Így randizz az otthonodban Valentin-napon

0 darab hozzászólás

A szerelem nem ismer sem idő, sem térbeli határokat

2020-ban a koronavírus nem csak új helyzetet teremtett az életünkben, de a dolgaink fontossági sorrendjét is alaposan átrendezte. Ha egy grafikonon kéne ábrázolnunk az életünk alakulását, akkor az otthonukból való kimozdulás hiánya miatt az autózás és a borotválkozás után csak a melltartóhasználat zuhant nagyobbat. Mindeközben soha nem látott magasságokba emelkedett a kávé, az internet, az alkohol és a mackónadrág népszerűsége, mely azóta is meredeken ível felfelé. A kapcsolataink is megmérettettek. Volt, akiknek nem tett jót az összezártság, de szerencsére olyan párok is akadnak jócskán, akik most döbbentek rá csak igazán egymás értékeire és fontosságára. Sokan a karantén alatt másodjára is beleszerettek a kedvesükbe. Hogy ez hogyan lehetséges? Egyszerűen fittyet hánytak a hiányosságokra, és az értékekre koncentrálva romantikáztak.
Íme néhány kapcsolat felfrissítő tipp, amit te is kipróbálhatsz a kedveseddel a közelgő Valentin-nap alkalmából. Közülük az elsőt még akkor is, ha a távolság átmenetileg elválaszt benneteket.

232.990 Ft

Játszatok (online) társasjátékot

Előfordulhat, hogy nem tudjátok együtt tölteni a Valentin-napot. Csak azért, mert külön lakásban ragadtatok, ki lehet próbálni, milyen együtt lejátszani egy Activity-partyt, vagy akár online bekapcsolódhattok egy internetes játékba. A fizikai távolság ugyan némi kreativitást igényel, azonban a játék adta vicces helyzetek alkalmasak a feszültség oldására, meg arra is, hogy a párodat jobban megismerd. Ha együtt ünnepelhettek, akkor válasszatok egy offline, kanapés társasjátékot.

19.990 Ft

11.990 Ft

Mozimaraton a kanapén

Ha már főztetek együtt, játszottatok társasjátékot, akkor jöhet egy igazi, összebújós mozimaraton. Válasszatok ki egy olyan filmet, amit még egyikőtök sem látott, tárazzatok be a kanapén egy nagy tál pattogatott kukoricát, vagy a kedvenc ételeteket, és adjátok át magatokat a közös mozizás bensőséges pillanatainak.

14.990 Ft

12.990 Ft

Közös testmozgás

Együtt edzeni remek kapcsolatépítő tevékenység. Ráadásul most nagyobb szükség van rá, mint valaha, hiszen a karantén alatt sokak konfekciómérete változott meg. Nem szükséges futópadra pattannotok, sőt, a legjobb, ha egymással gyakorlatoztok, bolondoztok. Így a kilók nevetve olvadnak majd le rólatok.

Piknik a lakásban

Tartsatok pizza - és borkóstoló napot. Szerezzetek be néhány üveg különleges bort, amit még sosem próbáltatok ki, és akárcsak egy borszakértő, osszátok meg egymással a tapasztalataitokat. Rendeljetek két különböző helyről pizzát, így össze tudjátok hasonlítani őket. A pizza kérdésében is legyetek bevállalósak: szavazzatok bizalmat egy sosem kóstolt fajtának. Mindezt pedig a lakás egy olyan szegletében tegyétek meg, amit kifejezetten erre az alkalomra rendeztek be. Jöhetnek a mécsesek, lámpások, puha takarók. Minden, amivel a romantikának megágyaztok, de a menüt akár az ágyba is szervírozhatjátok.

Lepd meg a párod, ezúttal önmagad új kiadásával

Egy ismert, magyar előadóművész mesélte el egy alkalommal hosszú és boldog házasságának titkát. A történet szerint a férjével gyakran viccelik meg egymást, különféle mókás jeleneteket kreálva. Egy ilyen alkalommal a férje úgy érkezett haza, hogy szokásától eltérően nem kulccsal nyitotta ki lakásuk ajtaját, hanem - remekül hozva a figurát - vízvezeték szerelőként bemutatkozva csengetett be közös otthonukba. A feleség szerencsére vette a lapot, és a "szakembert" udvariasan bekísérte a konyhába, hogy megmutassa neki, hol van a probléma, amiért "kihívta". Máskor első randit imitálva ittak meg együtt egy pohár finom bort. Hogy a ti párosotok mennyire kreatív, mi illik hozzátok igazán, azt csak ti tudhatjátok, de a játékosság valamilyen formában biztosan megédesít és felfrissít minden kapcsolatot.
Tervezd bárhogy is a Valentin-napotokat, mi ajánlunk hozzá néhány remek, és azonnal beszerezhető bútordarabot, amiken akár már ma este együtt romantikázhattok.

Megértésben és szerelemben gazdag Valentin-napot kíván a Marco Mobili.
♥ ︎

28.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered