Mutasd a horoszkópod-megmutatjuk, milyen az ideális lakásod

0 darab hozzászólás

A csillagokban van megírva a stílusod

Van, aki hisz benne, mások csak legyintenek, ha asztrológiáról van szó, de egy biztos, a csillagokat évezredek óta a történelem nagy gondolkodói is igyekeztek megfejteni. Hitünktől függetlenül pedig valami mégis csak lehet benne, hiszen azok az emberek, akik ugyanabban a jegyben születtek, a horoszkópjuk szerint gyakran hasonló jellemvonásokkal rendelkeznek, hasonló a szemléletük az élet fontos dolgairól. A csillagjegyed sokat elárulhat személyiségedről, az erősségeidről, a vágyaidról.

Ki vagy te? Egy energikus Ikrek, aki folyamatosan lakhelyet és stílust vált? Vagy egy trendtudatos Kos, aki a versenytársainál egy lépéssel mindig előrébb jár? Vagy talán a Föld nevű bolygón ügető Nyilas, aki alig várja, hogy megmutassa a világ minden tájáról származó kincseit?

A csillagjegyed a belsőépítészettel kapcsolatos döntéseidet is átszövi a színtől a stílusig, a kiegészítőktől a végső megvalósításig. Lássuk, mi illik hozzád, milyen otthon megalkotásában támogatnak a csillagok!

84.990 Ft

13.990 Ft

1. KOS

Te aztán tele vagy energiával. Ha röviden szeretnénk téged jellemezni, akkor azt mondanánk, az a személy vagy, aki először lő, aztán kérdez. Nem félsz kipróbálni az újdonságokat, és ez az otthonod kialakításában is megmutatkozik. Szeretsz a szabadban lenni, ezért számodra egy olyan otthon az ideális, melynek alacsony a fenntartási költsége, és ahol karbantartást sem sűrűn kell végezni, lévén keveset tartózkodsz majd otthon. A számodra tökéletes menedék létrehozásához gondolkodj nyitott terekben, nagy kanapéban és ágyban, továbbá egy olyan privát területben, ahova bármikor visszavonulhatsz.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Illik hozzád a kortárs design, az elegáns, de egy minimalista stílusban berendezett otthon is.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Nem árt, ha a lakásodban van valami, ami piros, bár az egészséged szempontjából a mélykék és a sárga színek használata is javallott.  

KÖTELEZŐ ELEM
Bármi, ami bőr vagy piros és fekete.

2. BIKA

A Bikát a Vénusz, a szépség bolygója uralja. Dekadens személyiség és igazi hedonista vagy, mely az otthonodon is meglátszik. Fontos számodra a kényelem, a biztonság és a meleg, békés környezet. Ahogy ételekből, úgy dekorációkból is nálad találjuk a legszebbeket. A bútoraid csak úgy árasztják magukból a romantikát. A te közeged nem nélkülözhet egy nyugágyat, és dobásra kész, pihe-puha díszpárnákat. Nem elégszel meg kevesebbel, mint a tökéletessel. Nálad a legkisebb részletnek is hibátlannak kell lennie. Az anyagoknak tapinthatóan is, mert az érintés számodra a legfontosabb valamennyi érzéked közül.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Tradicionális, klasszikus, budoár ihletettségű bútorokkal.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Fehér, krém, olíva, lágy rózsaszín, réz, arany, selyem, bársony, kasmír.

JÓ HA VAN
Hintafotel.

3. IKREK

Az állatövi jegyek legváltozékonyabb és legkommunikatívabb egyede vagy. Neked nem is lakást kéne tervezni, hanem egy reptéri terminált vagy szállodai szobát, mert ha otthon is vagy, az tulajdonképpen csak egy rövidke átmeneti időszaknak tekinthető két távolléted között. A te otthonodban az sem lenne meglepő, ha minden szobája más és más hangulatban lenne berendezve, melyek stílusa sem igazán meghatározott, és ahol elhelyezheted mindazt, ami utazásaid során összegyűlt. Ezen felül, mivel a te bolygód a Merkúr, a technológiai újdonságok bolygója, az otthonod hozzád hasonlóan okos, vagy azzá kell válnia.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Eklektikus, régi és új keveréke.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Merész, vibráló színek, sárga, fehér.

KÖTELEZŐ ELEM
Könyvespolc.

4. RÁK

Ha van a ráknak otthona, akkor az egyben a tiéd is, ha pedig egy nap könyvírásra adná a fejét, akkor az "Így lett belőlem tökéletes mártír" címet adhatná neki. A rák mindent és mindenkor megtesz bárkinek. Tanácsot is ad, ha kéred, ha nem, de mindezt szívjóságból.

Amennyiben te egy Rák vagy, otthonod biztonságos szentély, hangulatos belső terekkel, melyek valójában a nem megfelelően kiválasztott darabokból állnak össze mégis valami széppé. Aki belép az otthonodba, biztosan lát majd egy olyan polcot vagy falat, ami a szeretteidről készült fényképekkel van kidekorálva.

Egy rák szereti a ritkaságokat, a régiségeket, a kézműves dolgokat. Mivel ők maguk is gyakorta szabnak, varrnak, kötnek, horgolnak, szükségük van az otthonukban egy kincses szigetre, ahol kedvükre alkothatnak. Ők azok, akik télen nem csak a gyereknek, de még az autójuk kidomborodó logójának is készítenek egy miniatűr, kötött sapkát. Otthonuk kényelmes és tiszta, ahol az evőeszköztől a szappanadagolóig minden szépen ki van találva.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Farmhouse.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Semleges színek, világos rózsaszín, szürke, felhő kék.

KÖTELEZŐ ELEM
Képgaléria a falon.

91.990 Ft

192.990 Ft

111.990 Ft

5. OROSZLÁN

Az otthonodban - mint a dzsungel királynőjeként - minden úgy lesz, ahogyan te mondod, vagyis tökéletes lesz. Legalábbis neked ez a fixa ideád, mert minden főnökök főnökeként határozott elképzelésed van arról, hogyan nézzen ki a lakásod.

Imádod a drága textíliákat, nem elégszel meg a tucat megoldásokkal. Az otthonod lenyűgöző, és ezt még akkor is el tudod érni, ha a berendezésekor a minimalista szemléletet követted. Amiben nem vagy minimalista, azok a terek és méretek. Te nem fogod a fejed egy 90x200-as heverőn álomra hajtani. Imádod a szabványosnál nagyobb párnákat, az egyedi méretű, tehát hatalmas ágyakat, kanapékat. Szereted a kényelmet, és neked el sem kell ehhez otthonról utazni.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Maximalista.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
fehér, arany, bordó.

TITKOS VÁGYAD
Csípnéd, ha monogramozottak lennének a törölközőid.

6. SZŰZ

Téged nem feltétlenül kedvel mindenki, de az okosak mindenképpen fognak. Mivel híres vagy hatékony és praktikus szervezettségedről, ez az otthonodban is tetten érhető.  
Szereted a föld színeket, mert ezek sugározzák leginkább feléd a nyugalmat, akárcsak a rendet magad körül. Te nem tolerálod a rosszul illeszkedő bútorokat, sem az olyan burkolatokat, melyek takarítása túlságosan időigényes. Nálad mindennek megvan a helye, a lakótér egységessége bútoraid harmonikus összeállítását dicséri. Az otthonod talán nem a legkényelmesebb, de kétségkívül a legbékésebb, és a szem számára a legkielégítőbb.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Minimalista, rusztikus, modern.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Föld színek, mokka, bézs, organikus anyagok.

KÖTELEZŐ ELEM
Lenyűgöző nappali fal, sok szobanövény (ha nincs, szerezz be)

73.990 Ft

86.990 Ft

7. MÉRLEG

Te, kedves Mérleg, bár szereted a finom részleteket, a luxus szöveteket, elsősorban olyan otthonra vágysz, melyben egyensúlyban van a nyugalom és az elegancia. Ennek érdekében nálad nem lenne meglepő a friss virág egy antik vázában és efféle ellentétek. Ezen felül békés otthont építesz magadnak, amit elegáns tükrökkel, párnákkal, romantikus és méregdrága nyomatokkal egészítesz ki. Minden szoba, amit te álmodsz meg, pazarul berendezett budoár lesz, mely derűt és melegséget áraszt.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Modern, hívogató, elegáns, divatos.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Világosszürke, pezsgő rózsaszín, drapp.

KÖTELEZŐ ELEM
Pompás étkezőhelyiség hat, vagy annál több székkel.

8. SKORPIÓ

Mint minden Skorpióban, benned is a Plútó szenvedélye lobog. Határozott vagy, a lakberendezésben is. Tudod, mit akarsz, és addig nem állsz meg, amíg a célod el nem éred. Téged nem érdekelnek az aktuális divatok és trendek, van neked sajátod, és ezt otthonod apró részleteiben kifejezésre is juttatod. Nálad bárhova nézünk, ezernyi titkos jelet fedezhetünk fel. Az otthonodnak, akárhány éves is légy, története van. Az ipari környezet legalább annyira levehet a lábadról, akár a gótika.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Klasszikus, karakteres, egzotikus, industrial, kifinomult, érzéki.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
fekete, olajzöld, szilva lila, vegyes textúrák, szőr, selyem, fa. (Utóbbit különösen kedveled.)

KÖTELEZŐ ELEM
Szobanövények (minél dzsungelesebb, annál jobb)
A mű növények nem a te világod.

87.990 Ft

307.990 Ft

9. NYILAS

A Nyilas a galaxis vicces, könnyed filozófiai védelmezője, aki íjjal és nyíllal, kíváncsisággal felfegyverkezve tekint a nagyvilágra. Számodra a legnagyobb érték a szabadság, a kaland, és szíved szerint, amerre csak jártál, mindenhonnan palackba zárnál egy darabkát a világból, hogy azt hazaérve bármikor kinyithasd.

Nem áll tőled távol egy kincsvadászat, de a sziklamászás sem. Mivel sok mindenért rajongsz, nehéz meghatározni, melyik az a stílus, amit igazán szeretsz.
Egy biztos, a bohém hatásokra nem mondasz nemet. Kedveled a természetes anyagokat, akárcsak a visszafogott színeket, vagy az újrahasznosított, kézzel készített bútordarabokat.
A te otthonodban előkerülhetnek a földkerekség minden sarkából származó emléktárgyak, fényképek, melyek hűen tükrözik vad karakteredet és megszállottságodat.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Boho-elegáns, eklektikus, fényes, szabad.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
indigó, sárga.

KÖTELEZŐ ELEM
Utazásokból származó tárgyak a falra, de ez lehet egy hegymászáshoz használatos karabiner, vagy ereszkedő eszköz is.

10. BAK

Az időt és felelősséget jelentő, természeténél fogva nagyon komoly jegyű Bakot gyakran a zodiákus atyjának tekintik.

Az időtlenség a stílusérzékedben is megmutatkozik. Életedben komoly szerepet játszanak a hagyományos, a kényelmes elemek. Bakként téged jellemzően olyan bútorok vonzanak, amelyek nagyszerű hangulatot árasztanak - gondoljunk csak a terebélyesebb szekrényekre, bőrkanapékra, vagy a kristályos, finom porcelánnal megrakott szekrényekre. Stílusod nem trendvezérelt; tudod, mit szeretsz, és ennek praktikusnak, gazdaságosnak és megbízhatónak kell lennie. Nálad a hasznosság a kényelem vagy a stílus előtt áll, otthonodban nincs helye semmi feleslegesnek.
Ennek ellenére rendületlenül vágyakozol az elegáns részletek után. Értékeled a minőséget, és az olyan bútorokat, melyek kiállják az idő próbáját.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Skandináv, praktikus, antik, tartós, időtlen, újrahasznosított, tradicionális.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Szürke, zöld.

KÖTELEZŐ ELEM
Gyönyörű, jól szervezett szekrények.

54.990 Ft

11. VÍZÖNTŐ

Gratulálunk, mert Te vagy az állatövi jegyek meglepetés embere. Bár elég könnyen tudsz alkalmazkodni a körülötted lévő energiákhoz, lelked mélyén mégis szükséged van arra, hogy egyedül, másoktól távol legyél, hogy saját magadat energetizálhasd. Emiatt elengedhetetlen, hogy az otthonodban, akár egy menedékben, harmónia és béke uralkodjék.
A vízhordó szimbólumának tulajdonosaként illenek hozzád az óceán élénk árnyalatai, a kékek, zöldek, az ibolya és az indigó. A víz elem ezen túl olyan kiegészítőkben is fellelhető nálad, mint amilyen egy váza, vagy egy nyugtató zen-szökőkút. Bármennyire is meglepő, de a neked való ideális otthon egy tágas, jól átszellőztethető műterem, ahol minden megjelenhet, ami avantgárd és szokatlan. Talán tudatában sem vagy, de képes vagy érzékelni a jövőt, és ez ébreszti fel benned azokat az inspirációkat, melyeket megfogalmazol az otthonoddal kapcsolatban is, hogy ott mit szeretnél az elkövetkező években a magadénak tudni.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Eco-eklektikus, high-tech.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Aqua, zöld.

KÖTELEZŐ ELEM
Újhullámos cuccok, mint amilyen egy raklapból készült dohányzóasztal, izgalmas műalkotások, furcsa minták.

12. HALAK

Ennivalóan érzékeny lélek, és nagy fantázia birtokosa vagy, akinek nagy szüksége van egy olyan szentélyre, ahol pihenhet, és újratöltheti az akkumulátorait. Mily meglepő, hogy a te elemed a víz, ezért komoly vonzalmat táplálsz a természetes vizek iránt. Esztétikai érzéked magas, a fantáziád sosem lankad, kérdések és ötletek tömege foglalkoztat. Otthonodban fontos szerep juthat az aromáknak, a kristályoknak, a sólámpáknak, növényeknek. A harsány színekkel ellentétben a földes árnyalatúakat keresed. A merész és díszes mintákat, ha csak lehet, kerülöd, nálad az egyszerűség a kulcsszó. Miért? Mert csupán a képzeleted elé ahhoz, hogy bevilágítsd vele a teret.
A környezeted olyan csábító tud lenni, hogy gyakran nem csak te, de a hozzád látogatók sem igen akarják azt elhagyni.

HOZZÁD ILLŐ STÍLUSOK
Otthonos, természetes, zen-hatású, tengerparti, nyugodt, éteri.

NEKED AJÁNLOTT SZÍNEK, ANYAGOK
Palakék, fehér, halvány rózsa, föld.

KÖTELEZŐ ELEM
Ropogós, fehér vagy világoskék hálószoba, hal motívumos tálak.

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered