10 dolog, amit ha meglát egy férfi az otthonodban, azonnal menekülőre fogja

0 darab hozzászólás

A férfi lélek érzékeny jószág

Legyünk őszinték. A férfiakat genetikájuk okán a legritkább esetben lehet lázba hozni a lakberendezéssel kapcsolatos legújabb vívmányainkkal. Néhány példány közülük azt sem veszi észre, ha más színű frizurával térünk haza, mint amilyennel reggel elindultunk. Ne hibáztassuk emiatt őket. A férfiak, mint tudjuk, egy másik bolygó szülöttei, de mi így szeretjük őket. Számukra nem egy szép otthon jelenti a boldogságot, hanem AZ a szép otthon, amiben mi benne vagyunk, velük. Tehát, ha látják, hogy a szívünk csordultig megtelik boldogsággal egy csodás kanapé láttán, azért fogják megvenni, mert ebből a boldogságból általunk nekik is bőven fog jutni. Csak a fokozatosságra kell ügyelnünk. Egyszerre ne változtassunk meg túl sok dolgot a lakásban, mert a férfiak, velünk ellentétben e téren szeretik az állandóságot, és ha tiszteletben tartjuk a rigolyáikat, egészen kevés dologra fognak kategorikusan nemet mondani.

Lássuk, mik azok a kritikus pontok az otthonodban, amiktől még a legártalmatlanabb férfi is menekülőre fogja, de legalábbis úgy tekint rájuk, mint kiskutya az új tányérjára. - "Ez itt meg mi..?"

1. Bakfis hálószoba

Az otthonunk többnyire hű tükre a személyiségünknek, éppen ezért, ha egy felnőtt nő hálószobája túlságosan kislányos, tele van plüssökkel, nem haladja meg egy 14 éves tinédzser igényszintjét, az erősen elgondolkodtat egy felnőtt férfit. Könnyen az a benyomása keletkezhet, hogy eltévesztette a házszámot, és csak véletlenül botlott bele ebbe a tinibe, aki elcsenve az anyja hitelkártyáját mindenféle vackot felvásárolt a neten.

Menekülési index: 9/10.

2. Macskaalom a konyhában vagy a hálószobában

Egy háziállat önmagában még nem akadály, sőt, egy másik cikkünkben olvashattad, hogy a bizalmat és a kötődési hajlandóságot is növeli a felek között, de csak bizonyos szabályok betartása mellett.
Cirmi, a házi cica riadt tekintete senkinek sem hiányzik a hálószobából egy forró éjszakán, akárcsak az alomdarabkák a szőnyegen, nem beszélve az abból áradó illatokról. Ez legalább annyira vágyölő egy férfi számára, mint a zoknink gumijának bevágása a bokánkon. Ugyanez érvényes a konyhára is. Ahol eszünk, főzünk, ott nincs helye a cica toalettjének.

Menekülési index: 10/10

3. KUTYA VAGY MACSKASZŐR AZ ÁGYBAN

Ha az alomtálca látványa még nem üldözte volna el a párodat a hálószobából (mert még nem vette észre), a kutya - vagy macskaszőrös ágynemű garantáltan el fogja. Az ágy egyébként is egy szentély, ahova esténként habfürdőtől illatozó testtel, tiszta ágyneműbe szeretnénk megérkezni. Kevés annál kiábrándítóbb dolgot lehet elképzelni, mint amikor egy férfi frissen borotvált ábrázatára rátapad az ágyban egy kutya popójának a szőre.

Menekülési index: 9/10

4. FOTÓK RÓLAD

Ha egy férfi a lakásodban rendre belebotlik olyan fotókba, melyek a barátok vagy a család nélkül csak téged ábrázolnak, azon kezd morfondírozni, hogy ez most a személyi kultusz kiépítésének a biztos jele, vagy csupán nárcisztikus vonásaid lenyomata. Ha az első sokkon már túl van, garantáltan megkérdőjeleződik benne saját személyének szükségessége az életedben. Hiszen te már nélküle is eléggé szereted magad.

Menekülési index: 7/10

5. FÉRFIRUHÁK A SZEKRÉNYEDBEN

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor egy nálad töltött éjszakát követően a kiszemelt férfi reggel egy tiszta póló után kiállt, ám ha azt tapasztalja, hogy nem csak egy, de férfiruhák egész serege áll rendelkezésére a szekrényedben, az okot adhat a gyanakvásra. Pláne, ha széles stílus - és méretválasztékkal találja szembe magát. Jobb esetben arra tippel, hogy van egy férfiruha- üzleted. Rosszabb esetben felteszi magának a kérdést, hogy - ha csak lélekben is, de - tulajdonképpen hányan vagytok ti ebben a bimbódzó kapcsolatban? A régi pasik ruháit soha ne tartsd meg. Nem! Még alvópólónak se.

Menekülési index: 8/10

6. MOTIVÁCIÓS FELIRATOK

Divatosak a különféle falmatricák, képkeretbe foglalt üzenetek a falon, ám a szavak művészetként való alkalmazásával körültekintően kell bánni. Ha jól csináljuk, okos és eredeti lehet a végeredmény, de könnyen mellé is foghatunk vele. Ha egy férfi egy sorozatgyártott verzióval szembesül az otthonodban, elsőként az üt szöget a fejébe, hogy kissé sekélyes és felületes nővel áll szemben, akinek egyetlen önálló gondolata sincs. Ugyancsak férfiak visszajelzéseiből tudjuk, hogy a felszólító mondatok láttán úgy érezhetik magukat, akár egy kaszárnyában, ahol parancsba adták nekik, hogy "Élj, nevess, szeress!" Ettől már csak egy hajszál választja el a kutyához intézett szavaidat: "Eszik!"

Menekülési index: 6/10

7. MUTATÓS, DE KÉNYELMETLEN BÚTOROK

Ne feledd, a férfiak számára egy otthonban a kényelem elsődleges szempont. Éppen eleget tűrtek napközben a munkahelyükön, és viselték el az ezzel járó kellemetlenségeket. Amikor végre hazaérnek, vagy a privát életüket élik, nem kívánnak feszengeni egy kényelmetlen széken, amin úgy kell egyensúlyozniuk, mintha éppen tojásokat keltenének ki. Az a kanapé is mielőbbi távozásra készteti őket, melynek a dísztűzéses gombjai az ülőfelületen csak egyet tudnak: a farpofáik közé szorulni.

Menekülési index: 5/10

8. TÚL SOK DÍSZPÁRNA

Emlékeztetőül! Ez megint csak a férfiak számára okoz gondot, és pontosan tudják, hogy e kérdésben a véleményük kifejtésével nálunk aknamezőre léptek. Nekünk, nőknek a "párna" és a "sok" egymással össze nem egyeztethető szavak, ám ha egy hímnemű egyed meglátja a párnaerdőt a kanapén vagy a hálószobában, úgy érzi, számára ott már nincs hely. A párnák mellett ő már csak lefokozott, másodrendű állampolgár lehet, így reményétől megfosztva, azokat a földre hajigálva csinál magának helyet. Több sem kell egy nőnek az elsárkányosodáshoz.

Menekülési index: 6/10

9. DESIGN KÖNYVEK A DOHÁNYZÓASZTALON

Manapság a modern nappalik egyik trendi dekorációs tárgya a dohányzóasztalra helyezett design könyv. Ezek nem azért vannak ott, hogy azokat olvassák, és a férfiakat tulajdonképpen ez a gondolat nem ereszti: "Miért van ott, ha nem olvassa?" Persze, ha a fejét csóválva eközben beleütközik a nappalid könyvespolcába, ami csak úgy roskadozik a különféle olvasmányoktól, a feszültsége azonnal alábbhagy. Gond csak akkor van, ha egyéb könyvek hiányában ez a mentális feloldozás nem tud megérkezni.

Menekülési index: 3/10

10. HATALMAS MINTÁJÚ TAPÉTA

Ismét hódítanak a nagy mintás, állatos, vagy az őserdő buja zöldjét imitáló design tapéták. Ezek, ha jól és jó helyre kerülnek fel a falra, eszméletlenül fel tudják dobni a teret, de legalább ekkora esztétikai környezetszennyezést is tudnak okozni, ha nem megfelelő szakember közreműködésével, vagy nem a megfelelő falra kerülnek. Abban az esetben minimum zavarba ejtő, de gyakrabban ijesztő, vagy röhejes lesz az összhatás. Egy férfit e három élmény általában együttesen taglóz le, ha az ajtón belépve a falon egy hatalmas flamingóval kell kapásból szemeznie.

Menekülési index: 7/10

Amennyiben a fenti tanácsainkat megfontolod, jó eséllyel pályázhatsz a kiszemelt férfi meghódítására. Ehhez ajánlunk néhány kapcsolat-kibontakoztató, extra kényelmes bútort, amivel nem lesz nehéz őt rábírni a maradásra. ♥︎

229.990 Ft

168.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered