Rejtett kódok a Bibliában?

0 darab hozzászólás

Tudtad, hogy létezik egy írás, amiben előre kódolták az emberiség múltjának, jelenének és jövőjének eseményeit? És ezek nem Nostradamus jóslatai, vagy az Akasa-krónika. Ráadásul nagy valószínűséggel ez a könyv ott lapul a te könyvespolcodon is, hiszen ez a könyvek könyve.

A Biblia, amibe nagyon úgy fest, hogy kódolt üzenetek vannak beágyazva, és amiket többek között már Newton is tanulmányozott. Ám a bomba hír, hogy ezeket a rejtjeles üzeneteket meg is fejtették, akkor robbant, amikor ez az izraeli matematikus egy számítógépes program segítségével az elmúlt 2000 év összes fontos rabbijának a nevét megtalálta kódolva a héber nyelvű Szentírásban. De nem akárhogy, hanem egymástól szabályos betűtávolságra. Így derült fény többek között arra, hogy ennek az igeversnek minden 12. betűjét összeolvasva ezt a kinyilatkoztatást kapjuk durva, nem? Ezt a módszert továbbfejlesztve Michael Drosnint még ennél is érdekesebb dolgokra bukkant a Bibliában. Ki olvasta a kódot az egykori izraeli miniszterelnök ellen elkövetett merényletről? Indira Gandhi és John Fitzgerald Kennedy meggyilkolásáról, akárcsak Obama vagy Donald Trump megválasztásáról, és kutatása szerint a szeptember 11-i merénylet részletei is megtalálhatóak kódolva a Bibliában. Egy amerikai ókorszakértő pedig újabb kódokat fedezett fel, melyek a földönkívüliekről is beszámolnak, és az apokalipszisről, ami a számítások szerint 2060-ban következik be. Sokan, köztük matematikusok persze kétkedve fogadták e fedezéseket, mondván, Isten igéje sehol sem utalt belső kódok létezésére. Továbbá egy kellően hosszú szövegben statisztikailag is lehet találni értelmesnek tűnő összefüggéseket, ami így talán csak a mi projekciónk. Ám ennek részben ellentmondani látszik az a tény, hogy az egyes kódok előfordulása messze meghaladja a véletlenszerűség matematikai valószínűségét. Így nem zárható ki annak a lehetősége, hogy Isten a látható szövegen túl is rejtett el számunkra üzeneteket.

Ami a filmkészítőket sem hagyta hidegen, így ha téged is érdekel a téma, nézd meg ezt a filmet, vagy ha még nem láttad, akkor az én egyik személyes kedvencemet, a Messiást. Például a prémium minőségű Silvano kanapénkba bekuckózva, ami nem véletlenül a házimozi rajongók mekkája.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered