Lady Gaga háza

0 darab hozzászólás

Inkább meghal, sem mint le kelljen mondani a magassarkú cipőiről. A művészneve pedig egy autokorrekt által módosított sms-nek köszönhető. Na, ki ő? Hát persze, hogy Lady Gaga.

Aki akkora hírnevet szerzett magának, hogy a hentesboltokat is megszégyenítő szettjétől mára már azt is megengedheti magának, hogy az Oscar-gálán úgy lépjen fel, mintha a haverokkal csak egy garázsban próbálna. Ezek után szerinted hol lakik? Ebben a 6 hektáros Malibu-i otthonban, amit még 2014-ben vásárolt meg potom 22,5 millió dollárért. És ahova ezen a tekintélyes hosszúságú kocsifeljárón át vezet az út. A ház a szakasztott olyan, mintha csak Dél-Franciaországban épült volna, ami annyiban igaz is, hogy Európából importált anyagok felhasználásával készült. A belső kialakítás megint Stewart belsőépítész munkája, ahol a bálterem méretű nappaliból kilátás nyílik az óceánra, mivel a művésznő olasz vendéglős családból származik, nem meglepő, hogy a főzéssel is lépést kíván tartani ebben a konyhában, ahonnan már többször is posztolt főzős fotókat, itt például raviolit készít. Méghozzá a saját veteményeskertjében lévő fűszernövények felhasználásával. A konyhából csak egy ugrás ez a kanapé, és a hozzá tartozó dohányzóasztal a bőrfotelokkal. Ezt pedig itt akár hiszed, akár nem, egy öltözőszoba, amögött az ajtó mögött a jelmezeivel. A fő hálószobája pedig egy igazi szentély, ezzel a csodás baldachinos ággyal, a hozzá tartozó hatalmas erkéllyel és a szintén óceánra néző fürdőszobával. De gyakorta megmártózik ebben a jakuzzival ellátott medencében is, mert ahogy ő fogalmazott, itt és ebben a cigány palotában gyógyítja a lelkét. A kerthez tartozik még ezen kívül egy betonpálya, a lovai számára egy istálló, és akár hiszed, akár nem, de még csirkéket is tart az istálló tőszomszédságában. Ha pedig mindezt megunta, az alagsorban lévő játékteremben is kieresztheti a gőzt. Ahol még egy szerény tekepályának is jutott hely, akárcsak egy 800 palackos borospincének, ahova egy titkos ajtón át vezet az út.

Hozzánk pedig Veszprémben a Házgyári útról ebbe a hatalmas, kétszintes áruházba, ahol számtalan olyan stílusú bútort is megtalálsz, amivel az otthonát rendezte be Lady Gaga.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered