A leggazdagabbak luxusmárkája, amiről még nem is hallottál!

0 darab hozzászólás

Tudod, melyik a világ legtehetősebb embereinek a kedvenc márkája, amit a gazdagok közül is csak a leggazdagabbak választanak?

Elárulom, nem a Louis Vuitton. Nem a Gucci, még csak nem is a Chanel. Ez pedig, még véletlenül sem. Hanem a Bijan, amiről talán még nem is hallottál, s melyet 1974-ben alapított meg az itt látható iráni származású divattervező, ahol egy nyakkendő induló ára a csekély 1000 dollár. Egy krokodilbőr zakóért pedig minimum 50 ezret le kell gombolnia annak, aki egyáltalán beléphet az üzletbe. Merthogy a Bijan ajtaja csak előzetes bejelentkezés után nyílik, és a diszkrét vásárlás érdekében akkor is csak egyetlen vásárlónak. Szinte valamennyi amerikai elnök rendelkezik egy innen származó öltönnyel. Kivéve Donald Trumpot, de olyan A-listás vásárlókat is körükben üdvözölhetnek, mint amilyen Putyin, vagy Arnold Schwarzenegger. De a Bijan nem csupán férfi divat, kínálatukban illatszerek is megtalálhatóak. Akárcsak az arannyal és gyémánttal díszített kézifegyverek, mint amilyen ez a Beretta is. És persze a hozzájuk illő golyóálló öltözet. Együttműködve az Aston Martinnal létrehoztak egy egyedi kialakítású kupét is, ami nem csak a Bijan jellegzetes sárga színét viseli, de az üléseken túl minden belső kiegészítő is aligátorbőr borítást kapott. A Bijan a részletekre való odafigyelés és az időtlen elegancia okán kétségkívül az Old money stílus Oscar-díjas márkájának tekinthető.

Akárcsak a bútorok világában a Himolla. Ami kapható nálunk és még csak előzetes bejelentkezés sem szükséges ahhoz, hogy áruházunkban kipróbálhasd. Ha kíváncsi vagy rá, mitől olyan elképesztően egyedi, akkor kattints a bioban lévő linkre, és nézd meg, Himolla kínálatunkat.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered