A test-és lélekformáló jógakirálynő: Nagy Anna

0 darab hozzászólás

A jóga felszabadítja életünk kreatív lehetőségeit

A vietnámi születésű Nagy Anna (@yogasecretsbyanna) nem kevesebbre vállalkozott, minthogy a szakmai tanácsokkal ellentétben nemcsak hogy nem zárta be jóga stúdióját, hanem a félelmeinek búcsút intve az égig repítette. Hogy mi a titka? Mint egyre többen, ő is képes volt "kilépni a dobozból", és a kialakult járványhelyzet kilátástalanságát egyenesen a lehetőségek óceánjának tekintve nagyot ugrott az ismeretlenbe. Ismerd meg Annát, akinek lelkesítő történetét mi magunk is követendő példának tekintjük.

Az egyediséget éltetni kell

Anna története sem indult nehézségek nélkül. Kislányként ő is csupán arra vágyott, mint mi mindannyian, hogy elfogadják, ám ez mindig nehezebb annak, aki valamilyen oknál fogva kilóg a sorból. Anna pedig mogyoróbarna szemeivel, egzotikus külsejével és hajzuhatagával határozottan kilógott a szőke fürtös kislányok sorából. Szeretett volna hasonlítani az őt körülvevő lányokhoz, maga mögött hagyni a kirekesztettséget, beleolvadni az átlagba, csak mert úgy hitte, általa szerethetőbbé válik. Ma már tudja, hogy ő maga, és mindenki más is úgy tökéletes, ahogy a teremtő megalkotta. Az egyediséget nem elfedni, hanem éltetni és ünnepelni kell testben és lélekben egyaránt.

A nehézségek ablakok vagy falak. Te döntöd el, melyiket választod.

Ha valaki sikereit górcső alá veszik, gyakran érvelnek az idővel: "Annak idején még meg lehetett csinálni". "Akkor még volt esély rá, na de ma...". Ez a fajta gondolkodás talán az álmainkra nézve legmérgezőbb, és nem mellesleg az egyik legbejáratottabb élethazugság, amivel mindenkor felmenthetjük magunkat. Vagy dönthetünk úgy, mint Anna. Ő a 2008-as válság csúcsán ahelyett, hogy szögre akasztotta volna az álmait, a kezdetben csak hobbiból űzött jógából hivatást, és a család megélhetését jelentő vállalkozást épített. Így született meg a Yogasecrets Studio, és vele az a lány, akit ma több tízezren követnek.

Minden csoda egy egyszerű lépéssel kezdődik

A Yogasecrets csak az első lépés volt, melyet számos további követett. A 2020-as járványhelyzet miatt szinte hihetetlen, de két hét alatt dolgozta át a jóga oktatás offline rendszerét online-ra. Mivel az embereknek a járványhelyzet miatt rengeteg idejük szabadult fel, olyanok is be tudtak kapcsolódni az online képzésbe, akiknek erre hagyományos keretek között biztosan nem lett volna lehetőségük. Az online órák olyan sikeresek lettek, hogy kisvártatva újabb turnusok követték, ma pedig már egy Facebook csoportban bárki együtt jógázhat Annával.

Az inspiráció bölcsője - Bali

Anna számos tanítványa ma már stúdiójának tanára is, amihez nagyban hozzájárult, hogy folyamatosan képezte magát. Az elmúlt 15 év tapasztalatát felhasználva olyan egyedi oktatási módszert alakított ki, mely a mai ember számára a leginkább befogadható gyakorlatokban realizálódik.
A jógát Amerikában, Indonéziában, Vietnámban, Ausztriában és Balin tanulta, melyek közül egyértelműen a Balin töltött időszak vált számára sorsfordítóvá.

Balira csupán egy 7 napos elvonulásra érkezett, ám onnan már egy gyermekkori blokkjaitól megszabadult, testében és lelkében is újjászületett lány érkezett haza, azzal az üzenettel a szívében, hogy SZERESSÜK MAGUNKAT FELTÉTEL NÉLKÜL és HIGGYÜNK MAGUNKBAN. Annának sikerült. Most rajtad a sor!

Bízunk benne, hogy Anna története azokhoz is eljut, akiknek a leginkább szükségük van a bíztatásra, és kellő lendülettel szolgálhat ahhoz, hogy belefogjanak a testmozgásba, és álmaik megvalósításába.

Mi ehhez a lépéshez néhány olyan, Bali-szigetét idéző, remek bútordarabot ajánlunk, melyekkel Anna jóga stúdiójában is találkozhatsz, és melyekkel bármikor az otthonodba csempészheted ezt az inspiráló, trópusi hangulatot.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

-

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered