Hogyan dekoráljunk pampafűvel?

0 darab hozzászólás

Pampafű - az új kedvencünk

A pampafű már régóta gyönyörű kiegészítője a kerteknek, ám soha olyan népszerűségnek nem örvendett a lakberendezésben, mint napjainkban.
Kecses, magas szárával, és toll puha megjelenésével remek díszítőelem, ráadásul sok más szárazvirággal ellentétben nem hullik, és ideális esetben három évig is szép marad, különösen, ha fényvédett helyen tartod. Amennyiben 6-12 hónap elteltével észreveszed, hogy a "tollai" hullani kezdenek, közönséges hajlakkal is konzerválhatod. További piros pont a pampafű javára, hogy a háziállatokra sem veszélyes, így cica vagy kutyus mellett is tarthatod.
Gyűjts magadnak inspirációt most következő pampafüves ötleteinkből!

Tedd asztali vagy padlóvázába

A Pampafű ideális egy helyiség magasságának növeléséhez. Ennek egyik módja, ha vázákba rendezed. Lehet belőle állandó étkező dekor, de egy különleges alkalom erejéig is asztalra kerülhet. Ha egy túlméretezett padlóvázába helyezed, megtöltheted vele az olyan holt tereket, mint amilyen egy üresen árválkodó sarok.

Drámai hatáskeltés feketével kombinálva

A fekete falak sokakat elriasztanak, pedig megfelelő környezetben gyönyörűek és trendiek. Kiváltképp jól mutat egy ilyen háttér előtt a pampafű, mivel kontrasztos és misztikus.

Hollywood-i glamour vagy letisztult skandináv enteriőr

Több stílushoz is elképzelhető, de a pampafű egyértelműen a glamour-os csillogás közepette a legmegkapóbb. Remekül mutat luxus környezetben, sárgaréz kiegészítők és bársony társaságában egy nappaliban, de akár a fürdőszobában is. Nem vagy kifejezetten nagyvilági? Nem gond. A letisztult skandináv környezet is szereti.

A hálószoba Zen eleme

A hálószoba az a hely, ahol igazán biztonságban kell magad érezni. Egy hálószobának éppen ezért érdemes minden négyzetcentiméterét tudatosan e szerint alakítani. Néhány szál pampafű hozzáadásával egészen meditatív miliőt lehet így teremteni. Helyezd őket az ágyad közelébe, hogy miután felébredsz, felhőkhöz hasonlatos lágy formájukkal azonnal mosolyt csaljanak az arcodra.

Alakítsd formára

A koszorúk nem csak karácsonyra valók. Egész évben dekorálhatják az ajtódat. Amennyiben sima, fehér felületre kerül, eleganciát kölcsönöz a bejáratnak, ha élénk tónusú, segítségével a merész hatás enyhíthető. Arról már nem is beszélve, hogy ha saját magad készíted el, büszkén mutathatod meg a világnak kézműves tudományodat.

Univerzális, amit akár te is ültethetsz

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered