Így szedd ráncba a lakásod, ha oda tervezed az első randit

0 darab hozzászólás

Madarat tolláról, embert lakásáról

A járványhelyzet bár átrendezte a mindennapjainkat, nem tud velünk kibabrálni, ha randevúról van szó. Ugyan egy hangulatos étterembe aligha szervezhetünk most találkát, de a saját lakásunkba igen, és az ismerkedők jelentős része igényt is tart a bemutatkozásnak erre a szakaszára. Ám vigyázat! Ahhoz, hogy a lakás lakója kellemes benyomást tegyen a látogatóra, az otthonának is vonzónak kell lennie. És nagyon nem mindegy, hogy ilyenkor a felek mit tapasztalnak. Felmérések szerint egy visszatetszést keltő lakás látványa után a férfiak 13, a nők közel 20 %-a nem kíváncsi a folytatásra. Lássuk, mit néznek meg először egy otthonban a férfiak, és mit a nők, hogy teljes nyugalommal készülhess fel az első találkozásra.

Evolúciós késztetés

Nem véletlenül terjedt el a mondás, miszerint a férfiak szívéhez a gyomrukon át vezet az út. Ez olyannyira igaz, hogy a városban élő férfiak többsége komoly pontokat ad olyan nőknek, akiknek szépen felszerelt konyhájuk van. Külön bónusz pont jár azért, ha a sütő rácsain már nincs ott a becsomagolt garancialevél. Ez jelzi, hogy a sütő nem csak dísztárgy, az adott hölgy aktívan tesz-vesz a konyhában, és ez evolúciós szempontból nagyon kedvező egy férfi számára. Ő majd gondoskodik a mammut elejtéséről, és bízvást reménykedhet abban, hogy lesz egy "nőstény", aki azt majd feldolgozza.

19.990 Ft

Ha kívül rend van, belül is rend uralkodik

Ha igazán jó benyomást szeretnél kelteni, rakj rendet. Természetesen nem kell a lakást kiforgatnod a sarkaiból és sterilizálnod. A rendrakás nem azt jelenti, hogy el kell pakolnod minden személyes tárgyadat, hiszen az olyan lenne, mintha a személyiségedet is elcsomagolnád, ám ne legyenek szanaszét hajigálva a ruháid, és ne álljon hegyben a mosatlan a mosogatódban, a fürdőszobád pedig ragyogjon. A férfiak 80%-a inkább választ egy pedáns társat, semmint egy kupi-kiránynőt magának.

18.990 Ft

Értelem és érzelem

MIT SZERET A FÉRFI?
Jó hatással van a férfiakra, ha a nappaliba lépve egy könyvespolc látványa fogadja őket. Ebből rögtön leveszik, hogy olvasott a kiszemelt nő. Ha még egy hangszer is előbukkan valahonnan (persze csak, ha játszani is tudsz rajta) az kész gyönyörűség az entellektüelek számára. Felejtsd el a giccses kiegészítőket és a kislányos dekorációkat, mivel minden negyedik férfi menekülőre fogja, ha ezeket meglátja. A lámás papucsodat ráérsz majd akkor megvillantani, amikor a másik fél már kész azon veled együtt nevetni.

MIT SZERET A NŐ?
Először is, hogy legyen ... berendezve a lakás. A nők elborzadnak egy ürességtől kongó otthon látványától, vagy ha a bútorok, akár egy egyetemi kollégiumban, csak úgy tessék-lássék módon vannak elhelyezve egy szobában. Ha ezt az akadályt sikerült leküzdeniük férfi társainknak, bátran bevethetik titkos fegyverüket: a háziállatot. A teremtés koronái nem is sejtik, hogy a kellő pillanatban bemutatott kis kedvenccel - amennyiben az nem egy holló, varjú vagy tarantula - totálisan elgyengíthető egy nő. De miért is? Mert akinek állatkája van, az gondoskodik róla, szereti, tehát - ugyancsak evolúciós megfontolásból - alkalmas utódok nevelésére is. Ez pedig a legtöbb nő számára több, mint eszményi.

15.990 Ft

Növények és emlékek

A nők és a férfiak is egyaránt favorizálják a családi emléktárgyakat, az utazásokon készült fotókat, és az ott beszerzett dísztárgyakat, mert ezek sokat mesélnek tulajdonosuk színes egyéniségéről és szociális életéről. Bátran helyezz képeket a falra, de egy mutatós szőnyeg, vagy dohányzóasztal is sokat dob a lakáson.

Jól teszik a férfiak, ha virággal díszítik a lakásukat. Lehetőleg olyannal, ami még él, és nem adta fel a küzdelmet két hét vízmegvonást követően. A városi nők 60%-a teljesen oda van attól, ha egy férfi otthonában bármilyen, gondozást igénylő dísznövény fellelhető.

350.990 Ft

17.990 Ft

19.990 Ft

19.990 Ft

A kreativitás gyönyörködtet

Ne rejtsd el a kutyádat, se a házi készítésű tárgyaidat, mert a férfiak valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag vonzódnak az ebek, és a kézzel készült dekorációs termékek iránt a lakásban. Talán azért, mert nekik is van kutyájuk, akivel majd jót bandázhat a te négylábúd, és ez egyben lehetőség egy következő, közös sétára. Illetve mert ők maguk többnyire a kézművesség terén nem kifejezetten jeleskednek, ám csodálattal adóznak annak, ha a kedvesük igen. Ezek az apróságok töltenek meg ugyanis melegséggel egy otthont, amire szüksége van még a legviharvertebb férfi léleknek is.

Ha a fenti lakberendezési ötleteinket megfogadod, a többi már csak rajtatok múlik!
Egyező "kémiában" gazdag első randevút kíván a Marco Mobili.♥︎

54.990 Ft

34.990 Ft

43.990 Ft

27.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered