Konyhatervezés

Foglald le konyhatervezési szakértőnket - ingyen - és tervezzük meg együtt álmaid konyháját!

Így működik

Az érdeklődéstől a megrendelésig 4 egyszerű lépésben

A te elképzeléseid

Megbeszéljük az elképzeléseidet, illetve azt, hogy miképp és hányan használjátok majd az új konyhát.

Tervezés

Szakértő kollégáinkkal együtt készítünk egy előzetes tervet az adott méretre, külsőre, valamint a funkcionalitásra vonatkozó igényeid alapján.

Koncepció

A konyhatervezési szakértőnk a helyszínen elkészíti az új konyhád 3D-s tervét, így azonnal láthatod, hogy megfelel-e az elképzeléseidnek vagy esetleg módosítanál valamit rajta.

Megrendelés

Megrendeljük álmaid konyháját.

Vágjunk bele!

Foglald le konyhatervezési szakértőnket - ingyen - és tervezzük meg együtt álmaid konyháját!

Amit tőlünk kapsz

- 1 órás személyes konzultációt konyhatervezési szakértőnkkel (veszprémi bútoráruházunkban)

- Személyre szabott tanácsokat a konyha megtervezésével kapcsolatban

- 3D-s konyhatervet

Szebbé tesszük az otthonodat

Mi vagyunk az otthonod fűszere. Nem titkolt szenvedélyünk, hogy otthonodat még szebbé varázsoljuk - a személyes kívánságaidat és egyedi stílusodat figyelembe véve. Nem jelentjük ki, hogy mire van szükséged, de szívesen adunk tanácsot. Kollekciónk minden darabját gondosan válogattuk ki, lakberendezési szakértőink, lakberendezőink, dekoratőreink segítségével, az életstílusodhoz igazítva, hogy otthonod egyedi és különleges legyen - pont, mint te. Legyen szó akár a hálószobádról, a nappalidról, a konyhádról vagy az étkeződről - az otthonod minden szeglete stílusos belsőt érdemel.

Kik vagyunk?

A lakberendezési szakértőkből álló csapatunk hozzáértő tervezőkből, lakberendezőkből, dekoratőrökből áll, akik a személyes ízlésed szerint egy élhető koncepciót hoznak létre. A kifinomult esztétikai érzéknek és stílusnak köszönhetően megteremthetjük a megfelelő atmoszférát, mely kreatív ötletekre inspirál. Mindegy, hogy a hálószobádat szeretnéd berendezni vagy álmaid gardróbját - lakberendezési szakértőink minden enteriőr-projekthez egy hozzád és az otthonodhoz illő koncepciót kínálnak.

Ezt mind tőlünk kapod meg

Látogass el hozzánk, foglald le online konyha-, gardrób- vagy ülőgarnitúratervező szakértőnket vagy vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon/email-ben, hogy átbeszéljük az elképzeléseidet.

Márkaválasztásodtól függően egy teljes koncepciót kaphatsz, mely egy 3D-s bútortervet, stílus-, valamint színtanácsadást is tartalmaz. Így könnyebben el tudod majd képzelni, hogy mely anyagok, textúrák és színek harmonizálnak egymással. Ezt követően már csak meg kell rendelned az általad megálmodott, ízlésedre és életviteledre szabott egyedi bútordarabot.

You have successfully subscribed!
This email has been registered