A cégünk

Küldetésünk

Minden otthont olyan egyedien széppé varázsolni, mint amilyen egyediek és különlegesek a bennük lakók.

Magyarország vezető családi kézben levő lakberendezési bútoráruházává és online webáruházává válni, a legkedveltebb márka, valamint a leginspirálóbb vásárlási élmény megvalósításával.

Veszprém megyében vezető szerepet töltünk be a lakberendezés területén. Cégünk alapítása óta - 2015 óta - áruházunk, valamint raktárunk alapterületét majdnem a duplájára növeltük, valamint 2020-ban a webáruházunkat is elindítottuk. Sokkal többek vagyunk, mint más bútoráruház vagy webáruház.

Arra törekszünk, hogy lakberendezési tippjeinkkel, valamint vásárlóink történeteivel inspiráljunk, vásárlóinknak gondosan kiválasztott termékeket kínáljunk.

A lakberendezési termékek teljes skáláját kínáljuk, így mindenki megtalálja a kedvenc darabjait.

A Marco Mobili egy igazi szerelem márka. A vásárlóink újra és újra visszatérnek hozzánk.

Az értékeink

Inspiráció minden napra

Vásárlóinkat minden nap egy szebb és élhetőbb otthon megálmodására inspiráljuk.

Vásárlói élmény

Szívvel-lélekkel a vásárlóinkért vagyunk és azért dolgozunk, hogy beleszeressenek a márkánkba.

Valódi gondoskodás

Mi valóban törődünk vásárlóinkkal, kollégáinkkal, partnereinkkel. Nyitottak, őszinték, közvetlenek és megbízhatóak vagyunk.

Inspiráló csapat

Sokszínű és munkánk iránt szenvedélyes csapat vagyunk. Nagy fokú kreativitással, energiával és szórakozva dolgozunk, hogy együtt hihetetlen dolgokat érjünk el és hogy csapatunk hosszútávon is remekül működjön együtt.

Ambíció, hogy a legjobbak legyünk

Arra törekszünk, hogy kiválóak lehessünk, és hogy Magyarország vezető családi kézben levő lakberendezési bútoráruházává és online webáruházává váljunk.

You have successfully subscribed!
This email has been registered