Hódi Pamela napsütötte, bababarát otthona

0 darab hozzászólás

Távol a főváros zajától

2021 egy igazán különleges év Pamela számára: családjával úgy döntött, hogy távol a főváros zajos forgatagától, egy családi házba költöznek. Ebben a harmonikus környezetben várják születendő kislányukat. Pameláék nem csak egy harmonikusan berendezett otthonra vágytak, hanem olyanra, mely csendes fészkük lehet majd az újszülött gyermekükkel töltött napokban. Ahhoz, hogy stresszmentesen élvezhessék a babaillatú pillanatokat, körültekintően választották ki otthonuk minden egyes bútordarabját.

Baba-és vendégváró ülőgarnitúra

Az ülőgarnitúra kiválasztásakor elsődleges szempont volt, hogy ágyneműtartóval szerelt, kihúzható darab legyen, hogy vendégek érkezésekor se okozzon gondot az elszállásoltatásuk. Emellett olyan bútort kerestek, melyen könnyedén el lehet majd heveredni egy újszülöttel is. A SERENA ülőgarnitúra mindezt tudja, sőt még többet is. Ez az ülőgarnitúra 200 színben választható, és mivel elemekből állítható össze, mindenki a saját ízlése és életvitele szerinti kombinációt álmodhatja meg. A legnagyobbtól a legkisebb lakásig bárhol elfér. A képen látható párnák mind az ülőgarnitúra tartozékai, melyek színe is tetszőlegesen kiválasztható. Kérhető bele vendégágy, valamint ágyneműtartó is. Az ülőgarnitúra elemlistája megtalálható a termékképre kattintva.

Nem elég, ha szép, praktikus is legyen

Pamela a házon belül leginkább a konyha elkészültét várta, melyet már egy új étkezőgarnitúrával tudott felavatni. A napsárga ANTONIO étkezőszék nem csak őt ejtette rabul azonnal. Kifogástalan minősége és kényelme, szemet gyönyörködtető külleme mellett az Antonio egy igazi jolly joker ülőbútor. Legyen modern, glamour vagy industrial stílusban berendezett egy otthon, az Antonio minden környezetbe kiváló választás. Ráadásul remekül mutat Pamela már meglévő, szintén napsárga színű foteljének társaságában.

50.990 Ft

50.990 Ft

65.990 Ft

98.990 Ft

Formabontó étkezőasztal

A székek mellé meleg tónusú, tömörfa TOURNAI étkezőasztalunkat választotta, mely remekül passzol a napsárga székekhez. Ez az étkezőasztal azon túl, hogy rendkívül strapabíró és bővíthető, jellegzetes, szabálytalan vonalú asztallapjával vonja magára a figyelmet. Ez a bútor nem csak a családi étkezésekkor tesz majd náluk jó szolgálatot, rajzolni, alkotni is tudnak rajta a gyerekek.

A szőnyeg, ami minden környezetben megállja a helyét

Pamela a szőnyeget illetően is olyan megoldásban gondolkodott, mely illeszkedik a lakás többi bútorához, lévén egy légtérben helyezkedik el a nappali és a konyha, étkező területe is. Az AMIDA szőnyeg ideális választás a számukra, mivel nem csak selymesen puha és meleg, de minden bútorukhoz passzol.

Kiegészítők, amikkel könnyedén feldobható bármilyen nappali

Egy okosan megválasztott dohányzóasztallal, egy rafinált puffal impozáns közeget tudsz megteremteni az otthonodban. És mire jó még egy puff? Plusz ülőhelyhez juthatsz általa, rejtett tárolójának köszönhetően pedig a nappaliban rekedt gyermekjátékokat egy szempillantás alatt eltüntetheted benne.

43.990 Ft

8.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Online kurzus: Kis lakás, hatalmas lehetőségek

Annyi ruhát halmoztál fel a komódodban, hogy már kipúposodik a fiók alja? Olyan picurka lakásban élsz, ahol szerinted egy étkezőt csak akkor lehetne kialakítani, ha áttörnéd a szomszéd és közted feszülő falat?

KIS LAKÁS, HATALMAS LEHETŐSÉGEK online kurzusunkban megdöntünk pár hiedelmet, és mutatunk számos ütős lehetőséget, amivel úgy hozhatod csúcsformába első közös otthonotokat, hogy talán ki sem akarsz onnan többé költözni.

CSATLAKOZZ MÉG MA AZ INGYENES ONLINE KURZUSHOZ!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

-

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered