A világ 10 legdrágább ajándéka karácsonyra

0 darab hozzászólás

Te idén karácsonykor mivel leped meg a szeretteidet? Akad közöttük egy vízesés? Netán egy magad által írt könyv, vagy botox bérlet a barátaid számára. Voltak, akik ezeket tették a fa alá. Inspiráció gyanánt megmutatom a világ tíz legdrágább karácsonyi ajándékát, és a végén egy olyat, amelyiket akár te is megkaphatsz.

Ha azt gondoltad, hogy a Kardashianok szerepelnek a listánkon és a vagyonukkal arányos értékű ajándékokkal lepik meg egymást, akkor tévedsz. Míg Kris Jenner botox bérlettel kedveskedik a szeretteinek, addig a többiek olyan kütyükkel, amik szórakoztatóbbá teszik az életüket. És bár John Legend feleségének ajándékozott óriás parmezán sajtja, annak ritkasága okán vetekszik még a legkomolyabb ékszerek értékével is, még így sem kerülhetett fel tízes listánkra. Ahogy az a negyven oldalas könyv sem, amit Sofía Vergara-nak írt ajándékba a férje. Bár ez a gesztus és eszmei értéke miatt szerintem megfizethetetlen. Aki azonban igen, az Chris Brown, és ez a kutya, amit a lányának vásárolt karácsonyra. Fénykorukban Angelina Jolie egy vízesést ajándékozott, és egy hozzátartozó földterületet Brad Pittnek. Aaron Spelling forgatókönyvíró pedig hófedte tájjá varázsolta hóágyúkkal hollywoodi otthonukat. Mike Tyson viszont ezzel a 24 karátos aranyfürdőkáddal lepte meg egykori kedvesét. A hongkongi szórakoztatóipar szupersztárja pedig egy luxusingatlannal a párját, bár ez sem mentette meg a későbbi szakítástól. David Beckham pedig 2005-ben kápráztatta el Victoriát egy gyémántokkal kirakott retiküllel, és egy  Rolls-Royce-al, és ezzel a rubintokkal és gyémántokkal díszített nyakékkel. Denise Taylor is felkerült listánkra, ezzel a csodás gyűrűvel. Akárcsak az orosz milliárdos,Dmitrij Ribolovlev lánya, Ekaterina, aki az apjától egy pazar manhattani ingatlant kapott karácsonyra. A néhai amerikai bányászati örökösnő birtokolta egykor a történelem két legnagyszerűbb ékszerét. A Kelet csillagát és a Remény gyémántot összesen 250 millió dollár értékben. Az abszolút befutót, az Orlov gyémántot azonban Nagy Katalin cárnő tudhatta a magáénak, melynek történelmi jelentősége miatt az értéke pontosan nem is meghatározható.

Ha ilyen ajándékokkal mi nem is szolgálhatunk, ajándékkártyánkkal még meglepheted a szeretteidet, de amit a leginkább kívánok neked idén karácsonyra, hogy legyen kikkel körbeülni azt az ünnepi asztalt, amit így megvásárolhatsz.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered