EXCLUSIVE PRIVATE SHOPPING

Üdvözlünk az Exclusive Private Shopping jelentkezési oldalunkon!

Vegyél részt egy igazán exkluzív vásárlási élményen a Marco Mobili Bútoráruházban, ahol prémium kategóriájú bútorokat és kiegészítőket kínálunk. Élvezd a luxus atmoszférát egy gyönyörű, kétszintes környezetben, amelyet szakértőink hozzáértésükkel koronáznak meg.

Csak neked nyitjuk ki bútoráruházunkat ezen a privát vásárlási eseményen, melyen csak te (és természetesen a kísérőid), mint exkluzív vendég veszel majd részt, mindenki más előtt zárva tartjuk bútoráruházunkat.

Az EXCLUSIVE PRIVATE SHOPPING élménye különlegessé és exkluzívvá teszi számodra a vásárlást, amelyen megtapaszthatod:

・Diszkréció és magánszféra: hagyd hátra a nyilvánosság zaját és élvezd a tömegtől mentes, zavartalan privát vásárlást.

・Személyes figyelem: élvezd a szakértőink által nyújtott személyes figyelmet és hozzáértő tanácsadást.

・Időmegtakarítás: Ne állj sorban és ne várakozz más vásárlókkal, inkább töltsd az idődet az igazán fontos dolgokkal.

・Szolgáltatások testreszabása: Az értékesítők nagy figyelmet fordíthatnak az egyéni igényeidre és preferenciáidra, hogy valóban megkapd azt, amire vágysz.

・Vásárlási élmény fokozása: Vendégeinknek extra figyelem és kényelem jár az EXCLUSIVE PRIVATE SHOPPING során. Szakértőink különleges kiszolgálása fokozza a vásárlási élményt.

・Magas minőség és prémium termékek: Kínálatunkban olyan prémium kategóriájú bútorokat és kiegészítőket találsz, amelyek a legmagasabb minőségi elvásároknak felelnek meg.

・Stílus és elegancia: Fedezd fel a bútorok világát a legjobb márkák között, és teremts otthonodban egyedülálló és impozáns atmoszférát.

・Korlátozott részvétel: Ne maradj le erről a különleges lehetőségről! Az EXCLUSIVE PRIVATE SHOPPING alkalmak száma korlátozott, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb jelentkezz, hogy biztosítsd a helyed ezen a kivételes alkalmon.

MIT TARTALMAZ A SZOLGÁLTATÁS ÉS MENNYIBE KERÜL?

Az Exclusive Private Shopping ára 200.000 Ft.

Az ár tartalmazza:

・100.000 Ft értékű Marco Mobili utalványt, amelyet a helyszínen le is vásárolhatsz.

・Ajándék prémium reggelit, amelyet a legfinomabb italok kísérnek.

・Két szakértőnk hozzáértő szakmai támogatását, akik segítenek neked a legjobb választásban.

・2100 négyzetméteres, gyönyörűen berendezett bemutatótereinkben akár 3 órán át biztosítjuk privát szférádat áruházunk zárva tartásával.

 

Fontos megjegyeznünk, hogy az Exclusive Private Shopping szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a házhozszállítás díját, a bútorok házba való bevitelének, valamint az összeszerelés és a csomagolóanyagok elszállításának díját. Ezen a szolgáltatásaink árát a bútorok típusa és mennyisége alapján kalkuláljuk ki. A megadott 3 órás időintervallum túllépése esetén minden megkezdett óra 50.000 Ft.

AZ EXCLUSIVE PRIVATE SHOPPING HELYSZÍNE

2100 négyzetméteres Marco Mobili Bútoráruházunkat 2015-ben nyitottuk meg Veszprémben, melyet a legmagasabb minőségű termékekkel rendeztünk be úgy, hogy mindenki számára különleges inspirációt nyújthasson otthonuk berendezésére. Különösen ügyelünk az exkluzív atmoszféra megteremtésére, finom illatokkal, tiszta környezettel és kedves szakértőinkkel várjuk a hozzánk érkezőket.

AZ EXCLUSIVE PRIVATE SHOPPING IDŐPONTJA

Az Exclusive Pivate Shopping szolgáltatásunk vasárnapokon 09:00-12:00-ig vehető igénybe, előre egyeztetett dátumon.

Ne habozz! Válaszd az Exclusive Private Shopping szolgáltatásunkat és élvezd a prémium vásárlási élményt, a kényelmet és szakértelmet, amelyet a Marco Mobili Bútoráruház csapata nyújt számodra!

Jelentkezz most az alábbi űrlapot kitöltve, hogy megtapasztalhasd az exkluzív privát vásárlási élményt! Amint megkaptuk jelentkezésedet, felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük veled az Exclusive Private Shopping időpontját.

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Köszönjük jelentkezésedet! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!
You have successfully subscribed!
This email has been registered