aki 2020-ban indította útjára saját vállalkozását, a Petit Leaf-et. Noémival arról beszélgettünk, milyen számára a tökéletes otthon, és milyen szempontok szerint tervezte meg a Marco Mobilinél az ágyukat a hálószobájukba. Ha szeretnéd, most a tied lehet a "Noemi labeld collection" egyik darabja!

Karibi életérzés, mesés panoráma, saját strand és exkluzív belsőépítészet. Ezt ígéri a Balaton egyik legújabb szállodája, melynek pálmafás kertje és apartmanjainak igényes berendezése anélkül repít a trópusokra, hogy el kéne hagynod az országot. Tarts velünk, és fedezzük fel együtt a balatonszántódi BalaLand Residence világát, ahol kisgyermekkel sem kell lábujjhegyen közlekedni, és egy baráti társasággal is jól esik a kanapén hátra dőlve, nagyokat beszélgetni és borozni.

Napjaink egyik legstabilabb színész házaspárja nem a csillogásba született bele, éppen ezért egészen különleges kapcsolatot ápolnak a természettel, és a környezetükkel. Ezt a bensőséges viszonyt akarták beköltöztetni a házukban is, mely aktív közreműködésükkel 5 év alatt érte el jelenlegi formáját. Lépj be velünk az otthonukba, mely kicsit sem magamutogatóan hollywoodi.

Hihetetlen sokoldalúságának köszönhetően a szupersztrádáktól kezdve a konyhai munkalapokig, bútorokig, használati tárgyakig mindent el lehet belőle készíteni, és soha olyan nagy népszerűségre nem tett még szert a belsőépítészetben, mint napjainkban.

Ebben a cikkben ahhoz adunk tippeket, hogyan tudod felhasználni te a betont az otthonodban.

A focit lehet szeretni, vagy nem szeretni, de az tény, hogy az EB-k idején származástól, életkortól, nemtől függetlenül emberek millióit szegezi a képernyők elé. Ha te azok közül való vagy, vagy olyasvalakivel élsz egy fedél alatt, aki rajong érte, akkor tetszeni fognak azok a focis lakberendezési ötletek, amiket ebben a cikkben osztunk meg veled.

"Sose hagyjuk ABBA” - szól a mára már ikonikussá vált, és megunhatatlan film második részének alcíme, és megjelenése óta mi sem tudunk vele betelni. Ha velünk tartasz, ez alkalommal a Mamma Mia 2. forgatási helyszínére repítünk el, azon belül is a minden négyzetcentiméterében imádnivaló Hotel Bella Donna-ba, és beavatunk néhány olyan kulisszatitokba, amit talán te sem tudtál a filmről.

Évek óta nagy népszerűségnek örvend a ligetekben, parkokban, sörözők teraszain felállított kertmozi, mert egészen más ilyen miliőben végignézni pl. egy focimeccset. Szeretnéd ezt otthon is átélni? Az sem akadály, ha egyáltalán nincs kerted. Megteszi egy udvar, vagy egy terasz is, csak az számít, hogy megfelelő környezetet teremts hozzá.

Mit érzel az otthonoddal kapcsolatban, amikor belépsz az ajtón? Boldogságot, kényelmet, örömöt? Ha nem, ez annak a jele lehet, hogy a lakásodnak változtatásra van szüksége. Mutatunk pár trükköt, bútort és kiegészítőt, amivel anélkül teheted az otthonodat egyedi stílusúvá, és szemet gyönyörködtetően elegánssá, hogy minden megtakarításodat rá költenéd.

Kevesen gondolják, de egy otthon megtervezésekor a világítás tervezése a legösszetettebb és legnagyobb képzelőerőt igénylő feladat. Lássuk most a méltán népszerű, és minden háztartásban előforduló asztali lámpák kiválasztásával kapcsolatos leggyakoribb hibákat, amiket érdemes elkerülnöd, amikor lámpát vásárolsz.

A home office intézménye nem általános orvosság minden munkahelyi bajra, és nem is való mindenkinek. Ebben a cikkben azonban az általa nyújtott lelki ajándékokat szeretném mindazoknak a figyelmébe ajánlani, akiket az otthonról végzett munka vagy már kiakasztott, vagy bizonytalanok annak kérdésében, hogy érdemes-e belevágni.

A Németországban élő 29 éves Johanna Wiemann (@scandinavian.interior), enteriőr blogger és stylist a hygge életérzést követve rendezte be hamburgi otthonukat, melynek a fotóit elnézve azonnal relaxált állapotba kerülünk.

A Pinterestet elnézve pofonegyszerűnek tűnik a konyhabútorok átfestése. Csupán egy új szín, néhány ecsetvonás , és máris kész az új konyha - gondolhatnánk. A valóság azonban ennél kijózanítóbb, mert a konyhabútorfestés tipikusan olyan projekt, aminek számtalan buktatója van...

10 éves évfordulóját ünnepli a Twilight saga. Ebből a jeles alkalomból mutatjuk be a forgatás egyik leglátványosabb helyszínét, a híres Cullen-házat, mely a film készítésével egyidőben épült fel.

Mai virtuális túránkon egy olyan franciaországi otthonba kalauzolunk el, mely annak a belsőépítészeti trendnek az iskolapéldája, melyet már ismersz és szeretsz, csak te sem tudtad talán, milyen néven is nevezd. Ez a Skandifornia.

Nem mindenkinek adatik meg, hogy egy fényárban úszó lakásban élhessen. Olykor a tájolás kedvezőtlen, vagy egy közelben lévő épület árnyékolja le az ablakainkat, máskor a ház előtt magasodó fák okoznak fejtörést. Bár egy nagyobb felújítás orvosolhatja ezeket a problémákat néhány fal kiiktatásával, vagy extra ablakok beépítésével, de szerencsére nem csak ilyen drasztikus beavatkozásokkal tudunk javítani fénytelen otthonunk adottságain.

Ne is tagadjuk, a gyerekszoba dekorációja mindig rólunk, szülőkről szól, és nincs ezzel semmi baj, hiszen erre az esztétikai egyeduralomra a gyerekszoba felett legkésőbb akkor vethetünk keresztet, amikor beköszönt a kamaszkor...

Ha téged is magával ragad e stílus végtelen eleganciája, és hedonista módon vágysz arra, hogy ezt az érzést a bútoraidon keresztül is megtapasztald, szerezd be a cikkünkben szereplő 15 berendezési tárgyat, és garantált lesz az otthonodban a Glamour hatás!

Legújabb virtuális túránkon a francia influencer, Marion (@aventuremaisondeco) otthonába kalauzolunk el.
Marion neves márkákkal és dizájnerekkel együttműködve számtalan inspirációt oszt meg követőivel, melyekből most mi is szemezgettünk.

Sokan teszik fel a kérdést: " Hogyan hozhatok létre tengerparti hangulatot az otthonomban, ha a tengernek vagy az óceánnak még csak a közelében sem élek? A tengerparti enteriőr létrehozása szerencsére könnyebb, mint gondolnád. Az alábbiakban megismerheted a legalapvetőbb tengerparti stílusokat, és azokat a dekorációs lehetőségeket, amikkel akár karib-tengeri hangulatot is teremthetsz az otthonodban...

Legyen akármilyen pöttöm is a lakásod, vagy olyan hatalmas, mint egy bálterem, egy berendezési tárgy biztosan nem hiányzik belőle: a könyvespolcod. Ha akad a háztartásodban néhány üresen árválkodó, amik csak téged okolnak mostoha sorsukért, remélhetőleg ihletet kapsz a feldíszítésükre az alábbi 7 lépéses dekorálási tippünkből...

A japán minimalizmus néven is ismert japandi a japán és skandináv stílus nyilvánvaló fúziójaként egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de vajon minek köszönheti felemelkedését? Az ok komoly üzenetet hordoz...

Az alábbi, kipróbált praktikákat alkalmazva a bútoraid garantáltan letagadhatnak majd jó pár évet, vagy akár szebbek lesznek, mint új korukban...

Az életünk tele van pazarlással, vagy az attól való félelemmel. Máskor egyszerűen rosszul gazdálkodunk, és értelmetlen dolgok vásárlásába kezdünk, amivel az életünkben tátongó űrt kívánjuk betölteni, persze sikertelenül. Ilyenkor költünk azokra a dolgokra, amikre tulajdonképpen nincs is szükségünk, vagy teljesen haszontalanok a számunkra, mégis bedőlünk nekik, mert pillanatnyilag jó ötletnek tűnnek. Te vajon az a kivétel vagy, aki erősíti a szabályt?

Science fiction. Ezt szokták rányomni bélyegként azokra a grandiózus ötletekre, melyek első ránézésre kevésbé tudományosnak, mint inkább fantasztikusnak tűnnek. A most bemutatott innovációkra korábban csak legyintettünk, ma pedig már részei az életünknek.

Nem szükséges ahhoz sem feng shui, sem egyéb más gurunak lenni, hogy érzékeljük, bizonyos lakásokban jó tartózkodni, míg máshonnan legszívesebben elmenekülnénk. Mivel az otthonunk az a terep, ahova elvileg feltöltődni térünk haza, jobb az olyan dolgoktól megszabadulni, amik csak kiszipolyoznak bennünket. A te otthonodban a most következő csúcsragadozók közül melyik szívja leginkább a véredet?

A személyiségünkről számtalan dolgot elárul az, ahogyan étkezünk, ahogy öltözködünk, amilyen zenét hallgatunk, és egy egyszerű kézfogás is igen beszédes tud lenni. Míg a fenti dolgok - a kézfogást leszámítva - tudatos döntés eredményei, az alvás során produkált viselkedésünk egy egészen más történet. Nézzük, mit üzensz a párodnak, és ő neked azzal, ahogy együtt alszotok.

Amennyiben átalakításon töröd a fejed, érdemes a legújabb trendek szem előtt tartásával nekifogni, nem megfeledkezve arról, hogy a konyhába való befektetés még mindig az egyik legjobban megtérülő munka, ha az ingatlanod értékének feltornászásáról van szó. Meríts ihletet ehhez a konyhatervezés legújabb divatirányzataiból.

A horkolással az a baj, hogy gyakoriságánál fogva vagy úgy tekintenek rá az emberek, mint alkati sajátosságra, ezért beletörődnek, vagy elvesznek a problémakeresés útvesztőjében. Pedig ahogy azt az Occam borotvája néven ismert tudományos tézis is kimondja, egy problémára adható megoldások közül általában a legegyszerűbb a helyes. Ezen a nyomvonalon elindulva felvetődik a kérdés, hogy miért a horkolást akarjuk megszüntetni különféle trükkökkel ahelyett, hogy a jó alvás feltételeinek megteremtésére összpontosítanánk. Az ugyanis mentes a horkolástól.

Az ókori görög mitológia hősei bonyodalmaikat részben az arroganciájuknak, a próféciák beteljesülésének, továbbá a hisztijüknek köszönhették. Ám mindezek eltörpülnek ahhoz képest, amilyen galibát Zeusz egymagában okozott csupán azzal, hogy képtelen volt a gatyáját magán tartani...
Ha jól belegondolunk, napjainkban sincs ez másképp, mert ilyen vagy olyan okból kifolyólag számos férfi boxer alsónadrág végzi ma is a padlón, mely csak egy példa a sok közül, aminek láttán egy nőnek azonnal kinyílik a zsebében a bicska. Lássuk, hogyan tudnak még a férfiak az idegeinkre menni.

Előző cikkünkben - amit ide kattintva tudsz elolvasni - már górcső alá vettük a férfiakat és különös hóbortjaikat, amiket a nők nehezen tolerálnak. Nem lenne azonban igazságos a nők viselt dolgairól megfeledkezni, melyek nem kevésbé érthetetlenek, vagy egyenesen irritálóak a férfiak számára. Íme a TOP 15 feminin őrület, amit egy nő csak akkor vessen be, ha a célja az, hogy az imádott férfit elüldözze vele.

Nem tudom, a te vendégeid mennyire merészek, de gyanítom, nem azzal kezdik a mustrát nálad, hogy bekukucskálnak a szekrényedbe, vajon katonás rendben állnak-e ott a ruháid, és fix, hogy a hálószobádba se pofátlankodnak be, hogy nyugtázzák, beágyaztál. Azt, hogy rend és tisztaság uralkodik-e nálad, egész más módon fogják észrevételezni, ráadásul egy szempillantás alatt.

2021-ben az elszigetelődés hatására minden hódítani fog, ami a külvilágot képes behozni az otthonokba. Tobzódni fogunk a természetes anyagokban, és a természetközeli színekben, ugyanakkor háttérbe szorul néhány olyan elem, melyek az elmúlt években még igen divatosak voltak. Te melyikük eltűnésére tippelsz?

Egy valódi ajándék akkor ér célba, ha az alkalomhoz illő, abszolút személyre szabott, és mentes a totális fantáziátlanságtól, továbbá nem emlékezteti a megajándékozottat egy hervasztó házimunkára. Lássuk, mik azok a tételek, amiket semmiképpen se adj ajándékba a ház urának vagy asszonyának egy lakásavatóra érkezve.

Ha valakivel csupán egy randevú erejéig találkozunk, az illető viselkedéséből csak egy minta áll a rendelkezésünkre, amit erre az időre nekünk önmagából megmutatott. Ám ha belépünk valakinek a hálószobájába, ott több hét, hónap, vagy akár évek felhalmozott információival találkozhatunk, melyeket már elég nehéz meghamisítani.

"Mesebeli angol házikó, csendes, vidéki kert közepén." - hangzik el a filmben, és ez a jellemzés cseppet sem túlzás Iris otthonát elnézve. Éppen ezért Amanda kaliforniai házának körtúrája után lehetetlen nem bemutatnunk Iris mesés birodalmat, melynek Amanda házával ellentétben minden négyzetcentimétere melegséget, otthonosságot áraszt magából. Akad bárki, aki egy ilyen meghitt birodalomba ne költözne be azonnal?

1939. augusztus 25-én mutatták be az L. Frank Baum meseregényéből készült Óz, a csodák csodája című filmet, ami ez alatt a nyolc évtized alatt milliók és generációk kedvencévé vált, és ma sem vesztett varázsából. Mai álmodozásunk tárgya a kultikus szereplők képzeletbeli otthonának bebútorozása. Lássuk, milyen szoba illene leginkább Dorothyhoz, a gyáva Oroszlánhoz, a Bádogemberhez, a Madárijesztőhöz, a gonosz Nyugati boszorkányhoz, a jóságos Északihoz, és magához Ózhoz, a nagy varázslóhoz.

A minap olvastam egy posztot, amiben egy férj arról számolt be, hogy a feleségével fogadást kötöttek, hogy aki veszít a kártyapartijukban, az átvállal a másiktól egy házimunkát. A feleség ekkor heves tiltakozásba kezdett, hogy az nem lesz jó, mert ő pl. imád mosogatni, így ezt a tételt nem szívesen adná át.
Bevallom, amikor ehhez a ponthoz eljutottam az olvasásban, majdnem félrenyeltem. Álmomban nem gondoltam volna, hogy van élő nő e planétán, aki ezt a feladatot önként, dalolva végzi el...

Már az indulási évben 13 Emmy-díjra jelölték az összesen 8 évadot megélt sorozatot, mely 59 szobrocskájával minden idők legtöbbet díjazott szériájává vált, s mely népszerűségéből olyannyira nem veszített, hogy már készül új előzménysorozata! Sikerének titka részben a remek helyszínválasztásokban keresendő, továbbá abban, hogy a film készítői lélegzetelállító ruhakölteményekkel, és ámulatba ejtő szobabelsőkkel ostromolták mindvégig az érzékeinket. Cikkünkben kedvenc szereplőid személyiségét alapul véve megmutatjuk, milyen otthonban élnének napjainkban. Te melyik stílussal tudsz leginkább azonosulni?

Az emberek többsége úgy van kalibrálva, hogy ha érzi, számolnak a létezésével, ugyanaz a probléma egészen más fogadtatásban részesül. Mindennek alapja a hatékony kommunikáció, és annak tudomásulvétele, hogy nem mi vagyunk a világegyetem középpontja. Lássuk, mik azok az apróságok, melyekre, ha odafigyelsz, te lehetsz a lakóközösség sztárja!  

A macska vitathatatlanul különleges lény. Álmatlanság miatt még az életben nem vittek cicát állatorvoshoz, hiszen maratoni hosszúságú szundikálásra képes, amit az empatikusabb példányok kizárólag hajnali 4 és 6 óra között szakítanak meg, csak a mi kedvünkért. Ilyenkor többnyire arra ébredünk, hogy a jószág intenzív körömélezésbe kezd a vadonatúj kanapén...

Találós kérdés! Vajon mit/kit takar az alábbi pár sor?
"Amint kinyitod a bejárati ajtót, rohan feléd, és kicsattanó boldogsággal adja tudtodra, mennyire örül annak, hogy megérkeztél. Vidám, és alig várja, hogy teljesítse minden kívánságod."

Amennyiben a tipped a család kutyájára esett, tudd, hogy a tévedéseddel nem vagy egyedül. A fenti összefoglaló A JÓ FELESÉG definíciója egy 1955-ös, "Háztartástan" néven elhíresült kiadványból, mely részletesen ecseteli hogyan válhat belőlünk mintafeleség. Amiről azonban egy büdös szót nem ejt, hogy miként vegyük rá a férjünket arra, hogy amire megkérjük, azt meg is tegye!
 A következőkben ennek a hiánynak a pótlására vállalkoztunk.

Gyakran hallani, hogy micsoda különbségek vannak a belsőépítészek / lakberendezők által berendezett otthonokban a lelkes amatőrök munkáihoz képest. Ebben semmi különös nincsen, hiszen előbbi kettő egy szakma, amihez a jó ízlés csak alap, ám egyik sem képes a másikat helyettesíteni. Íme egy csokorra való a szakma legféltettebb titkaiból, hogy otthonod küllemét a következő szintre emelhesd.

Egyedül a nők képesek arra a csodálatos átváltozásra, melynek egyik élettanilag is jelentős állomása az anyóssá válás. Az e szakaszba ért példányok ezt követően két, élesen elkülöníthető módosuláson esnek át. Az első, típusosan jóindulatúvá válva meghúzódik az árnyékban, és baromi jó süteményeket süt. Mi most a másik típussal foglalkozunk, aki korántsem ilyen kezesbárány, és akár még arra is vetemedhet, hogy beköltözik hozzátok a lakásba! Ááááá!

Bár a Lakásétterem fogalma csak most kezd igazán elterjedni a köztudatban, a jelenség maga nem újkeletű, és mint oly sok dolog, ez is az emberi leleményességnek köszönheti létét.
Tarts velünk, és beavatunk a lakáséttermek legfontosabb tudnivalóiba, továbbá abba, hogy ha kedvet érzel hozzá, nyithatsz-e a lakásodban ilyet.

"Vagy a kutya, vagy én! Válassz!"
Igen sok háztartásban hangzott el már ehhez hasonló hadüzenet. Annak érdekében, hogy mégis sikerre vidd a "Márpedig jön a kutya a lakásba" projektedet, alaposan fel kell készülnöd az ellenállást tanúsító fél kételyeinek eloszlatására. Ebben segítünk neked!

Hihetetlen, de 15(!) évvel ezelőtt mutatták be a mozik "HOLIDAY" című amerikai romantikus komédiát.
 A film máig nem múló népszerűsége az átélhető sztori, a szerethető karakterek, és a rendezőnő személye mellett a kiváló helyszínválasztásban is keresendő.

Tarts velem, és körbevezetlek nem csak az Amanda által lakott, de a való életben is létező ingatlanban, sosem látott képekkel, igazi filmes kulisszatitkokkal fűszerezve.

Bejárati ajtóba épített alkoholszint mérő, szekrény, ami kimossa a ruhákat. Erről és még további 15 bitang jó találmányról olvashatsz legfrissebb cikkünkben. Te vajon kitalálod, közülük melyik valóságos, és melyik csupán fikció?

Tudom, tudom, a télen kicsit leeresztettem, és rám férne egy alapos fazonigazítás is, de ígérem, tavaszra ráncba szedem magam, csak kérlek, segíts nekem ebben. Elárulom, mire van ehhez szükségem.

Milyen érdekes, hogy amikor kiadó lakások hirdetéseit böngésszük a neten, általában csak ugyanarra a kottára írottakkal találkozunk. Pedig mennyire tuti lenne, ha a leírás kiterjedne a főbérlőre is: "Nem teljesen százas, a gondolat tört része alatt árat emelő tulajdonos keresi következő, kiszolgáltatott áldozatát, lakásnak sem nevezhető odújának bérlésére. Jelige: "A kákán is csomót."

Sorozatunk 2., és egyben befejező epizódjában azokat a lakótársakat ismerheted meg, akikkel reméljük, téged nem ver meg a sors. Annak érdekében pedig, hogy a legkevésbé a szerencsén múljon, miként könyvelheted el életed albérletben töltött időszakát, adunk néhány megszívlelendő tanácsot!

Mi pontosan ez az év színe mánia, és miért kell folyton kihirdetni? Talán a festékgyártók mozgatják a háttérből a szálakat?
Erre semmi szükség, de valami másra igencsak van, és a Pantone Intézet ezt az egyebet, méghozzá helyetted valósítja meg!

Naponta átlagosan 120 percet töltünk el a fürdőszobánkban. 120 perc pedig sok idő. Különösen akkor tűnik végtelennek, ha a látvány, ami ott nap mint nap fogad minket, több, mint lehangoló. Megmutatjuk azt a TOP 9 baklövést, amik ellehetetleníthetik a fürdőszobádat, és azt is, hogyan tudod csupán egy kis odafigyeléssel úgy kipofozni, hogy öröm legyen oda belépni.

Láttunk már WC-t, amibe a beton belekötött, mert a szaki úgy gondolta, ami megmaradt, azt oda gond nélkül beöntheti, és vágott már szét az ideg, amikor a parkettát a burkolónak negyedszerre sem sikerült lerakni...

Kell nekem egyáltalán telek? Ha Chuck Norrist lekörözve pattansz létrára, amikor a falevelekkel tömött ereszcsatornád azt megkívánja, továbbá állod a sarat a soha véget nem érő házkarbantartás terén, akkor a kertes, családi házas létforma - ami azért bőven tartogat örömöket is - neked való. Már csak meg kell találni a hozzá passzoló telket. Ebben fogunk neked most segíteni!

Mindannyian szeretnénk abban hinni, hogy egyediek és megismételhetetlen vagyunk, és ez igaz is, ám sokkal több közös van bennünk, mint gondolnád.

Hatalmas mérföldkő az ember életében, amikor abban a reményben álmodhat meg egy saját otthont, hogy annak a falait az ő elképzelése szerint fogják majd felhúzni, és nem valaki más, korábbi álmait kell a saját bútoraival kibélelni.

Míg egy rossz szomszédot bárki fel tud az emlékezetében idézni, arra szinte sosem gondolunk, hogy ezek a kibírhatatlan lakótársak talán éppen mi vagyunk.
Íme a legádázabb típusok. Te vajon hozzájuk jársz leckéket venni?

Tudod, hogy melyik posztodat fogja 8 betörőből 7 like-olni?
“Hurrá, két hétre elutaztunk a Bahamákra!”
Hogy mi csábítja még őket a lakásodba, amikre talán nem is gondolsz, azt cikkünkből megtudhatod.

Van, aki hisz benne, mások csak legyintenek, ha asztrológiáról van szó, de egy biztos, ha a csillagok hatnak ránk, akkor a belsőépítészettel kapcsolatos döntéseinket is átszövik a színtől a stílusig, a kiegészítőktől a végső megvalósításig. Lássuk, mi illik hozzád, milyen otthon megalkotásában támogatnak téged a csillagok!

A FB profilunk azt mutatja meg, amilyenek lenni szeretnénk, de hogy kik vagyunk valójában, arról a Google kereséseink, vagy a lakásunk tudna csak igazán mesélni. Utóbbin belül a rendetlenséghez fűződő bensőséges viszonyunk a legárulkodóbb.

 Lássuk, te magadra ismersz-e?

A lakberendezés első látásra költséges beruházás, de ha szabadjára mered engedni a fantáziádat, képes vagy új nézőpontokat felvenni, és hajlandó vagy a szemeddel nem csak nézni, de látni is, észre fogod venni, hogy az otthonod hemzseg az olyan használati tárgyaktól, melyek csak arra várnak, hogy felfedezd a bennük rejlő ezernyi lehetőséget.

Lássuk, mik azok a kritikus pontok az otthonodban, amiktől még a legártalmatlanabb férfi is menekülőre fogja, de legalábbis úgy tekint rájuk, mint kiskutya az új tányérjára: "Ez itt meg mi..?"

Miért érzi magát jól egy férfi olyan környezetben, ahonnan egy nő menekül, és fordítva. Lássuk, mik a legfontosabb paraméterek, melyeket ha sikeresen adaptálsz az otthonodba, te és kedvesed boldogan élhettek egy fedél alatt, mert mindenkinek jár egy külön bejáratú kuckó!

Felmérések szerint egy visszatetszést keltő lakás látványa után a férfiak 13, a nők közel 20 %-a nem kíváncsi a folytatásra. Lássuk, mit néznek meg először egy otthonban a férfiak, és mit a nők, hogy teljes nyugalommal készülhess fel az első találkozásra.

Az embereket ősidőktől fogva irányítja egy belső kódrendszer, hajtja egy múlhatatlan vágy oda, ahonnan származunk, ami lényegünk legjavát adja: vissza a természetbe.

Annak, hogy a fény milyen fontos szerepet tölt be az életünkben, ékes példája, hogy Isten bokros teendői közepette a világosság megteremtéséről gondoskodott elsőként.

A vietnámi születésű Nagy Anna (@yogasecretsbyanna) nem kevesebbre vállalkozott, minthogy a szakmai tanácsokkal ellentétben nemcsak hogy nem zárta be jóga stúdióját, de a félelmeinek búcsút intve az égig repítette. Hogy mi a titka?

2021 egy igazán különleges év Pamela számára: családjával úgy döntött, hogy távol a főváros zajos forgatagától, egy családi házba költöznek. Ebben a harmonikus környezetben várják majd születendő kislányukat.

Íme néhány kapcsolat felfrissítő tipp, amit te is kipróbálhatsz a kedveseddel a közelgő Valentin-nap alkalmából. Közülük az elsőt még akkor is, ha a távolság átmenetileg elválaszt benneteket.

Fogadjunk, hogy ha arra kérnélek, idézz fel egy szimbolikus képet a fejedben a Valentin-nap hallatán, akkor az első három találat egyike egy olyan hálószoba látványa lenne, amit elárasztanak a...

Ezen a héten Sabina Ryden (@sabina.ryden), influencer Skåneban - Svédország legdélebbi tartományi városában - lévő glamour otthonába pillanthatsz be.

Tudod, hogy kikkel döntenek csúcsot az edzőtermek a fürdőruha szezont megelőzően?

Lássuk a szőnyegválasztás aranyszabályait, amikkel elejét veheted egy esetleges esztétikai környezetszennyezésnek.

"Erős vagyok! De néha nekem is szükségem van arra, hogy valaki megfogja a kezem, és azt mondja: nyugi, jut a te ruháidnak is hely a gardróbban..."

Míg korábban a lakberendezés területén újdonságokra szomjazók a Milánói Bútorvásárra kellett, hogy ellátogassanak, manapság a külföldi érdeklődők és befektetők látogatnak el oda a magyar dizájnerek kedvéért...

Kitalálod, miért vörösek a svéd házak? És azt tudod, milyen megfontolásból hagynak lyukat a kínai felhőkarcolók közepén? Egyáltalán hallottál arról, hogy van ott lyuk?
Tarts velünk virtuális detektív túránkon!

Előbb toppanhat be a nagy Ő az életedbe, ha a cipőidet orrukkal befele teszed be a szekrényedbe? Tarts velünk és megtudhatod...

A konyhánk az otthonunk szíve, éppen ezért fontos, hogy ne csak trendi, de roppant praktikus, és a legapróbb részletekig átgondolt legyen.

Beavatunk, mit tanácsos enned és tenned annak érdekében, hogy a szerencse jövőre a leggyakoribb vendéged legyen...

Szubjektív fenyőfa-szépségversenyünk első 6 helyezettjét mutatjuk most be, és azt, hogy melyik illik hozzád a legjobban.

Meg fogsz döbbenni, de akadnak olyan vegán ételcsodák, melyekkel még a "keménymagos" húsfogyasztókat is el lehet varázsolni...

Megmutatjuk, hogyan használd fel okosan a 2021-es lakásfelújítási támogatást, és hogyan kerüld el a legádázabb bakikat, hogy a felújítás bosszúság helyett boldogság legyen.

Íme néhány szórakoztató ötlet, amit a család apraja-nagyja imádni fog, és amikkel igazán megédesíthetőek az ünnepi előkészületek.

Ha te is legalább annyira szeretsz mozizni, mint mi, íme néhány alternatíva arra az esetre, ha te is bekuckóznál hidegebb estéken egy jó kis film-maratonra.

Megmutatjuk, mibe érdemes beruháznod, és hogyan juthatsz hozzá kedvenc bútoraidhoz az állami támogatást kihasználva.

Csillogás, bársony és megkapó részletek. Ezen a héten a lengyelországi influencer, Kamila Rusnak (@nasza.stodola) otthonába kalauzolunk el.

Függetlenül attól, hogy mi miatt dolgozunk otthonról, a home office-nak számos előnye is van, amivel ha jól kufárkodunk, igazi áldásként tekinthetünk az otthoni munkavégzésre.

Mivel nem tudhatjuk, hogy idén jó vagy rossz voltál-e, íme néhány lakberendezési ötlet, amivel garantáltan lenyűgözheted a Mikulást...

Veled is elő szokott fordulni, amikor autóval közlekedsz, és várakozol egy lámpánál, hogy rápillantva az épületekre, melyek mellett elhaladsz, elképzeled, hogy kik lakhatnak ott?

A mondás szerint, aki bal lábbal kel fel, annak az egész napja balul sül el. Ebben a szállóigében csupán egyetlen igazság van...

Megszületett bennünk az elhatározás, hogy nagyobb otthonba költözünk?
Ettől a ponttól kezd érdekes lenni ez a sztori.

Egy fárasztó nap végén egy nő leghőbb vágya nem az, hogy a kedvese aranytálcán nyújtson át egy strucctojás méretű gyémántgyűrűt, hanem hogy...

Egy hófehér otthon Stockholmban

A negyedik x-et követően mi, nők hajlamosak vagyunk többet elidőzni az áruházak kozmetikai részlegénél, ott is a különféle...

Már szinte látjuk, amint a szemedben felcsillan a remény, hogy most majd megveregetjük a vállad...

Akár gyakran, akár ritkán éled ki magad a konyhában, fontos, hogy okosan legyen megtervezve, mert csak így lesztek barátnők...

Ne gondolj semmi rosszra, de kérlek, most ereszkedj térdre...

Aki egy pöttöm lakásban igyekszik gardróbot berendezni, annak az ingatlan minden négyzetcentimétere potenciális gardrób...

Egy fotófal rendkívül kellemes atmoszférát teremt a lakásban, és pszichológiai nyereséggel is bír. Megmutatjuk, hogy készíthetsz magadnak!

Nem vitás, az élet néha tényleg bonyolult, kár is lenne ezt tagadni, de olykor csak mi tesszük azzá, totál feleslegesen...

Attól függően, hogy milyen terveink vannak az otthonunkkal, időnként megéri...

A babaszoba-forradalom már javában dúl. Hódítanak a kaland témák, a pasztellek. A dekorok végeláthatatlan erdejében azonban ne veszítsük szem elől a legfontosabbat, hogy...

A szájmaszk nem csupán higiéniai termékké, de divatcikké és szimbólummá is vált...


Legyünk akárhány évesek is most, 20 év múlva nem azokat a dolgokat fogjuk bánni, amiket megtettünk...

Amikor leülünk rajzolgatni a csemeténkkel, ákombákomjainkat összehasonlítva megállapíthatjuk, hogy...

Mielőtt otthonod korszerűsítésébe fognál, tedd fel magadnak az alábbi két kérdést:

Észrevetted te is, hogy ha vendégek érkeznek hozzátok, előbb-utóbb a konyhában köttök ki?

Amikor egy újdonsült anyukára rápillantasz, aligha kell megkérdezned tőle, hogy átalussza-e a pici az éjszakát: az arcára van írva.

Általában hatalmas tervekkel vágunk bele a gyermekvállalásba, pontos haditervet készítünk...

You have successfully subscribed!
This email has been registered