4 zseniális ötlet, amit te is akarsz a KONYHÁDBA

0 darab hozzászólás

Kéne valami igazán hasznos ötlet a konyhádba, amiért te minden nap hálás leszel magadnak, hogy megvalósítottad? Ha igen, akkor kapásból mutatok neked most négyet.

Az első ez a kisméretű kamraajtó, ami éppen csak akkora, amin be lehet pakolni a bevásárolt élelmiszereket közvetlenül a konyhába vagy a kamrába. Célszerű úgy megtervezni egy házat, hogy a garázs és a kamra, illetve a konyha egymás mellé kerüljön. Így az autóból kipakolt dolgokkal nem kell végigcaplatni az egész lakáson. Nálam ez új ház építésekor egy 10/10-es megoldás, mert látszik rajta, hogy az életre lett tervezve. A következő kedvencem ez a szerkezet. Kitalálod, hogy mi ez? Ez a nálunk még nem annyira elterjedt, de külföldön már nagy népszerűségnek örvendő tűzhelycsaptelep. Ami egy olyan konyhában, ahol a tűzhely és a mosogató között nagyobb a távolság, külön hasznos lehet, hiszen nem kell emelgetni a nehéz edényeket. Ezek a lengőkarral és két fogantyúval rendelkező csapok lehetővé teszik, hogy közvetlenül a tűzhelyen lévő edényekbe engedjük a vizet, vagy akár a konyhapulton lévő vízforraló kannába. Számos nagyon ötletes megoldás létezik a papírtörlők helytakarékos tárolására is, melyek közül szerintem a legelegánsabb az, amikor a fiókba, méghozzá így van elrejtve. Így nem foglal helyet a konyhapulton, mindig kéznél van, és nagyon könnyű cserélni is. És ami szintén nagyon hasznos tud lenni egy kis konyhában, az egy pult alól kihúzható extra munkafelület. Ami lehet egy olyan vágódeszka, ahonnan a hulladék közvetlenül a komposztáló dobozba vagy a szemetesbe juttatható, de akár egy étkezőasztal is kifordítható alóla, ami kifejezetten hasznos lehet  kiskonyhákba.

És ha ezekhez a nagyszerű megoldásokhoz már csak egy stílusos konyhaszekrényre lenne szükséged, akkor tudod, hogy hol és milyen különleges szolgáltatásokkal találsz meg minket.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered