Ilyen egy trükkös gardrób egy mini lakásban

0 darab hozzászólás

Csatlakozz online kurzusunkhoz: Kis lakás, hatalmas lehetőségek

Ilyen egy trükkös gardrób egy mini lakásban

A mondás szerint, akinek csak kalapácsa van, az mindent szögnek néz. Hasonlóképpen gondolkodik az az ember is, aki pöttöm lakásába igyekszik gardróbot berendezni. Az ő számára tulajdonképpen az ingatlan minden négyzetcentimétere potenciális gardrób, maximum még főzni is lehet benne.

Csak azért, mert egy pici lak büszke tulajdonosnője vagy, nem kell lemondanod álmaid gardróbjáról.
Íme néhány tipp és trükk, és máris kész a vadonatúj, beüzemelt gardróbod!

Előszoba újragondolva

A többnyire régebbi társasházak előszobáiban lévő, fantáziátlan beépített szekrényeket könnyedén alakíthatjuk át gardróbbá, csupán a nemkívánatos elemeitől szabadítsuk meg, mint amilyen a vázszerkezete, ajtajai. Ezt követően csak néhány rudat kell benne felszerelnünk, és máris kész a mű!

Amennyiben az előszobánk minimum 1,5 méter széles, egy keskenyebb, 40-50 cm mélységű gardróbszekrényt egész hosszában kiépíthetünk, ami már csak azért is praktikus megoldás, hiszen a ruháink könnyen elérhetőek lesznek a számunkra még az elindulásunk előtt.

Szeretem a pénzemet ott tartani, ahol látom is... a gardróbomban.

- Carrie Bradshow

Használjuk ki a függőleges tereket

Ha a belmagasság engedi, egy galériaágy is megoldást jelenthet a problémánkra. Az alatta lévő hely más sem szeretne lenni, csak gardrób.

Nyerjünk helyet térelválasztással

Manapság divatos, és egyben praktikus megoldás úgy kialakítani a hálószobát, hogy az ágy fejvégénél egy gipszkarton fallal válasszunk le annyi helyet, ahol elfér egy...hát mi más, mint egy remek kis gardrób. Ez nagyon stílusos és anyagilag sem megfinanszírozhatatlan tétel.

Ha a falazás egyéb okokból nem opció, gardróbsarkot úgy is kialakíthatunk, ha egy hosszú függönnyel vagy paravánnal leválasztunk a szobában egy annak megfelelő helyet. Amennyiben a függönyös megoldást választjuk, a súlyos és egészen a mennyezetről induló drapéria nagyon elegáns hatást kelt.

A titkos gardrób

Kifejezetten garzonokra szabott lehetőség a rejtett gardrób építése. Ez tulajdonképpen egy olyan, dobogóra épített belépőszekrény, mely nappal a padlója alatt rejtegeti a hálószobai ágyat, felette pedig a ruháinkat. Kiváló megoldás ez arra az esetre, ha nem szeretnénk lemondani a nappali, mint társasági tér illúziójáról, miközben különálló hálószobánk nincsen.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

ELŐZŐ BLOGCIKK

Bútorok, amin nem érdemes spórolnunk

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Hozd ki a legtöbbet a lakásotokból, legyen bár csak akkora, mint egy Kispolski

Online kurzus: Kis lakás, hatalmas lehetőségek

Annyi ruhát halmoztál fel a komódodban, hogy már kipúposodik a fiók alja? Olyan picurka lakásban élsz, ahol szerinted egy étkezőt csak akkor lehetne kialakítani, ha áttörnéd a szomszéd és közted feszülő falat?

KIS LAKÁS, HATALMAS LEHETŐSÉGEK online kurzusunkban megdöntünk pár hiedelmet, és mutatunk számos ütős lehetőséget, amivel úgy hozhatod csúcsformába első közös otthonotokat, hogy talán ki sem akarsz onnan többé költözni.

CSATLAKOZZ MÉG MA AZ INGYENES ONLINE KURZUSHOZ!

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered