Organikus lakberendezés - 2021 trendje

0 darab hozzászólás

Vissza a gyökerekhez

Soha annyian nem döbbentek rá a természet fontosságára és szeretetére, mint 2020-ban. A járványügyi korlátozások következtében még az is túrázásra adta a fejét, és menekült ki a természetbe, akit máskülönben otthonülőként tartott számon a környezete. És ez teljesen TERMÉSZETES. Az embereket ősidőktől fogva táplálja egy belső kódrendszer, hajtja egy múlhatatlan vágy oda, ahonnan származunk, ami lényegünk legjavát adja: vissza a gyökereinkhez. Ez a vágyunk 2021-ben minden eddiginél jobban megmutatkozik. Az építészetben és a lakberendezésben is az organikus a trend. Amikor az ember nem csak a természetbe, de a természetesre is vágyik, az otthonába mind jobban becsempészve azt. 2021-ben reflektorfényben a fa, a bőr, a rattan és a természetes textilek.

Rattan- a természet zöld aranya

Ahogy a nemesfémek között az arany időtálló mivoltára mi sem nagyobb bizonyíték, minthogy évezredek óta közkedvelt alapanyaga a művészeteknek, az iparnak, a gyógyászatnak, a rattant méltán nevezik a növények zöld aranyának.
Gyorsan növő, szívós fajta, keménysége ellenére mégis rugalmas alapanyag. Könnyen alakítható és súlya is elenyésző, mely tulajdonságok együttesen tették a bútoripar közkedvelt alapanyagává.
Szerkezetének köszönhetően nem szívja magába a vizet, ezért el sem hasad, továbbá baktériumölő tulajdonsága miatt nem csak a lakószobák, de a konyhák közkedvelt anyaga is. Mi is imádjuk a rattanból készült bútorokat, mert légiesek, természetesek, starabíróak, és kiválóan párosíthatóak stílusban eltérő darabokkal is.

27.990 Ft

40.990 Ft

39.990 Ft

69.990 Ft

41.990 Ft

Utánozhatatlan előnyök

A technikának köszönhetően ma már betonból is képesek vagyunk használati tárgyakat, bútorokat készíteni, hódít a corian, a műgyantából készült termékek, imádjuk a vynil tapétát, ám a természetes anyagok egyedülálló mivoltát még ezekkel együtt sem tudjuk felülmúlni. A természetes anyagok színspektruma végeláthatatlan, mesterséges úton előállíthatatlan. Az anyagok sűrűsége és egyéb fizikai tulajdonságaik, az, ahogy a természetben előfordulnak, meghatározzák, hogy a fény hogyan vetül rájuk, és ettől olyan megkapóak. Ettől utánozhatatlanok.

13.990 Ft

8.990 Ft

A természetes a trendi

Az aszfaltba nyomott kavicsok, a szebbnél szebb fa furnérok, száraz virágok, a tömör fa, a bőr minket körülvevő anyagok. Viszonylag könnyű hozzájuk jutni, és ha valaki igényes, harmonikus és trendi belső tér kialakítására törekszik, ezek használata nem hogy ajánlott, de egyenesen kötelező.

311.990 Ft

32.990 Ft

A természetes értéket képvisel

A természetes anyagok előnyös tulajdonságaikon túl melegséget, harmóniát, életörömöt sugároznak, és többségüket ma is kézzel készítik. Ez pedig jelen korunk egyik legdrágább kincse.

14.990 Ft

A pihenés oázisa

A leginkább ott tesznek jó szolgálatot "természetes" barátaink, ahol a pihenésé a főszerep. Ez többnyire a nappalink és a hálószobánk. Ha tehetjük, jutalmazzuk meg magunkat egy remek len ágyneművel, egy szép santung függönnyel, vagy egy univerzális bambusz fotellel. Válasszunk hozzá néhány puha párnát, egy gyapjú takarót, nyújtóztassuk ki a lábainkat egy simogató szőrme szőnyegen, ezzel megadva a módját a feltöltődésnek, melyet egy fárasztó nap végén igazán megérdemlünk.

69.990 Ft

8.990 Ft

16.990 Ft

46.990 Ft

19.990 Ft

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered