Frissítsd fel és fertőtlenítsd a ruháidat a gardróbodban

0 darab hozzászólás

A szendvics-generáció megmentője

Rohanás reggelente az oviba, suliba a gyerkőcökkel, irány a munka, hazafele dekkolás a dugóban, futás a különórákra, bevásárlás, esetenként főzés, gondoskodás a kutyáról / macskáról, / tengerimalacról, segíteni a nagyszülőknek. Ismerős helyzet? Ha igen, akkor valószínűleg te is az úgynevezett szendvics-generáció tagja vagy, aki két másik generáció közé van beszorulva a teendőid okán, akár egy felvágott a zsemlébe. Emiatt létkérdés, hogy amit csak tudsz, könnyíts a feladataidon, hogy ne az egészséged essen áldozatául a rád nehezedő nyomásnak.

Az én háztartásom szintlépését vitathatatlanul a robotporszívóm beszerzése jelentette úgy egy évtizede, melyet csak a kézi ruhagőzölőm tudott letaszítani a trónról, lévén - ahogy a családi legendárium tartja - nálam ritkábban csak egy zebra vasal. Többek között a gyűrött ruhák problematikáját, és még sok egyéb mást képes orvosolni minden háziasszony álma, a Samsung AirDresser készüléke, ami messze felülmúlja egy kézi ruhagőzölő teljesítményét, és "aki" kis túlzással egy gardróbszekrénybe beépíthető bejárónőnek is tekinthető. Őt mutatjuk most be, mint a szendvics-generáció forradalmian új megmentőjét.

Frissítés és tisztítás

Ez az okos kis masina mindössze 20 perc alatt képes felfrissíteni a ruháidat a gőz erejével, miközben belülről és kívülről is ellazítja a könnyű ráncokat. 24 választható ciklusával magas hőmérsékletű gőzt bocsát ki, miközben fertőtleníti a textíliákat, eltávolítva a baktériumok és atkák majdnem 100%-át a ruhákból. Arra sem kell külön gondot fordítanod, hogy a ruhák anyagával foglalkozz, mert ellentétben a mosással, itt a gyapjútól a legkényesebb szövetekig bármit kezelhetsz anélkül, hogy aggódnod kellene a hő által okozott károk, az anyagok bolyhosodása, zsugorodása miatt.

Dezodorálás és szárítás

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a ruhád bevette a kellemetlen szagokat, ugyanakkor még nem érett meg a mosásra. Az AirDresser erre a problémára is kínál megoldást, mivel felszívja a füst, az izzadság és az élelmiszerek által okozott makacs szagok 99%-át.

Elegánsan intelligens

Az AirDresser nem csak remekül mutat a gardróbban kifinomult megjelenésével, de a mesterséges intelligencia gépi tanulásával és Wi-Fi kapcsolattal is felvértezett, így nem csak megtanulja a szokásaidat, és további ciklusokat ajánl neked, de távolról is vezérelheted a SmartThings alkalmazással.
Meglévő bútoraidhoz igazodva sötétfekete vagy tükörfényes kivitelben is kapható.

Optimalizált szárítási idők

A készülék folyamatosan érzékeli a ruha páratartalmát, és ennek megfelelően intelligensen csökkenti a szárítási időt, így a ruhanemű mindig a lehető legrövidebb idő alatt szárad meg, és nem fülled be. Amiatt sem kell aggódnod, hogy a ruha statikusan feltöltődne. Csak helyezz be beépített rekeszébe egy szárítólapot, és a ruháid nem fognak rád tapadni.

Karbantartás? Egyszerűbb, mint gondolnád

Az Self Clean technológia kiküszöböli a szagok és lerakódások megtelepedését a készülék belsejében, így neked nincs további gondod. 40 ciklus lejártával emlékeztetőt is küld, amikor öntisztítása esedékessé válik.

Ha téged is rabul ejtett ez a csoda masina, és most szeretnél vásárolni új gardóbszekrényt magatoknak, érdemes úgy megtervezni, hogy alkalom adtán egy AirDresser is helyet kaphasson benne.


Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered