• Manuel X Marco Mobili Hideout Collection

  0 darab hozzászólás
  A Hideout Collection kollaborációnkat annak a lázadó generációnak terveztük meg, akik már nem akarják a kanapéjukat letakargatni és múzeumi tárgyként őrizgetni, hanem az életük részeként kezelik. Vannak köztük olyan darabok, amelyeken nem csak a nachos szósz nem fog meglátszódni, de ahogy Manuel mondja: "Nem is használok poharat, kiöntöm és a kanapéról szürcsölöm fel szívószállal a pezsgőt."
 • Papp Inez Hilda álomotthona

  0 darab hozzászólás
  Papp Inez Hilda az influencerkedés világáról, új otthonukról Inez kezdetben vintage stílusban álmodta meg az otthonukat, ám párja, Attila abszolút a modern lakberendezés híve. Az elképzeléseiket és igényeiket egy lakberendező segítségével ötvözve alkották meg álomotthonukat. A bútoraikat a Marco Mobili Bútoráruházban választották ki, ahol minden elképzelésüket sikerült valóra váltanunk.
 • Hódi Pamela 33 kérdésünkre válaszolt

  0 darab hozzászólás
  -10% KEDVEZMÉNYKÓD: PAMELA10 (ÉRVÉNYES: 2022. OKTÓBER 31-IG) Hódi Pamela a Marco Mobili 33 kérdésére válaszolt Egy különleges napon a Marco Mobili bekopogott Hódi Pamela ajtaján, hogy feltegyen 33 kérdést. „A kedvencem a konyha, hiszen itt töltöm a legtöbb időt, itt készülnek a finomságok a család minden tagjának, akik imádják a főztömet.” – mondja Pamela. Ez egyike annak a sok apróságnak, amelyet megosztott velünk, amikor...
You have successfully subscribed!
This email has been registered