Szerelmi háromszög (szem)trükk

0 darab hozzászólás

Hallottál már a szerelmi háromszög szem trükkről? Ez egy olyan módszer, ami nem csak a párkapcsolatodat, de az otthonod küllemét is felpörgetheti. Most azt mutatom meg, hogy hogyan.

Nem ritka, hogy egy jól induló randevú kínos pillanattal végződik. Amikor idegesen nevetünk, vagy össze-vissza beszélünk az első csók előtt. Ha rettegsz ettől a kínos pillanattól, akkor ez a módszer neked való. Ez nem más, mint egy kacér testbeszéd technika, ami azt az üzenetet küldi, hogy beleszerettél valakibe, anélkül, hogy ezt hangosan ki kellene mondani. Ehhez csak néz a partner az egyik szemébe, majd gyorsan a másikba, végül a szájára, ezzel egy háromszöget leírva. Ez nem csak azt üzeni majd, hogy érdeklődsz iránta, de különös vonzalmat is ébresztesz benne. Ez az úgynevezett aranyháromszög, ami nemcsak az emberi kapcsolatokban, de a lakberendezésben is működik. Biztosan láttál már te is olyan polcokat egy lakásban, amikre nem tudni miért, de újra jó volt ránézni. Ez azért lehetett, mert ott is alkalmazták a háromszög szabályt. Vagyis amikor a tárgyak kis csoportokba vannak rendezve, méghozzá háromszög alakban. Csoportosíthatod az elemeket funkciójuk, textúrájuk szerint, hogy így alkoss egy képzeletbeli háromszöget, de létrehozhatod mindezt csupán egy színnel, mint itt például a türkizzel. Ráadásul ez az elrendezés nemcsak egy polcon, de egy dohányzóasztalon vagy a falon is működik.

További lakberendezési tippekért kövess minket, illetve légy résen, mert valamelyik este egy élővel jelentkezem, ahol többek között arról is fogok beszélni, hogy mik a bútorvásárlás legnagyobb buktatói, akkor is tarts velem!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered