Sosem hallott kulisszatitkok a WEDNESDAY c. filmről

0 darab hozzászólás

Ha te is nagy Wednesday rajongó vagy, akkor azt már biztosan tudod, hogy a Nevermore Akadémia kastélya Romániában van. És hogy Jenna Ortega szándékosan nem pislogott egyetlen jelenetben sem. De azt tudtad, hogy ő az egyetlen családtag, akinek eredetileg fekete szemeket rajzoltak meg, míg a többieknek fehéret? Most elárulok néhány olyan dolgot erről a filmről, amit még a legnagyobb fanok sem hallottak.

Az egy dolog, hogy Jenna Ortega zavarában nem pislogott a szerep casting-jakor. Azzal tette még hatásosabbá a belépőjét, hogy 24 órával a meghallgatása előtt egy hatalmas vágást és művért sminkelt az arcára, hogy még rémisztőbb legyen, hogy csellót a forgatást megelőző két hónapban fogott csak elsőként a kezében, az köztudott. De azt is tudod, hogy mit adott elő a filmben? A Rolling Stones dalát, mely szín alapú metaforákkal írja le a gyászt. Izét Victor Dorobantu román színész és bűvész formálta meg. Ortega pedig e híres táncjelenet forgatásakor éppen covidos volt, és bár nem látszik rajta, a saját bevallása szerint szörnyen érezte magát. A jelenet azóta már sokakat megihletett, többek között Lady Gaga is szentelt neki egy tiktok videót. Nemcsak Ortega vett különórákat, hogy hiteles legyen az alakítása. Sinclair kisasszony vérfarkas kiképzőtáborban készült fel a szerepére. A Wednesday-ben mindenkinek felfokozott a stílusérzéke. Az igazgatónő már ismerős lehet a Trónok harcából, a Wednesday-ben lévő karakterét Tippi Hedren-től kölcsönözte, aki Alfred Hitchcock híres Madarak című filmjének volt ikonikus színésznője. Így ismertük meg az Adams Family-t a Wednesday-ben, de Wednesday eredeti karakterét 1943-ban találták ki. Az animációs változat pedig 1972-ben a Scooby-Doo-ban debütált. A Broadway-t pedig 2010-ben mutatták be először nem túl nagy sikerrel. A Lego azonban idén dobta piacra, nem is akárhogy. A dobozból természetesen Ízé sem maradhatott ki. Aki pedig kedveli a Simset, annak ismerős lehet ez a ház, amit természetesen az Adams Family gót stílusú kastélya ihletett. Mely stílus kedveli a Viktória korabeli bútorokat és színeket, mint amilyen a vörös és a lila, és természetesen a fekete.

Pont, mint amilyen Lord fotelunk is, amiben szuper jól lehet olvasni, sakkozni vagy mesteri terveket kiötleni. Áruházunkban több más gótstílusú bútor mellett ezt is megtalálod.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered