Home tour: Kalandozás Marion franciaországi otthonában

0 darab hozzászólás

Élettér, ahol az etno, a skandináv és a mediterrán ad egymásnak randevút

Mai virtuális túránkon a francia influencer, Marion (@aventuremaisondeco) otthonába kalauzolunk el.
Marion két kisgyermek, Lina és Liam édesanyja, és nem utolsó sorban lelkes otthonszépítő, akinek belsőépítészet iránti szenvedélye otthona minden szegletében felfedezhető. Neves márkákkal és dizájnerekkel együttműködve, Instagram és Facebook oldala mellett wedoldalán is (aventuremaisondeco.fr) számtalan inspirációt oszt meg követőivel, melyekből most mi is szemezgettünk.

Az etno, skandináv és mediterrán stílusjegyek egyvelege a minimalista stílushoz hasonlóan egyszerűbb oldaláról közelíti meg egy otthon kialakítását, és mentes a csillogástól, ugyanakkor jóval melegebb közeget eredményez. Ennek a stílusmixnek a jegyei a mindenütt jelenlévő organikus anyagokban, a barna, bézs, fehér színek kombinációjában, és a kiegészítők változatosságában (anyag, kerámia, növényi elemek, szőtt és fonott dekorok) érhető tetten.

21.990 Ft

23.990 Ft

490.990 Ft

626.990 Ft

Reneszánszukat élik a természetes anyagok, melyek mind közelebb hoznak bennünket rég elfeledett gyökereinkhez. Marion otthona csak úgy dúskál a naturális anyagokban, mint amilyen a tömörfa, a gyapjú, a len, és a nádféleségek.

109.990 Ft

Marion otthona nem csupán a gondosan összeválogatott bútoroknak és kiegészítőknek köszönheti harmóniáját, hanem annak is, hogy az egész lakás ugyanazt az egységes stílust képviseli. Ha egy "egyben lévő", békés otthonra vágysz, érdemes ugyanazt a hangulatot, anyaghasználatot, színvilágot végigvezetned az egész lakáson. Ellenkező esetben impulzívvá válik az összhatás.

12.990 Ft

46.990 Ft

38.990 Ft

Figyelem! Az itt feltüntetett fogyasztói árak a cikk megírásának időpontjában érvényesek, melyek árváltozás esetén ezen a felületen nem frissülnek.
A termékek aktuális árát webáruházunkban tudod ellenőrizni.

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

ELŐZŐ BLOGCIKK

-

KÖVETKEZŐ BLOGCIKK

Home tour 2.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered