Férfidolgok - avagy amiktől minden nőnek kinyílik a zsebében a bicska

0 darab hozzászólás

Már az ókorban sem volt ez másképp

Online oktatás. Otthon tanulok a gyerekkel. Történelemből éppen az ókori görög mitológia a téma. Bár nem újkeletű, amit olvasok, hiszen gyermekkoromban én is tanultam mindarról, amiről most kisiskolás lányom, ám felnőtt fejjel újrarágva a tananyagot egészen új összefüggésben látom az ókori eseményeket. Vegyünk például a mitológia hősöket, isteneket, és hogy minek köszönhetik legnagyobb problémáikat. Dióhéjban összefoglalva bonyodalmaikat részben az arroganciájuknak, a próféciák beteljesüléséből következő elkerülhetetlen sorsuknak, továbbá a hisztijüknek köszönhették, amit azért vágtak le, mert egy emberi lény valamiben jobb volt náluk. Ám mindezek eltörpülnek ahhoz képest, amilyen galibát Zeusz egymagában okozott csupán azzal, hogy képtelen volt a gatyáját magán tartani*.
Ha jól belegondolunk, napjainkban sincs ez másképp, mert ilyen vagy olyan okból kifolyólag számos férfi boxer alsónadrág végzi ma is a padlón, a kanapén, vagy a sarokban, mely csak egy példa a sok közül, aminek láttán egy nőnek azonnal kinyílik a bicska a zsebében. Lássuk, hogyan tudnak még a férfiak az idegeinkre menni.

* Zeusznak irgalmatlanul sok gyermeke született különféle istennőktől, nimfáktól és halandó leányoktól.

1. Rendetlenség

Már az elején leszögezem, hogy természetesen nem minden férfi rendetlen, sőt, van, hogy egy kapcsolatban a nő a hanyagabb, de tény, hogy egyfajta férfi típushibának tekinthető a zoknik és alsónadrágok nem megfelelő levétele. Ezek a ruhadarabok többnyire a padlón végzik, és a legritkább esetben jutnak el maguktól a szennyes kosárig. Ha mégis eljutnak a férfiak jóvoltából, akkor meg fix, hogy soha nincsenek kifordítva, így ez az idegőrlő művelet mind a "mosónőkre" hárul.

2. Amikor nem csinál semmit

Semmi, ismétlem semmi nem tud annál jobban frusztrálni egy nőt, mint amikor a férje kvázi nem csinál semmit.
Egy kanapén heverésző, üres tekintettel a semmibe révedő férfi látványánál aligha van egy nő számára lehangolóbb. Pedig a férfiaknak szükségük van erre a semmittevésre. Olyan ez náluk, mint egy megérdemelt olajcsere. Ha nem kapják meg, előbb-utóbb zörögni kezdenek, és idő előtt el fognak kopni.

3. Szórakozás

Bár a nőkhöz hasonlóan a szabadidejükben a férfiak is szeretnek a barátaikkal időt tölteni, ám ha éppen nem velük múlatják az időt, a fiatalabb korosztály tagjai előszeretettel tapadnak rá az internetre, vagy a különféle játékkonzolokra, ahonnan meglehetősen nehéz őket lerobbantani. Filmek tekintetében kedvelik a horrorfilmeket, vagy a sportcsatornákat, az egészen merészek a "Fishing and Hunting"-ot is képesek órákig elmélyülten nézni . Egy nő ezeket a passziókat sosem fogja megérteni.

4. Étkezési szokások

Egy férfinek tulajdonképpen két dologra van csupán szüksége az életben maradáshoz, de azokra nagyon. Ebből az egyik az étkezés. A tesztoszterontól duzzadó alanyok számára ez a hússal kezdődik és végződik. Számukra minden más csak nyúleledel. A férfiak egy része ezen túlmenően nem túl válogatós. Tulajdonképpen bármit megesznek. A bevállalósabbak a lejárt szavatosságú élelmiszerek elfogyasztásától sem riadnak meg. Még arra is képesek, hogy a hűtőszekrényből kimenekített maradékokat válogatás nélkül, egy tányérra halmozva pusztítsák el. Egy nőt erre még egy revolverrel sem lehetne rákényszeríteni.

5. Merénylet a hűtő ellen

Ez a cselekmény az étkezési szokásokon belül egy kiemelt pontot érdemel. A férfiak egy része imád csak úgy nassolgatni, de nem úgy, mint egy nő, aki alapos műgonddal helyez el némi harapnivalót a tányérkáján, ami úgy néz ki, akár egy műalkotás. A nassoló férfi gyakorta támadja meg a hűtőszekrényt, és kóstol bele ebbe-abba. Egy kis harapás a kolbászba, az uborkába, bármit képes kihalászni a lezárt műanyag ételtárolókból anélkül, hogy ehhez evőeszközre vagy tányérra lenne szüksége. Egy biztos, az így nassoló férfi után legalább nem kell mosogatni, de attól még nagy kihívás a tevékenységét szó nélkül tűrni.

6. Betegségek megélése

Közismert tény, hogy a férfiak bár többnyire nagyon erősek, és a szeretteikért megküzdenek az oroszlánnal is, csak le ne döntse őket a lábukról egy kis nátha, mert akkor végük. Míg a nők többsége a gyerekek és a család ellátása érdekében képes lábon kihordani egy infarktust is, a férfiakra nézve nincs halálosabb kór a megfázásnál. Ez teljesen lenullázza az erejüket és kiszolgáltatottá teszi őket. Ilyenkor nagyon tudnak szenvedni. A betegségeket egyébként is rosszul viselik. Egy áprilisban rájuk törő meghűlés esetén gyakran érzik azt, hogy nyári ruhára már nem érdemes költeni, hisz azt már úgysem élik meg. Ilyen esetben az egyetlen dolog, amit egy nő tehet, hogy gyakorol. Legfőképpen türelmet.

8. Igénytelenség

Érdekes jelenség, hogy az otthoni lazaság az életkor előrehaladtával nő a férfiakban. Míg kezdetben divatosak, és nagyon nem mindegy számukra, milyen farmerben feszítenek, negyvenen túl már egy hosszú hétvégét is képesek eltölteni otthon egyetlen pólóban és klottgatyában. Ez a lazaság persze nem csak a külsőségekben, de a viselkedésükben is nyomot hagy, így aztán gond nélkül böfögnek, engedik szabadjára a galambokat, vakargatják intim testrészüket, miközben kicsit sem zavartatják magukat, elvégre otthon vannak. Hétvégén a borotvát is elfelejtik használni, ettől aztán vasárnap estére már szakasztott úgy néznek ki, akár egy neandervölgyi. Némely példány ábrázatát a borosta úgy átalakítja, hogy könnyű betörőnek nézni. És ha ez nem lenne elég, ilyenkor különösen szeretnek hozzánk bújni, pedig penge éles borostájukkal a bőrünket képesek összekaristolni, a pulóverünket meg kibolyhozni. Mindkettőt utáljuk.

9. A telefon nyomkodása

Ha egy nő egy számára igen fontos témát igyekszik megosztani a férjével, ám azt tapasztalja, hogy élete párja eközben sem szűnik meg a telefonját nyomkodni, akkor a férfi a következő dolgokat kockáztatja.
A nő 1. leveszi a tűsarkú cipőjét, és örömittasan veri szét vele a készülékét (de legalábbis mély átéléssel elképzeli.), 2. este fejfájásra fog panaszkodni.
Uraim, megéri ezt kockáztatni? 😉

10. Horkolás

Ez az egyetlen olyan tétele listánknak, amiért szegényekre nem lehet haragudni, mert többnyire ők maguk is ártatlan áldozatok, de ettől még egy nőt a horkolással teljesen ki lehet készíteni. Bár a hölgyek is horkolhatnak, messze nem olyan intenzitással, mint a férfiak. Számtalan házasság ment már rá az elviselhetetlen trombitálásra, vagy kényszerítette külön szobába az érintetteket, melynek hátterében az elhízáson túl számos más egészségügyi panasz is állhat, így aki ettől szenved, annak érdemes kezdeményeznie egy alvásvizsgálatot. A horkolás megszüntetésére számtalan női praktika létezik a "cuccogástól" az orrbefogáson át az ágyról való lerugdalásig. Asszonya válogatja, ki meddig merészkedik.

Lássuk be, az éjszakai inzultusok a férjednek sem kedveznek. Ha szeretnéd őt mindezért kárpótolni, ajánlunk néhány "bűntudatoldó" férfi bútort, amivel a barlangját - ahova a horkolása miatt esetleg száműzöd - az ő igényei szerint tudod berendezni.

Kedves férfi olvasóimat pedig itt szeretném megkövetni, és egyben arra is ígéretet tenni, hogy a folytatásban a nők viselt dolgairól is lerántom a leplet. Tudom, hogy bennünket sem olyan könnyű szeretni.

271.791 Ft

196.191 Ft

297.891 Ft

283.491 Ft

38.691 Ft

Samara 2 ágy

129.591 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered