Nők vs férfiak: hogy nézne ki a birodalmuk, ha senki sem szólna bele?

0 darab hozzászólás

Mindenkinek jár egy saját, külön bejáratú kuckó

Ha sikerülne egyszer bizonyítani azt a mókás feltevést, mely szerint a férfiak és a nők talán nem is ugyanazon bolygó leszármazottai, az számos kérdésre választ adna. Például arra is, hogy miért érzi magát jól egy férfi olyan környezetben, ahonnan egy nő menekül, és fordítva. Lássuk, mik a legfontosabb paraméterek, melyeket ha sikeresen adaptálsz az otthonodba, te és kedvesed boldogan élhettek egy fedél alatt, mert mindenkinek jár egy külön bejáratú kuckó!

27.990 Ft

Férfiak

A legtöbb férfi, ha meghallja a "díszítés" szót, fejvesztve menekül. Ennek ellenére mégis csak dekorálni kell a “barlangját”. Ilyen esetben a legjobb, ha elképzeléseink szavakba öntésekor a “díszítés” szót a “tervezés” kifejezéssel helyettesítjük. Elég, ha mi, nők tudjuk, hogy az végső soron ugyanaz.
Egy férfi szobájának elsősorban jól megtervezettnek és rendezettnek kell lennie. A “férfibarlang” bármi lehet, egy iroda, egy dolgozószoba, vagy akár az otthonotok pincéje is, ahol barkácsolhat. Csupán az a lényeg, hogy számára is szükséges egy hely, ahova elmenekülhet, pihenhet, és jól érezheti magát. Ahol olvashat, írhat, vagy sörözhet a barátaival.
Egy férfi szobájának tervezésekor a minőségre és a kényelmére kell koncentrálni. A férfiak a legritkább esetben akarják belátható időn belül lecserélni a bútoraikat, amiket már olyan gondosan betörtek, így ha azt szeretnéd, hogy a berendezés még évek múlva is vállalható külalakkal bírjon, érdemes megfontolni a minőségi vintage stílusú, vagy industrial jellegű bútorok beszerzését, melyek idővel csak szebbek lesznek.

283.990 Ft

Az ideális férfibarlang

Egy “férfibarlang” nem nélkülözhet egy kanapét. A legjobb, ha bőrből készültet választunk. Fontos kiegészítő még a polc, ahol a könyveit vagy aktuális gyűjteményeit tárolhatja. A szobához dohányzóasztal is dukál, és ha igazán jót akarunk a kedvesünknek, lepjük meg egy öblös fotellel. A fali dekorok esetében fontos, hogy ezek személyes jellegű gyűjtemények, trófeák legyenek, amiket a párunk szeret, amiknek meglétére büszke, mert a "vadat" - legyen az egy kupa, oklevél, érem - ő "ejtette el".

229.990 Ft

204.990 Ft

Nők

Ha a férfi számára a kulcsszó a minőség és a kényelem volt, akkor egy nő esetében ugyanez a stílus és az elegancia. Nem minden nő tartozik ugyanabba a kategóriába, azaz nem minden teremtményt imádja közülünk a pillecukorra emlékeztető színösszeállításokat, és nem feltétlenül az anyaságban teljesedik ki. Minden nő más, ezért saját képmására kell szabnia azt a személyes teret, ahol feltöltődhet.

106.990 Ft

350.990 Ft

14.990 Ft

Az ideális női kuckó

A női szobának elsősorban PIHENTETŐNEK kell lennie. Egy olyan szentélynek, ahova visszavonulhatunk, amikor átcsapnak a fejünk felett a hullámok, vagy a plüss cetek, és egyéb mesebeli gyermekjátékok. Ez a szoba lehet egy dolgozószoba, stúdió, vagy bármilyen más helyiség. Még csak szobának sem kell lennie. Megteszi egy terasz vagy erkély, ahol rácsodálkozhatunk a fákra, egy felhőre, az utcán sétáló emberekre. A kuckó színét alapvetően úgy kell megválasztani, hogy az tükrözze, kinek a territóriuma.

A szentélynek ideális esetben tartalmaznia kell egy asztalt, ahol alkotni lehet. Egy hozzá illő, kényelmes széket, puha szőnyeget, amin kinyújtóztathatjuk megfáradt virgácsainkat, továbbá egy fotelt, ami függhet is, vagy hintázhat, mindegy, csak játékos legyen. Jó, ha van egy-két polcunk, ahol a kedvenc folyóiratainkat, könyveinket tárolhatjuk, tároló az ecseteknek, festékeknek, kreatív kiegészítőknek, és nem árt, ha ugyanitt egy mini konyha is a rendelkezésünkre áll. Erre a célra megfelel egy kis konzolasztal is, amin kényelmesen elfér egy vízmelegítő, néhány bögre, a kedvenc kekszünk és néhány tonna stresszoldó csokoládé.

22.990 Ft

69.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered