Válassz szövetet az igényeid és életstílusod alapján!

Hogyan válaszd ki a neked megfelelő szövetet?

1. Szövettípusok

Elsőként válaszd ki, melyik szövettípus lenne számodra a legmegfelelőbb az életstílusod és az igényeid alapján. Ha a egyedülálló vagy, vagy a családodban nincs gyermek vagy háziállat, számodra tökéletes választás lehet valamelyik általános szövet. Amennyiben kisgyermeked vagy háziállatod is van, és tudod, hogy az ülőgarnitúrádnak folt- és karomállónak kell lennie, inkább válassz a vízzel tisztítható szövetek közül. Ha pedig a bőr exkluzivitására vágysz, nézz körül a valódi bőrök között.

Általános szövetek
- “Balesetmentes” otthonokba

Tulajdonságok

Strapabírás

★★★★☆

Tisztíthatóság

★★★★☆

Baktériumok, vírusok elleni védelem

☆☆☆☆☆

Színválaszték

Kisállatbarát

★☆☆☆

Gyermekbarát

★☆☆☆

Karcállóság

★★★★☆

A Gala Collezione általános szövetei túlszárnyalják bármelyik gyártó szöveteinek alapkínálatát. Annak ellenére, hogy ez a kategória a márka leggazdaságosabb választéka, találhatsz közöttük vízzel tisztíthatót is. Több száz különböző színárnyalatban és textúrában kaphatóak - így kiválaszthatod az igényeidhez és a nappalidhoz tökéletesen harmonizáló színt.

Szövetkategóriák


Vízzel tisztítható szövetek
- Kisgyermekek és háziállatok mellé

Tulajdonságok

Strapabírás

★★★★★

Tisztíthatóság

★★★★★

Baktériumok, vírusok elleni védelem

Színválaszték

Kisállatbarát

Gyermekbarát

Karcállóság

★★★★★

A vízzel tisztítható szöveteket olyan otthonok, helyek számára ajánljuk, ahol a bútorok huzata nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, akár egy kisgyermek, akár egy háziállat vagy szállodavendégek által. Ha egy ilyen szövettel választod a bútorodat, egy örök darab tulajdonosa leszel, amely nem utolsó sorban a baktériumokat és a vírusokat is távol tartja. Ezzel a típussal ötvözheted a szövet kellemes tapintását a valódi bőr hosszú élettartamával. Több száz különböző árnyalatban választható.

Szövetkategóriák


Valódi bőrök
- Exkluzivitás szerelmeseinek

Tulajdonságok

Strapabírás

Tisztíthatóság

★★★★☆

Baktériumok, vírusok elleni védelem

☆☆☆☆☆

Színválaszték

★☆

Kisállatbarát

★★☆☆☆

Gyermekbarát

★☆☆☆

Karcállóság

☆☆☆☆☆

A Gala Collezione bútorok gyártásához felhasznált bőr igazolt brazil és olasz bőrgyárakból származik. Minden bőrt tapasztalt szakemberek gondosan választanak ki, hogy a lehető legjobb minőségű kárpitot kaphasd. A bőrök több, mint harminc különböző árnyalatban kaphatóak - így kiválaszthatod az igényeidhez és a nappalidhoz tökéletesen harmonizáló színt.

Szövetkategóriák


Ki vagy te?


2. Szövetkategóriák és szövetfajták

Egy szövetfajtán belül több, különböző nevű szövetet is megtalálsz. Mindegyik szövetnél megjelöltük a legfontosabb tulajdonságokat, amelyek kardinálisak a döntés meghozása során. Pl.: az adott szövet mennyire strapabíró, tisztítható, tűzálló, baktérium- és vírustaszító, gyermekbarát, karombiztos, stb. Az igényeid alapján válaszd ki a számodra szimpatikus szöveteket.

Az árkategória és minőség a szövetek között a Fabric D felé és a valódi bőrök között a Leather IV. felé növekszik.
Kattints a szövetválasztékért a gombokra!

3. Színválasztás

Ha megjelölted a kedvenc szöveteidet, jöhet a színválasztás! Egy-egy szövettípusnak akár 8-40 színárnyalata is lehet, így biztosan megtalálhatod az otthonoddal harmonizáló színt.

Nézd meg élőben is! - Ha nem vagy biztos a döntésedben, látogass el a veszprémi Marco Mobili Bútoráruházunkba, ahol kollégáink saját és több száz elégedett vásárlónk tapasztalatával segíti a választásodat. Természetesen így sokkal könnyebben és határozottabbab hozhatsz döntést.

Fancy

Monolith

Riviera

Crown

Endo

Salvador

Soft

Caspar

Linea

Prestige

Flamero

Futura

Indulge

Mustang Velvet

Napoli

Rover

Suede

Warlock

Bolshoi

Carabu HP

Daytona

Mystic

Nordic

Spirit

Baron

Impala

Spectra

Madras

Pegaso

Federica

Massif

Granada

You have successfully subscribed!
This email has been registered