5 tipp, hogy meleg hangulatú legyen a nappalid

0 darab hozzászólás

Kopárnak, vagy csak egyszerűen olyan semmilyennek találod a nappalidat? Akkor most mutatok öt olyan trükköt, amivel meleg hangulatúvá teheted.

Első tippem, hogy szőnyegpadló helyett használj inkább parkettát. Bár egy szőnyegpadló puhának tűnik, ritkán meleg a hatása, és nem is igazán higiénikus. Egy világos tölgyfapadló azonban nem sötétíti le a helyiséget, és jól illeszkedik bármilyen dekorációhoz. Ezután szerez be egy világos árnyalatú puha anyagú kanapét. Ez lehet vászon, plüss vagy bársony. Majd egészítsd ki őket világos tónusú fabútorokkal. Inkább a kerek formájúaknak szavazz bizalmat, mint amilyenek a puffok vagy a körasztalok, mert azok tovább lágyítják a teret. És persze szőnyegeket, amikből a hosszabb szőrűeket keresd. Ezután jöhetnek a díszpárnák minden mennyiségben és természetesen a függönyök. Világos, és puha anyagút válassz, és mindenképpen a földig érjen. Ezután következhetnek a lámpák, asztali lámpák, állólámpák, a lényeg, hogy a fény több irányból érkezzen. Mindezt kiegészítheted egy olyan LED-es fényfüzérrel, ami nappal észrevétlen. És végül az egészet megkoronázhatod egy látványos tapétával, mint amilyen például ez a vörös téglafalat imitáló. Ez ugyanis rendkívül meleg hatásúvá teszi az egész helyiséget. Amennyiben optikailag növelni szeretnéd a belmagasságot, úgy a tapétát csak eddig engedd fel.

Ha pedig ehhez az összhatáshoz már csak a megfelelő bútorok hiányoznak az otthonodból, akkor van egy szuper jó hírem. Áruházunkban a bútorokon már okos címkéket is találsz. Így a telefonod segítségével azt is rögtön láthatod, hogy ebből a fotelből milyen színben és hány darab vihető haza azonnal.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered