Konyha és konyhabútor- 4 elkerülendő hiba

0 darab hozzászólás

Most jöjjön az a négy tipikus hiba, amit egy konyha felújításakor a legtöbben elkövetnek. De te, miután megnézted ezt a videót, már nem fogsz beleesni ezekbe a hibákba.

Az első, hogy rosszul keverednek a különböző színek és a stílusok. Ha például szereted a retro vagy modern stílusú bútorokat, akkor használhatsz hozzájuk vintage vagy kortárs dekorációkat. Ez utóbbiak pedig lehetnek akár az edényeid is. De egy retro hűtő, vagy gáztűzhely is jól mutat egy modern konyhában. Arra is ügyelj, hogyha a konyhád fala már eleve színes, akkor ahhoz fekete-fehér vagy fából készült bútorokat használj. Amennyiben a fal fehér, feldobhatod egy markánsabb színű konyhabútorral, de akkor is tartsd be a helyiségenként maximum három szín szabályt. Ha pedig a konyha és a nappali egy légtérben van, akkor jó ötlet a két élettérbe, közel azonos színű bútorokat választani, mert így a nappalid jóval nagyobbnak hat majd. Nagyon gyakori a kortárs dekorációban a fekete szín alkalmazása, ám ebben az esetben jóval több lámpád legyen. Amennyiben a falad részben vagy egészben fekete, legjobban természetes fabútorokkal tudod a komorságát ellensúlyozni. Ha tárolásról van szó, akkor ne csak a polcok vagy konyhaszekrények jussanak eszedbe. A beépített tárolóval rendelkező padokon nem csak ülni lehet, de szuper jól el lehet bennük rejteni bármit. Akárcsak a többfunkciós platformokban vagy lépcsőfokokban. Azzal is sok helyet megtakaríthatsz, ha olyan sütőt vásárolsz, ami részben mikrohullámú is, vagy osztott mosogatógép. A páraelszívód pedig pultba épített is lehet, és ne aggódj, nem fog semmit beszippantani, és elképesztően könnyű takarítani. Végezetül pedig nagyon fontos, hogy a konyhád is tükrözze a személyiségedet. Még akkor is helyezz el ott apró dekorációkat, ha a funkcionalitás elsődleges. Ezek lehetnek növények, gyertyák, képek, csak úgy nézzen ki, mint egy steril műtő.

Ha pedig az ötleteid megvalósításához már csak egy profi konyhabútor hiányzik szuper jó Bosch konyhagépekkel, akkor jusson eszedbe, hogy mindez elérhető a Marco Mobilivel.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered