"A kiszolgálás elsőosztályú, nagyon kedvesek az eladók. A hely hangulatos, a bútorok csodaszépek. Szerintem most Veszprém egyik vezető bútorboltja."

- Beke Lívia


Történetünk kezdetéig egészen a Nagyszüleink és Szüleink munkásságához kell visszatekintenünk, akik már 45 éve a bútoriparban dolgoznak. Munkájuk iránti szenvedélyének és sikereinek meghatározó szerepe volt jövőképünk kialakulásában.

Kisgyermekként Nagypapánk bútorgyártó üzemében játszottunk és a bútorboltunk emeletén alakítottuk ki lakásunkat is. Ha van olyan légkör, ahol jól érezzük magunkat, az egyértelműen a bútorok világa.

Ahhoz, hogy valóra válthassuk gyermekkorunk óta dédelgetett álmunkat, Budapestre költöztünk, hogy egyetemi tanulmányaink során elsajátíthassuk a vállalkozás létrehozásához és működtetéséhez szükséges szakmai tudást.

Vállalkozásunk elindításakor egy dologban azonnal egyetértettünk: mindenképpen szeretnénk valami újat adni az embereknek. Kezdettől fogva igyekezünk egyedi, kifejezetten a vásárló igényeire fókuszáló szolgáltatást és termékeket kínálni, hiszen ebben látjuk vállalkozásunk jövőjét.

Hiszünk abban, hogy csak akkor lesznek a vásárlóink elégedettek, ha mi is szenvedéllyel állunk a munkánkhoz.

Őszintén hálásak vagyunk azért, hogy a napjaink nagy részét azzal tölthetjük, amit imádunk, és hogy lehetőségünk van továbbadni a szép, harmonikusan berendezett otthon örömét másoknak.

Tapasztalatainkat lejegyeztük, majd egységes egésszé összegyúrva egy olyan rendszert alkottunk, amely garantálja Önnek is, hogy termékeink és szolgáltatásaink illeszkedjenek elvárásaihoz, álmaihoz.