TEDDY: Az új pihe-puha őrület

0 darab hozzászólás

Amikor nem vagy benne biztos, hogy a kutyádat, vagy a kanapéd karfáját simogatod

Az évnek ebben a szakaszában, és hátunk mögött a teljes hibernáltsággal, hajlamosak vagyunk meleg és kényelmes anyagokat keresni, hogy azzal béleljük ki az odúnkat. Ez az óriási igény a dizájnerek figyelmét sem kerülte el, akik elsőként a kissé bozontos, színes szörnyecskékre hajazó kabátokkal adták tudtunkra, milyen szelek fújnak az haute couture háza táján, majd jöttek a báránybőr autós üléshuzatok, jóga matracok, és végül a TEDDY, amit nem lehet nem megsimogatni.

Ruhásszekrényből a kanapéra

A shearling, műsherpa vagy teddy - elnevezés mögött tulajdonképpen azt a nyírt, báránybőrt, szőrmét értjük, mely jóval finomabb és tömöttebb kidolgozású, mint "hosszú hajú" és színes elődei. Igen divatosak mostanság a szintetikus teddy- kabátok és halászsapkák, bárányszőrrel díszített kézitáskák, és mint általában, most is a ruházati trendek adták meg a lökést a belsőépítészetnek, hogy ezeket az anyagokat a bútorok kárpitozásában is megjelenítsék.

Ami még Gwyneth Paltrow-t is megihlette

Számos divatházat, és a neutrális dizájn szerelmeseit, köztük Gwyneth Paltrow-t is megihlette a nyírt báránybőr kárpit, amit egy nevével fémjelzett és piacra dobott fotellel is kinyilatkoztatott. Senkit se tévesszen meg a kissé bozontos, bolyhos textúra. A teddy-típusú bútorszövet a stílusos és fényűző belső tereket részesíti előnyben, így egy glamourosan csillogó otthonban érdemes megfontolni egy-két ilyen darab beszerzését.

Ellenállhatatlan mackó fotelek

A teddy egy csodálatosan puha anyag, amelyet nem csak fotelekben, hanem kanapékban, étkezőszékekben, de még gyapjas vázákban és díszpárnákban is viszontláthatunk. Ennek a bújós anyagnak a legfőbb előnye, hogy azonnal meleg megjelenést kölcsönöz egy nappalinak, ahol egyszerűen muszáj lesz összegömbölyödnünk egy kávéval vagy a kedvenc könyvünkkel a kezünkben egy teddy - fotelben vagy kanapén.

A boho-chic és a skandináv stílus is szereti

A Glamour mellett a skandináv és a boho is előszeretettel vegyíti a bútorai közé a teddy-t, melyekkel kifejezetten jó elvonulós "én-idő" pontokat alakíthatunk ki a lakásunk egy félreeső szegletében. Bár az eredeti báránybőrrel bevont bútorok is keresettek, az állatvédelem jegyében fontos azt hangsúlyozni, hogy a jó minőségű, szintetikus szálakból készült kárpit szinte megkülönböztethetetlen a valóditól. A bárányok többek között már csak emiatt is ez utóbbi választására buzdítanak bennünket.

A neutrális színek szerelmesei sem fognak csalódni

A teddy esetében a természetes megjelenés kulcsfontosságú, így bár bármilyen színben elő lehetne állítani, mégis a természetes, föld színek jellemzik. A fehér, a homok, a szürke és a fekete az, melyekkel a legjobban működik, a bárányszőrre emlékeztető textúrától egészen a bukléig, a hétköznapi bútoroktól a műalkotásokig.

PIHE - PUHA TEDDY KÁRPITOZÁSÚ BÚTOROK A MARCO MOBILIBEN

TEDDY KÁRPITOK, MELYEKKEL A GALA COLLEZIONE TERMÉKCSALÁD VALAMENNYI ELEME KÉRHETŐ


Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered