Kanapé luxuskivitelben

0 darab hozzászólás

Kanapé luxuskivitelben, avagy "Mi kell a nőnek?"

Az ezzel a címmel jegyzett romantikus filmben nyújtott alakításával, és nem utolsó sorban azzal a bravúrral lopta be magát a női szívekbe Mel Gibson, hogy varázslatos képességénél fogva, egyedüli férfiként a Földön képes volt belelátni a női lélek rejtelmeibe. (Ez rajta kívül azóta sem sikerült másnak.)
Mr Gibson már tudja, hogy egy fárasztó nap végén egy nő leghőbb vágya nem az, hogy a kedvese aranytálcán nyújtson át egy strucctojás méretű gyémántgyűrűt, hanem hogy kiverekedje magát melltartójának szorításából, amit egyébként a bevállalósabbak hazafele menet már a kocsiban, vagy a lift magányában megvalósítanak anélkül, hogy közben levetkőznének.


Végre fellélegezhetünk

A lakásba belépve a magassarkú cipőt és az egész nap viselt ruhát felváltja a jól megérdemelt tréningnadrág, és ha tutira akarunk menni, még egy lámás zoknit is villantunk ehhez a felettébb kényelmes anti-randi szetthez, hogy aztán az egészet megkoronázzuk egy kis süteménnyel és borral, kedvesünk karjába furakodva a kanapén.
...Vagyis ez minden vágyunk, de vajon ennek az álomnak a beteljesüléséhez rendelkezünk a szükséges kellékekkel?

Ha a tökéletes édesség, bor, vagy férfi kiválasztásában és beszerzésében nem is, de a számodra IDEÁLIS ÜLŐGARNITÚRA megtalálásában feltétlenül számíthatsz ránk.

Egy férfi a szomszédját hívja segítségül az ajtóban megrekedt kanapé kiszabadításához.
Húzzák, vonják, de a kanapé nem mozdul.
– Hagyjuk – mondja a férfi -, sose tudjuk betuszkolni.
– Be????????

Kanapé kisokos kezdőknek és haladóknak

Ne feledjük, hogy kinek vásároljuk. Ez elsőre talán bután hangzik, de tény, hogy az emberek egy része gyakorta a vendégeit helyezi a lista élére, pedig a valóságban csak nagyon kevesen fogadnak olyan gyakorisággal látogatókat, hogy megérné ezt a szempontot ilyen fajsúllyal számba venni.
Most, hogy már tudjuk, alapvetően a MI és szűk családunk mindennapjait fogja meghatározni, nézzük meg, hogy hova is fog kerülni.

A méret a lényeg

Első helyen ne a kanapé, hanem a szoba méreteivel törődjünk. Mérjük le a rendelkezésre álló helyet, mert ez alapján dől el, milyen formájú és méretű kanapéban gondolkodhatunk. Ha az éjszaka sötétjében nem a kis lábujjunkkal akarjuk leellenőrizni, hogy minden bútorunk a helyén van-e, ne hagyjuk figyelmen kívül a tervezéskor a közlekedéshez szükséges ideális távolságokat.

Nem fér el egy nagyobb méretű kanapé a szobában, de nem akarunk lemondani annak kényelméről? Ebben az esetben jó szolgálatot tehet nálunk egy praktikus elosztású sarokkanapé, ami nem utolsó sorban a kihasználatlan sarkok dilemmáját is megoldja.

2 in 1 megoldások

Amennyiben a nappalink egyben a hálószobánk is, nem kérdés, hogy kihúzható kanapéban fogunk gondolkodni, de nem mindegy, hogy milyet részesítünk előnyben. Kerüljük az olyan kihúzható darabokat, melyeket csupán vendég ágynak terveztek, ellenkező esetben a rendszeressé váló álmatlan éjszakáink miatt többet fogunk költeni ránctalanítókra, mint költöttünk volna a kanapénkra.

Egy praktikus kanapé egyben egy rejtett szekrény is. Ha kicsi a lakás, vagy híján vagyunk a tárolóhelyeknek, olyan példány az ideális számunkra, melynek hatalmas ágyneműtartója van. Gondoltad volna, hogy ebbe nevével ellentétben a legritkább esetben helyeznek el az emberek ágyneműt? Ám ahol kisgyermek van a családban, annál több lehet benne a legó, társasjátékok és minden, amiből a picik a nappaliban a remekműveiket rendszerint építgetik.

Élőlények a házban

Ha a csemeték mellett négylábú barátaink is gyakori vendégei lesznek a kanapénak (amíg a lakásban vagyunk, talán nem, de csak menjünk el dolgozni otthonról…:), válasszunk 100%-ban Nutella, narancslé és kutya/cica biztos huzatú bútort.

Kanapé extrákkal

Végül jöjjön a funkció. Tisztázzuk magunkban, hogy mi a cél. Ezt leginkább a szokásainkon keresztül tudjuk megragadni. Ha szeretünk esténként a kanapén elheveredve hosszasan olvasni, jól jöhet egy fekvőfotel elemmel és fejtámlával kiegészített darab. Ha otthonról dolgozunk, ugyanezt toldjuk meg egy tartozékként választható laptop tartó állvánnyal, USB bemenettel, LED világítással. Legyen bármilyen fárasztó is a munkanapunk, kanapénk a pillanat tört része alatt a nyugalom szigetévé válhat a beépíthető hangszórókból áradó, kedvenc zenéinket hallva.

További ötletekért látogass el hozzánk, és győződj meg személyesen prémium minőségű kanapéink kényelméről.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Álomlakás eladó

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered