Hogyan kezdődött minden?

Az alapítók

A Marco Mobili Bútoráruházat 2015-ben nyitotta meg Veszprémben egy fiatal testvérpár, Mira és Márk. Már kisgyermekként nagypapájuk bútorgyártó üzemében játszottak és szüleik bútoráruházának emeletén volt kialakítva a lakásuk. Szó szerint a bútorok világába születtek bele.

Alig múltak 23 és 25 évesek, de már határozott elképzeléseik voltak arra vonatkozóan, hogy mi mindent szeretnének megreformálni a bútorvásárlási lehetőségekben.

Első lépésként a vásárlókat tették a ranglétra legfelső fokára, majd e köré építették fel az egész vállalkozásukat.

Míg a multiknál elveszett a személyesség és az egyediség, a Marco Mobiliban nem csak egy - minden ötödik lakásban fellelhető darabokból álló - otthont álmodhatsz meg, hanem bennünk új barátokra is lelhetsz.

Az ötletünk

Nem csak a ruhatárad lehet stílusos és divatos, hanem az otthonod is! A Marco Mobili nap, mint nap a legújabb lakberendezési trendekkel, sztorikkal és termékekkel inspirál. Ami a Marco Mobiliban igazán különleges, az az, hogy nem csak online, hanem személyesen is körülnézhetsz nálunk. Hatalmas bemutatóterünkkel - amely akkora, mint 36 lakás - elkápráztatjuk a kíváncsi szemeket. De nem csak a különleges látvány ragad magával, amikor körbesétálsz nálunk, hanem minden érzékedet egyszerre kényeztetjük. Az illatokkal megbabonázunk, a fényekkel teljessé teszünk. Foglalj helyet az egyik kedvenc berendezett szobádban, simítsd végig a kezeddel az ülőgarnitúra különleges textúrájú szövetét, dőlj hátra és relaxálj. Érezd otthon magad ebben az elbűvölő, luxus környezetben.

You have successfully subscribed!
This email has been registered