UFÓKAT MUTATTAK BE MEXIKÓBAN!

0 darab hozzászólás

Láttál már ufót élőben? A mexikói törvényhozók egy nyilvános kongresszusi meghallgatáson már igen. És ha most is velem tartasz, akkor te is fogsz.

Mert ez a férfi azt állítva, hogy bizonyítani tudja az ufók létezését, nem egy, hanem kapásból két földi maradványt is bemutatott szeptember 12-én. Az azonosítatlan, rendellenes jelenségekkel foglalkozó Jamie Mosson két, dobozba helyezett kisméretű testtel érkezett, melyek állítása szerint nem emberi lényektől származnak. Eskü alatt vallotta, hogy a leleteket még 2017-ben találták Peruban, az inkák fővárosától nem messze. És nem egy ufó roncs közelében, hanem egy kovamoszat lelőhelyen, ahol fosszilizálódtak. A bizonyítékok között röntgenfelvételeket és videókat is bemutatott. Majd magukat a testeket, melyeket állítása szerint szénizotópos vizsgálatnak is alávetettek. Ez alapján meghatározásra került, hogy azok minimum 700, de akár 1800 évesek is lehetnek. Az üvegdobozban kiállított leletek érdekessége, hogy bár humanoid felépítésűek, van néhány szokatlan vonásuk. Mint például a behúzható nyak és a hosszúkás koponya, mely tulajdonságuk miatt jobban emlékeztetnek a madarakra. Ezen kívül mindkét kezükön három ujjuk van. Nincsenek fogaik, az egyiknek pedig kadmiumból és ozmiumból készült implantátumai is voltak, és tojás alakú embriókat hordozott. A kutató szerint a lények nem részei az emberi evolúciónak. Mivel DNS-ük 30 százalékban ismeretlen eredetű. A legkülönösebb dolog azonban az, hogy a testük nagy része műanyagból van. Tehát gyakorlatilag robotokról beszélhetünk. Mindezen bizonyítékok ellenére a felfedezést a tudományos világ kétkedve fogadta. Mivel Mosson nem először fogalmaz meg földönkívüliekkel kapcsolatos állításokat.

2015-ben már bemutatott idegen eredetű, mumifikálódott testeket, melyeket a Nazca vonalak közelében találtak. Ám amikről beigazolódott, hogy valójában rendellenességgel született embergyerekek voltak. De találkozhattunk olyan lelettel is, ami olyannyira nem volt földönkívüli eredetű, hogy emberi kéz alkotta, méghozzá papírból és ragasztóból. A felfedezés valódiságát többek között ez a kutató is vitatja. Aki szerint a lényeg túlságosan humanoidok. És szerinte egy másik bolygón kifejlődve valószínűtlen, hogy hasonlítanának ránk. Ami pedig a DNS-üket illeti, nem kell ehhez egy egyetem laborja, hiszen ez a szervezet 10 perc alatt fényt deríthetne az igazságra.

Akárcsak ezek az intézetek egy bútor minőségére, akik az általunk forgalmazott prémium kategóriájú termékeket már be is vizsgálták. Így ha nálunk vásárolsz, egyben biztos lehetsz, hogy nem veszel zsákbamacskát.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered