Ünnepi lakásbelsők ifjú lakberendezőink által tervezve

0 darab hozzászólás

Akik megmutatták, milyen lenne Karácsonykor az otthonuk

Ti tudjátok, hogy mi a legfontosabb a gyerekek számára, ha egy ünnepi otthon berendezéséről van szó, és mi az, ami a karácsonyfán kívül nem hiányozhat az életterükből?

Bálint Zente, Gulyás Panna, Nádudvari Sára és Réka, Kajetán Vivien, Kovács Maja, Müller Dorina, Mayer János és Lara, Dublecz Kata Sára, Szeghalmi Anna, és ahogy édesanyja becézi, Dorci, Ruszó Bese Zalán, Darányi Rebeka, Kovács Lídia, Gyulavári Luca, Iványi Hanna és Ákos, Máthay Emma, Szabó Vivien és Bajus Bíborka Flóra azok a bátor és vállalkozó szellemű gyerekek, akik "Mutasd meg, milyen lenne Karácsonykor az otthonod" című gyermekrajz pályázatunkon indulva megmutatták nekünk. Mi pedig most nektek a dobogósaink által megálmodott enteriőröket, slágergyanús termékeket és trendeket. Tartsatok velünk!

Bálint Zente a kényelmet helyezi a középpontba

Zente nem rejtette véka alá a véleményét, és férfitársaihoz hasonlóan ő is egy olyan otthonban érzi jól magát, ahol kipihenheti az egész napos hajtás - esetében iskola - fáradalmait.

Számára a kényelem központi kérdés, amit jól szemléltetett azzal, hogy az általa megálmodott szobabelső minden eleme a pihenés köré összpontosul. Sehol egy kihasználatlan étkezőasztal, vagy székek, amik csak arra jók, hogy a kislábujjunkkal az éjszaka sötétjében a lábukba rúgva ellenőrizhessük a meglétüket. Szobája központi eleme egy minden igényt kielégítő, szuper trendi babzsák fotel, amire bármikor rávetődhet.

Dublecz Kata Sára a praktikumot tartja szem előtt

Ruszó Bese Zalánt a maximalizmus hajtja

Kovács Lídia a harmóniára esküszik

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered