Ha a szekrényed mesélni tudna

0 darab hozzászólás

Ha a szekrényed mesélni tudna

Elég, ha csak bólintasz, de te is észrevetted már, hogy a mosásaid alkalmával nem mindig ugyanannyi zoknit veszel ki a mosógépedből, mint ahányat oda előzőleg betettél?
Többek megfigyelése szerint ez egy lehetetlen küldetés.
A mosógépek egyfajta dimenziókapuként olykor elnyelik - de kizárólag páratlanul - a zoknikat, melynek eredményeképpen az eseményhorizonton túl minden bizonnyal ott virul ZOKNILAND.
Bár az is lehet, hogy a mosógépek csupán kalandparkok zoknik számára, ahol ugyan ott villog a felirat a bejárat felett: “Kérjük kedves vendégeinket, hogy beszállás előtt mindenki jegyezze meg, ki volt a párja”, de persze a nagy izgalomban nem jegyzik meg.

Titkos imák

Tulajdonképpen ezzel a jelenettel indul az a véget nem érő roham, ami a ruhásszekrényeinknél tetőzik, és olyan mondatok formájában érhető tetten, mint az: “Anyaaa, hol a zoknim?”, “Édesem, nem láttad a nyakkendőmet?”, “Meg mernék rá esküdni, hogy tegnap még itt láttam valahol azt a pulcsit.”

Ezeket a kérdéseket aztán olyan megmagyarázhatatlan tettek követik, mint amilyenek az ugyanazon fiókok bűvészeket meghazudtoló bravúrral ismételt kihúzogatása annak reményében, hátha időközben megváltozott a tartalmuk. Vagy az abban való hit, hogy a szekrénybe "az az egy blúz még befér". Minden hónapban egy. Egy új. Miközben évek óta nem csökkent a bent lévő ruhadarabok száma!

Ez az a pont, amikor elgyötört bútoraink sírva fakadva feküdnének fel egy pszichológus terápiás díványára, vagy tárcsáznák fel a Marco Mobilit egy tisztességes méretű GARDRÓBSZEKRÉNY után kiáltva.
De mit tud egy gardrób, amit nem tud egy komód vagy egy közönséges ruhásszekrény? Egyáltalán miért vált a tárolóbútorok sztárjává?
A válasz a remek kombinálhatóságában rejlik.

Erős vagyok!
De néha nekem is szükségem van arra, hogy valaki megfogja a kezem, és azt mondja: nyugi, jut a te ruháidnak is jut hely a gardróbban...

Határtalan lehetőségek

- Egy jó gardrób az aktuális igényekhez idomuva a családdal együtt képes nőni, és bárhogyan összeállítható különféle elemekkel.
Lakjunk bár egy palotában vagy csak egy garzonban, egy gardrób mindenhol elfér.

- Extra mini otthonokban remek lehetőség a kétfunkciós, rejtett gardrób kialakítása. Hogy ez hogy néz ki a gyakorlatban? Építtesd egy dobogóra, ami lehetővé teszi, hogy alóla húzd ki a kíváncsi szemek elől nappal rejtve maradt francia ágyadat :)
Az ilyen gardrób tulajdonképpen egy, az ágyad méretével megegyező méretű belépő szekrény, mely egy frontján kialakítható polcrendszerrel esztétikai értéke mellett tetemes mennyiségű ruhadarab tárolására is alkalmas.

- Ha abban a szerencsében van részed, hogy külön helyiség áll rendelkezésre a ruhák tárolására, választhatsz frontok nélküli vázat, hiszen ajtókra nem igen lesz szükség.

9 tuti tipp, hogy ne csak te őt, de a gardróbod is hosszú évekig imádjon téged

1. TÖLTSD KI A HOLTTEREKET
Amennyiben gardróbod a mennyezetig ér, a legfelső elembe teheted a ritkábban használt holmikat, mint amilyenek az ágyneműk, terítőket, bőröndök, sífelszerelések, felfújható strandmatracok, büntetésben lévő családtagok. :)

2. HASZNÁLJ KIHÚZHATÓ RUHAAKASZTÓ SÍNT ÉS SOROLT VÁLLFÁKAT
Sok helyet spórolhatsz, ha a nadrágjaidat, szoknyáidat, az ingeket, blúzokat olyan vállfákon tárolod, melyek egy akasztóval, de több, egymásra lehajtható vállfával rendelkeznek. Célszerű szilikonnal vagy bársonnyal bevont fajtákat beszerezned, mely a kényesebb anyagokat sem gyűri meg, és a vékony pántok sem csúsznak le róluk. Ezek már a legtöbb nagyáruházban elérhetőek.

Rekord idő alatt meg akarod találni a keresett ruhádat?

3. Válassz ÁTLÁTSZÓ FIÓK ELŐLAPOKAT
Ugyanezen okból jó szolgálatot tesznek a különféle kihúzható drótkosarak, és
Áldani fogod a percet, ha nem engeded magad lebeszélni a BELSŐ LED-SZALAG világításról.

4. MAGAS POLCOK A LÁBBELIKNEK
Tudod, mivel nem számolnak általában az előszobai cipős szekrényeknél? A női hosszú szárú csizmákkal! Ez majd jusson eszedbe gardróbod lábbelik részére fenntartott elemének tervezésekor, amennyiben te is ilyeneket viselsz.

Ékszerek

5. TÁLCA
Szereted az ékszereket, öveket, órákat? Akkor jól jöhet egy ezek tárolására alkalmas, kihúzható tálca is, így megelőzheted az éjjeliszekrényed, vagy az előszoba polcod túlzsúfolását.


Variációk egy ajtóra

6. FRONTOK
A négyzetméter nem akadály?
Ebben az esetben a felületek kialakításának színben és anyagban csak a fantáziád szabhat határt, ám ha erre a célra egy jóval szerényebb méretű szobát nyertél meg, az optikai térnövelés érdekében a fehér vagy opál, tejüveggel szerelt, szellősebb változatokat keresd, akárcsak a...

7. TOLÓAJTÓ,
mellyel elejét veheted annak a mókás jelenetnek, amint a váratlanul feléd lendülő ajtóval téged is odébb költöztetnek.

8.HARMÓNIA
Amennyiben gardróbod egy lakószobában, vagy az előszobában kaphat csak helyet, a frontokat igazítsd a meglévő bútorok, textilek hangulatához, ellenkező esetben megjelenésével és méretével leigázhatja a teret.

9. TÜKÖR
Népszerűek a tükrökkel szerelt ajtólapok is, ám ez a megoldás a tükröződés végett a hálószobádban közel sem a nyugodt alvás záloga. Amennyiben ott lesz a gardróbod, vesd el ezt a gondolatot.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered