Home tour: Twilight - Gyere velünk a Cullen rezidenciába!

0 darab hozzászólás

10 éves évfordulóját ünnepli a Twilight saga, melynek készítésével egyidőben épül fel a híres Cullen-ház

Szinte hihetetlen, de 2011-ben készült el az Alkonyat filmek befejező epizódja. Ebből a jeles alkalomból mutatjuk be a forgatás egyik leglátványosabb helyszínét, a híres Cullen-házat. Arra rá sem kérdezünk, hogy te vajon beköltöznél-e ide. A kérdés inkább az, hogy most vagy azonnal? 😍 Less be velünk a ház legszebb helyiségeibe!

Tudtad?

Ismerős valahonnan a nappliban látható tűzött székpár?
A 20. századi székek Rolexének is nevezett Barcelona szék valójában a véletlen szülötte. A híres német-amerikai Bauhaus-építész, Mies van der Rohe az 1929-ben Barcelonában megrendezett Nemzetközi Kiállítás német pavilonjának kiegészítőjeként tervezte, csupán azért, hogy a látogatóknak legyen hol megpihenniük, miközben gyönyörködnek a német pavilonban. A széket azonban annyira stílusosnak és kényelmesnek találták a vendégek, hogy hamar híre ment, és megkezdődött a pavilonon kívüli sorozatgyártása is. Sikere máig töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a "Cullen"-háznak is alapdarabja.

172.990 Ft

76.990 Ft

Kétségtelen, hogy Stephenie Meyer jó munkát végzett a regényt megelőző kutatása, és az előkészítés során, hiszen sokakat lenyűgözött a filmben szereplő ház szépsége. Az épület valóban megfelel az írónő leírásának, ami egy modern luxus házról szól egy eldugott területen az erdő közepén. És mit tippelsz? Ez egy valódi épület, vagy csak a CGI (Computer-Generated Imagery) alkotta meg számunkra virtuálisan?

1.035.990 Ft

89.990 Ft

A ház a valóságban is létezik! A film készítői a portlandi Spaces magazinban figyeltek fel rá. A házat Jeff Kovel, a Skylab Architecture munkatársa tervezte. Építése 2006-ban kezdődött el és 2007-re érte el végleges formáját, éppen az első Alkonyat-filmek készítésének idején. Tulajdonosa nem más, mint John Hoke, a Nike cipőtervezési igazgatója, aki nagyon büszke volt arra, hogy az ő házát választották ki a filmhez.
A tulajdonos szerencsénkre örömmel hozzájárult ahhoz, hogy a stáb ne csupán külső felvételeket készíthessen, de a házon belül is szabadon forgathasson.

18.990 Ft

22.990 Ft

Tudtad?

Az Újhold és a Napfogyatkozás epizódokban egy másik otthont használtak Vancouverben. A Hajnalhasadás 1 és 2 miatt lebontották a vancouveri házat, félpótkocsikra rakva Louisianába szállították, ahol egy színpadon állították fel újra.

117.990 Ft

Tudni szeretnéd, hol találhatók a legemlékezetesebb forgatási helyszínek? Megadjuk a címet, hogy ez legyen a legkisebb akadálya annak, hogy egyszer oda ellátogathass. 😍

1. A Cullen-házat itt találod:
3333 NW Quimby St.
Portland, Oregon

2. Szerinted a Cullen-ház garázsjelentét hol forgatták? Naná, hogy nem a házban. Erre a célra egy másik magánház önálló garázsépületét használták West Linnben, Oregonban. A garázsépület aszfaltozott parkolóval, hatalmas garázskapuval felszerelt, ami 6 gépkocsit is könnyedén elszállásol.

3. Emlékszel Bellára és Edwardra a fák lombkoronája között, és a csodás kilátásra?
Itt készültek a felvételek:
Horn-fok
281 Rim Drive
Washougal, Washington

14.990 Ft

32.990 Ft

73.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered