Így pezsdítsd fel a hálószobád energiáit Valentin-napon

0 darab hozzászólás

Romantikára fel!

Fogadjunk, hogy ha arra kérnélek, idézz fel egy szimbolikus képet a fejedben a Valentin-nap hallatán, akkor az első három találat egyike egy olyan hálószoba látványa lenne, amit elárasztanak a vörös rózsaszirmok. Ezt a képet egy átlagos háziasszony fejében valószínűleg egy olyan praktikus gondolat követné kisvártatva, hogy "ezt ugyan ki fogja majd onnan feltakarítani?" Ne aggódj, a következő néhány Valentin-napi ötletünkkel garantáltan nem adunk neked utólagos házimunkát, mégis szuper jól fel tudod vele pörgetni a romantika mutatótokat.

105.990 Ft

60.990 Ft

76.990 Ft

11.990 Ft

Romantikus reggeli az ágyban

Kifejezetten jó, hogy idén a Valentin-nap vasárnapra esik, így megengedhettek magatoknak egy kis lustálkodást az ágyban, és egy szokásostól eltérő, romantikus reggelit is, ugyancsak az ágyba szervírozva. Halmozd egy csinos tálcára a harapnivalókat. Egy mennyei kávéval, egy kis pirítóssal, amit előzőleg szív alakúra vágtál ki, néhány szem piros bogyós gyümölccsel, amit egy pohár joghurtra halmozol, biztosan meg tudod dobogtatni a kedvesed szívét. Ráadásul ennek összeállításához nem kell a konyhában órákat eltöltened.

82.990 Ft

8.990 Ft

Kényeztetés felsőfokon

Lustálkodjatok, kényeztessétek magatokat. Ha teheted, készíts egy közös forró fürdőt vérnarancsos, fekete borsos (Kneipp) aroma habfürdővel, ami nem csak elképesztően izgalmas illatúvá, de csábítóan vörösre is festi a fürdővizet, anélkül, hogy a színe megfogná a kádat. A közös fürdőzést egy klassz masszázs is követheti. A hálószobában az ágyneműt illatosítsd be egy buja illatú kelme parfümmel. Helyezz el néhány mécsest a helyiség különböző pontjain, így minden érzéketeket egyszerre kényeztethetitek ezen a különleges napon.

122.990 Ft

7.990 Ft

Varázsolj a hálószobátokból luxus szállodai szobát

Biztosan észrevetted, hogy a szállodai szobák mindig roppant csábítóak, és valahogy nem igen hasonlítanak az otthoni hálószobáinkra, pedig csak néhány apró trükköt kell bevetni, hogy aztán ti magatok vetődhessetek be fülig szerelmesen az ágyba. Paskold fel amolyan "Holle-anyósan" a párnáitokat, majd amikor már szép kövérek, a tetejük közepébe vágj a kézfejed élével egy hosszanti vágást. Ettől a párnák nagyon csinos küllemet kapnak. Minél több párnát halmozol így az ágyra, annál elementárisabb a hatás. Az ágynemű megválasztásával is emelheted a hőfokot.
Válassz színben eltérő párna - és paplanhuzatot, lepedőt. A fehér és vörös színösszeállítás igazán vérpezsdítően hathat majd rátok.

12.990 Ft

Apró meglepetések

Nem szükséges személyi kölcsönt felvenned ahhoz, hogy meglephesd egy igazán szívhez szóló ajándékkal a párod. Néha a legkisebb dolgok érik a legtöbbet. Ilyen egy apró gesztus, vagy egy személyes üzenet, egy különleges (pl. chilis) bonbon társaságában, amit a kedvesed párnájára csempészhetsz még lefekvés előtt. Meglepheted egy saját magad által készített "kuponfüzettel" is, benne néhány kivételes lehetőséggel, amiket ezen a szerelmes estén nálad "beválthat". Hogy mik legyenek az ott feltüntetett, és igénybe vehető szolgáltatások (pl. hátmasszázs, a távirányító egész estés, kizárólagos használata stb.), annak csak a fantáziátok szabhat határt, a megvalósításukhoz szükséges bútorkínálatunk biztosan nem. 😍

167.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered