Tudatos hedonista hősnőnk: Jónás Erika

0 darab hozzászólás

Szerezd meg 2021.04.30-ig
bármelyik, itt látható terméket -5% árkedvezménnyel
+ ingyenes házhozszállítással 50.001 Ft feletti vásárlás esetén.
Használd a kuponkódot: ERCSI

A lány, aki a barátnőd is lehetne

A mondás szerint minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő. Nem tudjuk, hogy ennek a szállóigének mekkora a valóságtartalma. Azt azonban igen, hogy a sikeres nők mögött gyakorta találni néhány tonna, terápiás jelleggel elfogyasztott csokoládé kiüresedett dobozát, néhány száz elolvasott önfejlesztő könyvet, jó pár évnyi útkeresést, és olyan banális történeteket, melyekről utólag már ők maguk is csak nevetve mesélnek. Valahogy így indult el Ercsi is a Tudatos Hedonizmus irányába, akinek most bepillanthatsz az otthonába, és akit történetének ismeretében bárki szívbéli barátnőjének fogadna.

119.990 Ft

63.990 Ft

10.990 Ft

"Te olyan szép lennél, ha lefogynál"

Ercsi pont olyan kislány volt, mint a legtöbbünk. Az élet számára is tartogatott megannyi felfedeznivaló, örömteli és kevésbé örömteli pillanatot. Ifjúsága hajnalán mindenesetre a kegyelemdöfést egy fiú szavai adták meg a számára: „Te olyan szép lennél, ha lefogynál!”

33.990 Ft

48.990 Ft

Elszántságból jeles

Több sem kellett Ercsinek. E fiú szavai annyira megérintették, hogy még egy lyukas tréningnadrág sem tudta eltántorítani attól, hogy azon melegében odaálljon az atlétika edzője elé a kéréssel: edzésre akar járni. Így esett meg, hogy Ercsi életében először, önszántából kezdett el keményen edzeni. Kezdetben jobbára csak a többiek után futott, de annál nagyobb elszántsággal, melynek kapásból -10 kg lett az eredménye. Azzal a lendülettel, amivel a kilók olvadtak le Ercsiről, egyre több és tudatosabb felismerés birtokában vette kezébe a teste és az elméje irányítását is, majd kezdetét vette hosszú éveken át tartó kísérletezgetése az egészséges táplálkozással.

18.990 Ft

12.990 Ft

Barcelona, ahol az álmok valóra válnak

2016 végén, egy barcelonai utazás hozta meg Ercsi számára az áttörést, amikor egy városnéző buszon ülve bevillant számára két bűvös szó: TUDATOS HEDONIZMUS. És egyszerre minden értelmet nyert, az utolsó apró puzzle darabka is a helyére került. E két szó maga volt Ercsi, és mindaz, amit valaha tanult a mozgásról, a táplálkozásról, a gondolkodásról, önmagáról. Az élet sanyargatásmentes, ugyanakkor felelősségteljes, feltétel nélküli, és teljes szívből megélt szeretetéről, melyhez kislánya, az akkor még pocaklakó Kamilla adta meg a végső lökést.

Az események innen már szélsebesen követték egymást. Egyre többen lettek kíváncsiak Ercsi gondolataira, hogy mit érez, mit eszik, milyen módon, és mikor mozog. Így született meg „Tudatos Hedonizmus” névre átkeresztelt FB oldala és csoportja, majd blogja, végül a tudatos_hedonizmus_ercsi néven futó Instagram oldala, és így vált sokunk virtuális barátnőjévé, mentorává. Azzá a - szó abszolút jó értelmében érvényes - Tudatos Hedonistává, az életet örömteli módon élő nővé, akit jó hallgatni, akinek jó megfogadni a tanácsait, jó osztozni az örömében, aki akár a szomszéd lány is lehetne, vagy mi magunk, őbenne...

Ercsi ma már kétgyermekes édesanyaként tudja, hogy ki ő valójában, és azt is, hogy mit akar. A hozzá fordulóknak pedig örömmel segít ezt az utat bejárni.

Mi a Marco Mobilinél pedig abban segíthetünk neked, hogy ha az Ercsi otthonában készült fotók láttán legszívesebben azonnal beköltöznél a házába, megtaláld kínálatunkban a hamisítatlan, "Ercsi-feelinggel" és prémium minőséggel átitatott álombútoraidat.

69.990 Ft

Szerezd meg 2021.04.30-ig
bármelyik, itt látható terméket -5% árkedvezménnyel
+ ingyenes házhozszállítással 50.001 Ft feletti vásárlás esetén.
Használd a kuponkódot: ERCSI

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

-

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered