A csapatunk

Nem tudok nem szentimentálisan írni a csapatunkról. 2015 óta egyre több kivételes embert köszönthettünk a munkatársaink között. Minden napunkat együtt töltjük, ami sokszor még egy családban is nagy viszályokat szülhet. De nem nálunk! Ennyi csupaszív embert egy kupacban! Hadd meséljek róluk, rólunk...

A Marco Mobili Bútoráruház alapítói és megálmodói

Márkkal óvodások, kisiskolások voltunk, mikor hatalmas kupac bútorlap maradékok tetejére másztunk a legjobb kisautó alapanyagokért. Imádtuk azokat a meleg nyári napokat, amikor a pápai nagyszüleink bútorgyártó üzemében felhőtlenül és szabadon játszhattunk. A mai napig emlékszem a közeli tavacska fölé nyúló nyárfák faleveleinek táncára, ahogy kacéran összekacsintottak a langyos napsugarakkal. Ott volt ő, számunkra a legmagasabb, legszelídebb, a nagypapánk, az üzemek tulajdonosa, aki réges régen éjjeliszekrények, komódokat készített otthon, mígnem a mellékállása 3 üzemmé növekedett. Míg segített a mesterművünk összeállításában, felfüggesztették az üzem dolgozói a bútorok gyártását, hogy soron következhessen a maradék anyagokból összeszerelt autónk.

Nem csupán a mi, családunk és hajdani munkatársai szívében, hanem sokunk nagyszüleinek nappali szekrénysorában, konyhájában, heverőjében, stb. is tovább él a keze munkája által. Mindegyik óvodai és iskolás termünknek elkészítette a bútorait. Ingyen, kérés nélkül. Ennyire önzetlen ember volt ő. Micsoda bútorokat tudtunk volna együtt készíteni! Sokszor emlegetjük Márkkal. De hiszen egy része bennünk él tovább. Hívjuk szerencsés csillagzatnak. Tőle már kaptunk egy csillagot, hogy elérhessük az álmainkat.

Édesapánk és nagybátyánk a három üzemből egy-egyben tevékenykedett tovább. Nagybátyánk és unokanővérünk még mindig foglalkozik bútorokkal. Bár apukánk nem tevékenykedik már a bútoriparban, rengeteg olyan tanáccsal és praktikával lát el a tapasztalatai, tűpontos meglátásai alapján, amelyeknek már számos sikerünket köszönhetjük.

Anyai nagyszüleinknek már lassan nyugdíjba kellett volna vonulniuk, amikor elkezdték a saját vállalkozásukat. 1970-től az állami tulajdonú, az egyetlen várpalotai bútorboltban, Komfort Bútorboltban voltak férj és feleségként üzletvezetők és üzletvezető helyettesek. Nemcsak mi, hanem anyukánk is bútorboltban nőtt fel. Képzeljétek el, még akkor lovaskocsival szállították a bútorokat Várpalotán. Ha megkérdezel egy várpalotait, biztosan ismerte a nagyszüleinket. Nem csak ismerte, hanem szerette is őket. Nem sok emberről hallottam, aki ennyi idősen ilyen nagy elhatározást hozott volna. Mikor megszűnt a Komfort Kereskedelmi Hálózat, egy ikonikus bútoráruházat nyitottak Várpalota szívében, 1993-ban. Véletlen egybeesés lenne? Nem hisszük. A nagyszüleink voltak azok, akik a dzsungelben taposták előttünk az utat. Olyan örökséget kaptunk, amely egész karrierünkben végigkísér bennünket. Minden sejtünkben ott rezegek nagyszüleink tapasztalatai és sikerei. Csordultig telt szívvel emlékszem vissza a szeretetre, amit tőlük kaptunk. Nagynéném és unokatestvérem is a mai napig bútorokkal foglalkozik.

Édesanyánk egy amazon. Hogy máshogy hívhatnánk azt a nőt, akinek egy igazi, kőkemény maszkulin szakmában sikerült az élre törnie?! Az első ember volt az országban, aki a Black Red White termékeit nagykereskedelmi partnerként forgalmazhatta. A mai üzleti partnereink közül is van olyan, aki utánfutóval állt nála sorba a termékekért. Anyukánk megnyitotta Veszprémben a Mira Bútoráruházat (igen, rólam adta a nevét, a Marco Mobilit pedig Márk után neveztük el :) ), melynek emeletén kialakítottuk az otthonunkat. Mi voltunk azok a gyerekek, akik zokniban szaladgáltak a szebbnél szebb bútorok között, hiszen számunkra a lakószint nem jelentette az otthonunk határait. Szó szerint az (eladó) bútorok között nőttünk fel.

Biztosan felmerült már benned is a kérdés, hogy hogyan tudtunk egy ilyen nagy volumenű vállalkozást elindítani 23 és 25 évesen. Bútoráruházat nyitni szinte lehetetlen berkeken kívül. Ehhez nem csak tőke, hanem kiforrott partneri kapcsolati háló is szükséges. Lehetetlen laikusként kiválasztani gyártókat és forgalmazókat, amelyekkel olyan gördülékenyen zajlik majd a közös munka, mint ahogyan azt az ember elvárja. Mi mindezt megkaphattuk édesanyánktól. Így egy 1 éves előkészületet követően 2015-ben megnyitottuk a Marco Mobili Bútoráruházat.

Ám hiába a sok-sok családi sikertörténet, ha valamit az ember a nulláról kezd el. Mennyi mindent tanultunk az elmúlt 8.5 évben! Hova fejlődtünk! És még hova fogunk? Kaptunk egy kivételes alapot, amire azt építhettünk, és úgy, ahogy mi akartuk. Volt, hogy hibáztunk, de tudjuk, hogy a mi utunkat arannyal kövezték ki a nagyszüleink, és mi szorgalmasan és elhivatottan járunk rajta. Na de mi visz bennünket előre? A szeretet és az álmaink. A szeretet az emberek iránt, így minden helyzetet szeretettel oldunk meg. Az álmaink, amelyek mindig a kis családjainkat szolgálják tovább.

A Marco Mobili minden egyes építőkövét szeretetből alkottuk. Amikor nálunk vásárolsz, a nagyszüleink, szüleink és a mi szeretetünk is áthat téged. A gondosan kiválasztott termékeinkben, az, ahogy veled beszélünk, ahogy megoldjuk a felmerülő problémákat, mindenben ott van az egész családunk szeretete. Hálásak vagyunk, hogy ebben a különleges “bútoros” családban nőhettünk fel.

Ez bizony a nagy betűs HIVATÁS.

Mira

Tulajdonos, marketing vezető

Mira az első egyetemi évben szeretett bele a marketingbe. A bútoráruház megnyitását követően két kislánya született, ezért vele inkább az online felületeken találkozhatsz. Ha Márk az áruház gerince, Mira az áruház szíve, hiszen ő az, aki megmutatja, mi rejlik valójában a Marco Mobili szívének mélyén. Minden egyes sarkot az áruházban, a weboldalt, közösségi oldalakat és minden folyamatot tündérporral szór be, hogy az a lehető legjobban átadja a finom és nemes hitvallásunk üzenetét. Rajong a lakberendezésért, fanatizmusát abban élheti ki, hogy minden hónapban a legújabb trendek szerint rendezheti be az enteriőrjeinket. Márkkal, a bátyjával tökéletesen kiegészítik egymást az életben és a vállalkozásukban egyaránt. Mint jin és jang. Mira 2023-ban elnyerte az Év Marketingese díjat a Marketing Commando versenyén.

Márk

Tulajdonos, operatív vezető

Márk már 2 évesen úgy ütötte a fonákot és a tenyerest, ahogy sokan most is csak álmodnánk róla. Tinédzser korában magyar válogatott teniszező volt és országos bajnokságon második helyezett. Kiskora óta edzéseken és versenyeken vesz részt. Ha valakivel 12:00-t beszél meg, ő biztosan odaér 11:45-re, ha nem hamarabb. A versenyzők mentalitása, ahogyan az övé is, tökéletes egy vállakozás működtetéséhez. Pontos, lelkiismeretes, nagyfokú kötelességtudattal rendelkezik, és elhivatott. Hiába 9 fős a csapatunk, vele is gyakran találkozhatsz, hiszen ő nem az a fajta, aki visszahúzódna mindennapok kihívásai elől. A munkatársaink elmondása alapján, igazán kivételes vezető. Kiskorában mindig hagyott a TikTak-os dobozában egy kicsit Mirának, mert tudta, hogy Mira úgyis egy borítással megeszi az összeset. Csupaszív ember.

Hajni

Üzletvezető, értékesítő

Hajni a Marco Mobili Bútoráruház megnyitásakor az első és egyetlen munkatársunk volt, ennek már 8,5 éve. Korábban évtizedekig dolgozott a bútorkereskedelemben, és rengeteget köszönhetünk neki, hogy a mélyvízbe együtt ugrott velünk és azóta is kézenfogva haladunk a hegycsúcsok felé. Hajni kivételes ember, aki igazi bástyánk a mai napig. Amikor találkozol vele, magával ragadó személyiségének köszönhetően olyan, mintha ezer éve ismernétek egymást. Szakértelme lenyűgöző, mindent tud a bútorokról. Hasznos tanácsai által már tengernyi otthon vált szebbé és praktikusabbá. Nem fogod elhinni, de Hajni már nagymama és az unokája a mindene.

Balázs

Értékesítő

Balázs 6 éve csatlakozott hozzánk, szintén oszlopos tagja a csapatunknak. Korábban elektronikai boltban dolgozott, ezért széleskörű rálátása van az otthonok berendezésére. Két tündéri kisgyermek apukája. Jól bírja a női munkatársak "kiképzését", végtelen türelmének és páratlan humorérzékének köszönhetően. Ha ellátogatsz hozzánk, Balázs olyan konyhát tervez neked, amitől az állad is leesik. Hálásak vagyunk Balázsnak, hogy szeretnivaló személyiségével a Marco Mobilit építi és velünk tart az úton, ahol mindannyian elérhetjük az álmainkat.

 

Betti

Értékesítő

Betti már 4,5 éve a Marco Mobili csapatának a tagja. Betti a mi drágakövünk, akit egy hatalmas tengerből merítettünk ki. Ez a hasonlat azért is tökéletesen találó, mert Betti korábban ékszerbecsüsnek tanult és dolgozott. Betti kétszeres nagymama. Különleges, szerethető személyiségével azonnal beilleszkedett a már 4 fős csapatunkba. Páratlan szépérzékével és szakértelmével könnyedén segít neked a bútorok kiválasztásában. Tölts el vele pár percet és garantáltan mosolyt csal az arcodra.

Ádám

Logisztika és raktározás

Ádám 4.5 éve dolgozik velünk, három gyönyörű kis-nagyfiú édesapja. Ádám segítségével lehet rendezett a raktárunk, amely azért fontos, hogy minél több terméket tárolni tudjunk. Az ő precíz és gondos munkájának köszönhetően jutnak el az otthonodba a kiválasztott bútordarabjaid. Ha személyesen jössz el a megrendelésedért, vele mindenképpen találkozni fogsz. Udvarias, kedves, csupaszív embert ismerhetsz meg benne. És akár még horgászás közben is összefuthattok. Ádám fantasztikus tagja a csapatunknak.

Kriszta

WOW-élmény felelős

Kriszta 3,5 éve dolgozik a csapatunkban. Róla is csak ódákat tudunk zengeni. Kriszta a Marco Mobili okleveles lakberendezője, és valóban WOW-élmény felelőse. Láttad már a Tiktok oldalunkat (@marcomobilibutor)? Már egy nagyobb rajongótábora várja minden egyes nap, hogy megjelenjenek az újabbnál újabb lakberendezési tippjei, olyanok, amelyekről és ahogyan korábban még sosem hallhattál. Kriszta egy nagylány anyukája. Egyszerűen imádjuk őt. Profizmusával és különleges személyiségével, lelkesedésével és kimeríthetetlen energiájával nap, mint nap hozzájárul csapatunk álmainak megvalósulásához.

Viki

Marketinges és webáruház adminisztrátor

Mindig azt kívánjuk, bárcsak klónozhatnánk Vikit. Annyira profi mindenben, amit csinál, hogy belőle nem elég egy. Vikivel akkor beszélhetsz, amikor felhív téged, ha a webshopunkon keresztül rendeltél. Neki köszönhetően szeretsz bele egy-egy termékünkbe a terméklapokon vagy a Facebook posztjai által. Viki 2 éve dolgozik nálunk, de a megszerzett tudása olyan, mintha már kezdetek óta a csapatunkhoz tartozna. Kedves, mosolygós személyisége személyesen és telefonon keresztül is elvarázsol. Az első pillanattól kezdve az egész csapatunk imádja.

 

Jázmin

Marketinges

Jázmin gyakornokként jelentkezett, de személyisége azonnal magával ragadott bennünket, így teljes értékű csapattagként csatlakozik hozzánk 2024-ben. Segítségével számos új izgalmas projektbe vághatunk bele, amit és ahogyan még senki más nem csinál a piacon. Izgatottan várjuk, hogy veletek is megoszthassuk, min dolgozunk.

A küldetésünk

Minden otthont olyan egyedien széppé varázsolni, mint amilyen egyediek és különlegesek a bennük lakók.

Magyarország vezető családi kézben levő lakberendezési bútoráruházává és online webáruházává válni, a legkedveltebb márka, valamint a leginspirálóbb vásárlási élmény megvalósításával.

Veszprém megyében vezető szerepet töltünk be a lakberendezés területén. Cégünk alapítása óta - 2015 óta - áruházunk, valamint raktárunk alapterületét majdnem a duplájára növeltük, valamint 2020-ban a webáruházunkat is elindítottuk. Sokkal többek vagyunk, mint más bútoráruház vagy webáruház.

Első lépésként a vásárlókat tettük a ranglétra legfelső fokára, majd e köré építettük fel az egész vállalkozásunkat.

Míg a multiknál elveszett a személyesség és az egyediség, a Marco Mobiliban nem csak egy - minden ötödik lakásban fellelhető darabokból álló - otthont álmodhatsz meg, hanem bennünk új barátokra is lelhetsz.

 

Nem csak a ruhatárad lehet stílusos és divatos, hanem az otthonod is! A Marco Mobili nap, mint nap a legújabb lakberendezési trendekkel, sztorikkal és termékekkel inspirál. Ami a Marco Mobiliban igazán különleges, az az, hogy nem csak online, hanem személyesen is körülnézhetsz nálunk. Hatalmas bemutatóterünkkel - amely akkora, mint 36 lakás - elkápráztatjuk a kíváncsi szemeket. De nem csak a különleges látvány ragad magával, amikor körbesétálsz nálunk, hanem minden érzékedet egyszerre kényeztetjük. Az illatokkal megbabonázunk, a fényekkel teljessé teszünk. Foglalj helyet az egyik kedvenc berendezett szobádban, simítsd végig a kezeddel az ülőgarnitúra különleges textúrájú szövetét, dőlj hátra és relaxálj. Érezd otthon magad ebben az elbűvölő, luxus környezetben.

Arra törekszünk, hogy lakberendezési tippjeinkkel, valamint vásárlóink történeteivel inspiráljunk, vásárlóinknak gondosan kiválasztott termékeket kínáljunk.

A lakberendezési termékek teljes skáláját kínáljuk, így mindenki megtalálja a kedvenc darabjait.

A Marco Mobili egy igazi szerelem márka. A vásárlóink újra és újra visszatérnek hozzánk.

Az értékeink

Inspiráció minden napra

Vásárlóinkat minden nap egy szebb és élhetőbb otthon megálmodására inspiráljuk.

Vásárlói élmény

Szívvel-lélekkel a vásárlóinkért vagyunk és azért dolgozunk, hogy beleszeressenek a márkánkba.

Valódi gondoskodás

Mi valóban törődünk vásárlóinkkal, kollégáinkkal, partnereinkkel. Nyitottak, őszinték, közvetlenek és megbízhatóak vagyunk.

Inspiráló csapat

Sokszínű és munkánk iránt szenvedélyes csapat vagyunk. Nagy fokú kreativitással, energiával és szórakozva dolgozunk, hogy együtt hihetetlen dolgokat érjünk el és hogy csapatunk hosszútávon is remekül működjön együtt.

Ambíció, hogy a legjobbak legyünk

Arra törekszünk, hogy kiválóak lehessünk, és hogy Magyarország vezető családi kézben levő lakberendezési bútoráruházává és online webáruházává váljunk.

You have successfully subscribed!
This email has been registered