Híres konyhai balesetek

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy mi a közös a franciák híres almatortájában és a Jamie Oliver ülepére helyezett fagyasztott zöldborsóban? Hogy mindkettő egy véletlen konyhai baleset eredménye. Tarts velem, mert bemutatok három olyan sztárt, akikkel nem akármilyen konyhai balesetek estek meg. És három olyan ételt, ami nem is létezne, ha nincs egy konyhai baki.

A ma ismert Chips egy bosszúhadjárat eredménye, amikor is egy étterem vendége többször panaszkodott a sült krumpli túlzott vastagságára. A séf ekkor úgy döntött, hogy olyan vékonyra szeleteli, hogy azt ne tudja a vendég villával megenni. John Montagu imádott kártyázni, amit még az evés miatt sem volt hajlandó félbeszakítani. Megparancsolta az inasának, hogy két szelet kenyér közé csomagolva hozza számára az asztalhoz az ételt. Mások pedig követve a példáját ugyanazt kérték, mint Mr. Sandwich. A franciák híres almatortája is egy véletlen balesetnek köszönheti a létét, ahol a szakácsnő túlfőzte az almát, hogy mentse a menthetőt, a tetejére pattintotta rá a tésztát, és voilá, egy desszert kedvenc született. Következő főszereplőnk az avokádó, és ki gondolná, hogy Londonban minden hétre jut négy olyan baleset, ami a felvágásából keletkezett. Amit Meryl Streep sem úszott meg. Majd Gordon Ramsay torka szakadtából képes üvölteni, ha úgy gondolja, hogy olyan nyers a hús, amit egy állatorvos még képes lenne feltámasztani, az köztudott. De arról talán még nem hallottál, hogy amikor küldetésre indult, hogy elejtse majd megfőzze ezt az imádnivaló madarat, a Lunda visszavágott és úgy megharapta az orrát, hogy azt több öltéssel kellett összevarrni. Ez a jószág pedig Szumátrán fejés közben hálából az ürülékével orrba verte. Ami mindent visz, az Jamie Oliver kulináris szerencsétlensége, aki tengeri sügért szeretett volna sütni a feleségének merő romantikából, így Gordonhoz hasonlóan pucérra vetkőzött, leszámítva a férfiasságára kötött csokornyakkendőt. Amire azonban nem számított, az a sütőből kicsapó forró gőz, ami úgy megégette a hímtagját, hogy fagyasztott zöldborsóval kellett lehűteni.

Azóta persze már tudja, hogy a főzési szokásaihoz igazodva milyen magasságban van legjobb helyen a sütője. Akárcsak azok, akik nálunk tervezték meg ingyenesen a konyhát, amit a biomban lévő linkre kattintva te is megtehetsz.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered