Foglald le ágytervezési szakértőnket - ingyen - és tervezzük meg együtt álmaid ágyát!

Ágytervezés - online vagy személyesen

Így működik

Az érdeklődéstől a megrendelésig 4 egyszerű lépésben

A te elképzeléseid

Megbeszéljük az elképzeléseidet, milyen anyagra, színre, formára vágysz, mekkora méretre van szükséged, illetve szeretnél-e ágyneműtartót, matracot, stb.

Tervezés

Szakértő kollégáinkkal együtt készítünk egy előzetes skiccet az adott méretre, külsőre, valamint a funkcionalitásra vonatkozó igényeid alapján.

Koncepció

A kiválasztott ágyról elkészítünk neked egy kézzel rajzolt ágy tervet.

Megrendelés

Megrendeljük álmaid ágyát.

Vágjunk bele!

Foglald le ágytervezési szakértőnket - ingyen - és tervezzük meg együtt álmaid ágyát!

Amit tőlünk kapsz

- 1 órás ONLINE vagy SZEMÉLYES (veszprémi bútoráruházunkban) konzultációt ágytervezési szakértőnkkel (veszprémi bútoráruházunkban)

- Személyre szabott tanácsokat az ágy megtervezésével kapcsolatban

- Kézzel rajzolt ágy tervet

Inspiráció

Nézd meg, milyen ágyakat terveztek vásárlóink

Szebbé tesszük az otthonodat

Mi vagyunk az otthonod fűszere. Nem titkolt szenvedélyünk, hogy otthonodat még szebbé varázsoljuk - a személyes kívánságaidat és egyedi stílusodat figyelembe véve. Nem jelentjük ki, hogy mire van szükséged, de szívesen adunk tanácsot. Kollekciónk minden darabját gondosan válogattuk ki, lakberendezési szakértőink, lakberendezőink, dekoratőreink segítségével, az életstílusodhoz igazítva, hogy otthonod egyedi és különleges legyen - pont, mint te. Legyen szó akár a hálószobádról, a nappalidról, a konyhádról vagy az étkeződről - az otthonod minden szeglete stílusos belsőt érdemel.

Kik vagyunk?

A lakberendezési szakértőkből álló csapatunk hozzáértő tervezőkből, lakberendezőkből, dekoratőrökből áll, akik a személyes ízlésed szerint egy élhető koncepciót hoznak létre. A kifinomult esztétikai érzéknek és stílusnak köszönhetően megteremthetjük a megfelelő atmoszférát, mely kreatív ötletekre inspirál. Mindegy, hogy a hálószobádat szeretnéd berendezni vagy álmaid gardróbját - lakberendezési szakértőink minden enteriőr-projekthez egy hozzád és az otthonodhoz illő koncepciót kínálnak.

Ezt mind tőlünk kapod meg

Látogass el hozzánk, foglald le online ágy-, konyha-, gardrób- vagy ülőgarnitúratervező szakértőnket vagy vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon/email-ben, hogy átbeszéljük az elképzeléseidet.

Márkaválasztásodtól függően egy teljes koncepciót kaphatsz, mely egy 3D-s bútortervet, stílus-, valamint színtanácsadást is tartalmaz. Így könnyebben el tudod majd képzelni, hogy mely anyagok, textúrák és színek harmonizálnak egymással. Ezt követően már csak meg kell rendelned az általad megálmodott, ízlésedre és életviteledre szabott egyedi bútordarabot.

You have successfully subscribed!
This email has been registered