3 szuper jó parti játék felnőtteknek az ünnepekre

0 darab hozzászólás

Mondd csak, dugtad már ki a nyelved egy ATM autómat a kamerája előtt? De csak őszintén. És kerültél már úgy haza, hogy arra sem emlékeztél, hogy sikerült?Pisiltél már bele a kádba? Nyugi, nem őrültem meg, hogy ilyen kérdésekkel bombázzak. Ezek csupán egy partijáték pikáns kérdései, amit akár te is eljátszhatsz a családdal vagy a barátokkal a közelgő ünnepi összejövetelek során. Pláne, ha már unod az ilyenkor ezerszer hallott történeteket, és szeretnéd a hangulatot valamivel feldobni. Most bemutatok három, szigorúan 18 karikás parti játékot, aminek a kellékeit innen le is mentheted.

Ennek a játéknak a során mindent megtudhatsz a résztvevőkről. A játékosok összetételétől függően három kérdéscsoporttal is játszhatod. A parti verziót fiatalabbaknak ajánlom, a huncut és vicces kategóriát inkább a kemény magos társaságnak. Mutatom is őket. A játék résztvevői tehát megkapják ugyanazt a listát, majd körbeülve egymás után mindenki mond egy olyan dolgot a listájáról, amit még soha nem tett meg. Ezután mindenkinek, aki hozzá hasonlóan ezt a pontot bejelölte, innia kell egy pohár italt. Ezt követően a tőle jobbra ülő folytatja a felolvasást. Ez addig megy így, amíg el nem fogynak a kérdések, amire soha a válasz. Ezt a második játékot elsősorban azok számára ajánlom, akik nem olyan régen kötötték össze az életüket. A játékmester a most következő kérdéseket fogja feltenni a párnak, akik egymástól függetlenül fogják leírni a válaszaikat, majd felolvasni a hallgatóságnak. Ez a játék nem csak a pár számára, de a hallgatóságnak is értékes információkkal szolgál, és nem mellesleg irtó mókás. A matricavadászat tulajdonképpen annál jobban sikerül, minél nagyobb az időkorlát, amit megadtok neki. A legjobb úgy játszani, ha a társaság megérkezésekor mindenki kap egy-egy eltérő színű matricacsomagot. A feladat ezek után már roppant egyszerű. A győztes az, aki a legtöbb matricáját tudja észrevétlenül a többiekre ragasztani a megadott időn belül. Az itt felsorolt játékok közül ezt kivételesen gyerekek is játszhatják, hiszen kiértene jobban a lopakodáshoz, mint ők.

A feladat tehát adott, a hangulatért pedig te felelsz, amennyiben szükséged van egy olyan kanapéra, ahova a társaságod kényelmesen leültetheted, azt pedig bízd csak ránk. Ha kíváncsi vagy még további szórakoztató parti játékra, akkor weboldalunk inspirációs oldalán, itt, meg is találod. Ehhez csak kattints a biomban lévő linkre! Jó szórakozást!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered