1 halószoba, 6 dekorációs ötlet- Hátfalakkal

0 darab hozzászólás

Fantáziadús, ugyanakkor megfizethető dekorációs megoldást keresel a hálószobádba? Most megmutatom, hogyan tudod ugyanazt a szobát hat különböző ágyvéggel feldobni.

Íme, egy üres szoba, és most képzeld el, hogy milyen lehetne. Mit szólnál egy ilyen berendezéshez, ahol a dizájnt ez a mennyezetre felfutó falpanel szolgáltatná? Ennek az elrendezésnek az az egyik nagy előnye, hogy általa nagyobbnak érezheted a szobát, és ízlésed szerint különböző mintákat hozhat létre, függően attól, hogy milyen hosszúságúra vágod a léceket. Ha nem akarsz a faanyag leszabásával bíbelődni, akkor az előbbi butított verziója lehet ez. Ahol a lécek szándékosan túlnyúlnak az ágy szélességén, ami megint csak azt eredményezi, hogy a szoba nagyobbnak hat. Ezzel az aszimmetrikus megoldással pedig rusztikus bájt varázsolhatsz a hálószobádba. Ez a fejtámla viszonylag könnyen összeállítható, amit dekorálhatsz fényfüzérekkel, de akár kúszónövényeket is felfuttathatsz rá. A hátfalat kiegészítheted egy tükörrel is, de azzal is feldobhatod, ha a léceket különböző színűre fested, amivel mélységet is adhatsz a fejtámládnak. Kísérletezhetsz úgy is, hogy vegyesen használsz például tölgy vagy fenyőléceket, amitől megint csak kontrasztos lesz a paneled. Ráadásul itt funkciót is kap a dekoráció, hiszen egyúttal egy polc szerepét is betölti, ami egy szélesebb, a fejtámla fölé rögzíthető fából készíthető el. És végül igazán letisztult esztétikát alakíthatsz ki, ha a léceket vízszintesen helyezed el. Ez nem csak megnyugtató és pihentető környezetet teremt, de remekül passzol egy modern hálószobához.

Amihez ha már csak egy remek ágyra lenne szükséged, akkor nézz szét kínálatunkban. Vagy tervezd meg nálunk a senkijével össze nem hasonlítható fekhelyedet.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered