Férjidomító kezdőcsomag, amivel még egy lakásfelújításra is rávehető a kedvesed.

0 darab hozzászólás

Felkészülés a feladatra

Találós kérdés! Vajon mire gondolhatott a költő?

"Amint kinyitod a bejárati ajtót, rohan feléd, és kicsattanó boldogsággal adja tudtodra, mennyire örül annak, hogy megérkeztél. Vidám, és alig várja, hogy teljesítse minden kívánságod. "

Amennyiben a tipped a család kutyájára esett, tudd, hogy a tévedéseddel nem vagy egyedül. A fenti összefoglaló A JÓ FELESÉG definíciója egy 1955-ös, "Háztartástan" néven elhíresült kiadványból. A könyv részletesen ecseteli, hogyan hímezzen, főzzön, végezze a kerti munkát a feleség, és hogyan szolgálja ki hazaérkezését követően a munkában megfáradt férjét. Amiről azonban egy büdös szót nem ejt ez a "korszerű" oktatókönyv, hogy miként vegyük rá a férjünket arra, hogy amire megkérjük - legyen az egy ismétlődő feladat, vagy egy nagyobb volumenű lakásfelújításban való közreműködés - azt megtegye?
Pedig nők milliói a megmondhatói, hogy igény az volna rá!

A következőkben ennek a hiánynak a pótlására vállalkoztunk.

"Ha egy férfi ígéretet tesz arra, hogy valamit meg fog csinálni, akkor meg fogja tenni. Szükségtelen őt erre félévente emlékeztetni..." Vagy talán mégis kéne? 😎

1. Hagyd abba a szekálását, meg a könyörgést is

Tudom, ezt olvasni elég mellbevágó, de mindjárt megmagyarázom, mi az oka ennek a meredek kijelentésnek. Nyilván már ezerszer megtapasztaltad, hogy minél többször esel neki, hogy pakoljon már el, vagy segítsen megjavítani ezt-azt, fessétek már ki a lakást, cseréljétek ki az elavult bútorokat, ő annál nagyobb ellenállást tanúsít. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen az örökös szekálás, vagy a lustaságára való emlékeztetése, az elvárások vég nélküli megfogalmazása rendkívül kontraproduktív. Fogadd el, hogy ezen a módon hozzá nem vezet út, hiszen felnőtt ember, aki megváltozni már nem fog, csakis belső késztetésre. A továbbiakban azt fogjuk elemezni, hogyan tudod benne e késztetés felébreszteni.

2. Jutalmazd meg

Szép, nem szép, a férfiak a legritkább esetben szándékoznak valamit csak a két szép szemedért megtenni. Nem erre vannak programozva. A férfi evolúciója során úgy érte el mai kondícióját, hogy folyamatosan valamilyen jutalom érdekében kockáztatta az életét, hozott meg döntéseket, vitt véghez cselekedeteket. Aki felcsapja a Bibliát, megközelítőleg 2000 olyan esetre talál benne példát, amikor az adott példányt valamilyen ígéret reményében vették rá egy feladat elvégzésére. Ám nem elég csak adni neki valamit, fontos, hogy az a valami felkeltse a vadászösztönét. Meg kell őt jutalmazni, ám az nem jutalom, ha nem hordod le a sárga földig, vagy ha az elvégzett munkáját úgy nyugtázod, hogy "már azt hittem, soha a büdös életben nem csinálod meg". Az ajándékot úgy tudjuk számára biztosítani, ha előtte megtanulunk kérni.

3. Tanulj meg kommunikálni

A kommunikáció legnagyobb problémája annak az illúziója, hogy megtörtént. A nők a bőrlégzés bajnokaiként úgy tudnak egy szuszra beszélni, hogy azt hiszik, mondtak is valamit, miközben nem. A másik leggyakoribb hibájuk, hogy azt várják a férfiaktól, hogy azok minimum haladó szinten tudjanak gondolatot olvasni, ha pedig nem megy szerencsétleneknek, kezdenek elsárkányosodni. Pedig csak egyet kéne tenni: EGYÉRTELMŰEN fogalmazni. Egy férfi számára a "de kopott már ez a szőnyeg" nem egyenlő azzal, hogy "menjünk el a Marco Mobilibe egy újat venni." Pedig te tulajdonképpen ezt akarod.

4. Ne te viseld a nadrágot, hagyd őt irányítani

Kevesen ugyan, de akadnak olyan vér profi nők, akik a jó kommunikációt olyan sikeresen tudták elsajátítani, hogy amit megfogalmaznak, már nem is tűnik kérésnek. Ők tisztában vannak azzal, hogy egy férfit nem szabad elnyomni, hanem hagyni kell IRÁNYÍTANI, mert csak így tud férfi programot futtatni. Nagyon bölcsen olyan helyzetet teremtenek, ahol a férfi maga fogalmazza meg az igényt a változtatásra, akárcsak a megoldást a problémára. Ahol ez az áttörés megtörténik, ott a feladat kisvártatva el is lesz végezve. Annak érdekében, hogy ebben te is "expert" lehess, haladjunk a célod felé kis lépésekben.

A kérésedet úgy fogalmazd meg, hogy azt a férjed KIHÍVÁSNAK tekintse, aminek megoldásával téged lenyűgözhet. Motiváld azzal, hogy utalsz hatalmas szakértelmére, hogy nála jobban senki sem tudja a gardróbszekrényt összeállítani, a konyhaszekrényt a falra úgy felfúrni, hogy az akkor sem szakad le, ha egy harckocsit pakolsz bele. Ezután figyeld meg, hogy ez az elismerés hullám fel fogja benne ébreszteni a tettre kész vadállatot.

5. Ha csak egyszer kéred meg, az olyan, mintha meg sem kérted volna

Oké, már tudod, hogy kérned kell, azt is, hogy hogyan, de a továbbiakban se magadból indulj ki. Mi, nők olyanok vagyunk, akár a kiselefántok: nem felejtünk el semmit. Legfőképp a sérelmeinket.("Még mindig nem csinálta meg."). A férfiak ezzel szemben egy kiskutyára hasonlítanak, akinek nem elég egyszer megmutatni, hova kell pisilni, hanem őt kitartóan szükséges kondicionálni. Ebből következően tehát nem elég a férjednek EGYSZER elmondani, hogy fúrja fel a falra azt a polcot. Ez az egyik fülén bemegyek, a másikon pedig kisvártatva távozik. És ne gondold, hogy ezt azért teszi, mert nem vagy fontos neki. Azt is tévesen gondolod, hogy az igényeidet még mondanod sem kell neki, mert magától észre fogja venni, hiszen szeret. Igen, szeret. Erre épül az egész férjidomító kezdőcsomagunk, de ettől még nem fogja észrevenni.

6. Az eredményre koncentrálj

Vegyük úgy, hogy a férjedet már megkérted a feladat elvégzésére. Ezt azonban addig kell ismételned, amíg ténylegesen meg nem teszi, miközben teljességgel hagyd figyelmen kívül, hogy van-e hozzá kedve. Kit érdekel? Csak csinálja meg. Erre pedig jutalmazással fogod rávenni. Ennek menete az, hogy minden apró jó cselekedetét szóvá teszed, megdicséred érte, míg azokat, amikben elbukott, figyelmen kívül hagyod. Tehát nem alkalmazod az úgynevezett "szendvics" technikát, ami azon az elven alapszik, hogy két pozitív visszajelzés közé becsúsztatsz egy negatívat. (1. Tök szépen lefestetted a kerítést, 2. csak kár, hogy nem alapoztad le, így lópikulát sem ér, 3. de legalább most nem látszik a rozsda). Ez egy férfi számára felér egy emocionális kasztrálással. Csak az elért eredményeire koncentrálj, és észre fogod venni, hogy az elismerés és a megbecsülés, továbbá, hogy hiszel benne, olyan lesz a számára, akár a legfinomabb jutalomfalat. Mindent el fog követni annak érdekében, hogy még többre legyen érdemes.

7. Tanulj meg bartelezni

A férfiak szeretnek kapni és venni, tulajdonképpen ezért tesznek szert új kocsira, nagyobb fizetésre, motorra, még levegőt is ezért VESZNEK. Indítsd be az adok-kapok áramlását azzal, hogy megvillantod számára a lehetőséget, hogy ha megteszi, amire kéred, akkor cserébe megkapja, amit úgy szeret. Durva manipulációnak tűnhet az egész, és az is, de ne felejtsd el, hogy a férjedről beszélünk, akit szeretsz, és akinek te is örömmel teszel majd szívességet, és ő az efféle manipuláció miatt az életben nem fog neked panaszkodni! Mert ő ezt szereti! Olyannyira jó neki, hogy az első sikeres csereüzletet követően ő maga fog a következő feladatért jelentkezni. Aztán a sorozatos pozitív megerősítésnek hála a rá osztott teendőket egyre kevésbé fogja feladatként megélni, helyette átveszi a helyét a szívében az irántad érzett szeretet, és a tudat, hogy ismét segíthetett neked.

8. Ünnepelj!

Észre fogod venni, hogy minél több és sikeresebb "üzlet" köttetik közöttetek, az örömödet annál inkább meg akarod vele osztani, és míg a kismamáknál a tejtermelés indul be, nálad a cukiságagresszió (cute agression). Azon kapod magad, hogy többet mosolyogsz, a nyakába ugrassz, elhalmozod csókokkal, és ezzel szó szerint újrahuzalozod a férjed agyát, beindítva nála is az örömközpont stimulációját. Ennek pedig mi más lehet a vége, mint a lehető legnagyobb jutalom: befurakodni az ágyban kedvesed ölelésébe. ❤️

222.990 Ft

134.990 Ft

144.990 Ft

234.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered