PUTYIN mega-kastélya

0 darab hozzászólás

Háromszor nagyobb, mint a Fehér Ház. Egy akkora birtokon, amibe 39-szer beleférne Monaco. Ez számokban kifejezve Vlagyimir Putyin birodalma, aminek a valós értékét még megbecsülni sem lehet, mert nincs mihez hasonlítani, de amit majd mindjárt látni fogsz, egy cár is megirigyelne.

Dacára annak, hogy ez csak egy, abból a 20 palotából, ami a nevéhez köthető. És ami mellett még rendelkezik 58 repülőgéppel, köztük ezzel, ami belülről olyan, mintha csak egy hotel lenne. De luxus yachtból is több van neki, melyek közül csak ennek évi 50 millió dollár a fenntartása. Ezek után nem meglepő, hogy ez a kastély megépülhetett a Fekete-tenger partján, mely nem csak a világ egyik legdrágább ingatlana, de egy véget nem érő építkezés helyszíne is. A palotának bár számtalan szobája, csupán 11 hálóterme van, melyek közül így fest az, amelyikben Putyin tölti az éjszakáit. Ezt a stílust leginkább úgy lehetne jellemezni, hogy illik egy királyhoz. Akárcsak a hozzá tartozó szerény fürdőszoba, és ez az impozáns nappali ezzel az olvasóteremmel. Az ingatlan nem nélkülöz olyan szolgáltatásokat sem, mint ez a medence. De egy színházteremnek is szorítottak benne helyet. Továbbá egy kaszinónak és ez a játékterem is részét képezi a portfóliónak. Ezzel a szobával együtt, ahol gyanítom, nem Putyin lejt tánclépéseket, és a szórakozás itt nem ér véget, mert akad itt még egy szoba, aminek a rendeltetésére magad is rájössz. Ezen felül olyan menekülő utak is tartoznak az ingatlanhoz, amit még James Bond is megirigyelne, s melyeknek a tervrajzok alapján ezek a kijáratai. A birtokhoz tartozik egy irodaépület is, de építés alatt van egy amfiteátrum is, melynek közelében található ez a teaház, és egy ortodox templom, ami úgy néz ki, mintha már több száz éve itt állna, pedig ez is új építésű. Ami azonban a Putyin királyságon belül a legfigyelemreméltóbb, az ez a füves terület ezzel a helikopterleszállóval. Ez alatt ugyanis egy jégpálya van.

Putyin ugyanis rajong a hokiért, és az olyan prémium minőségű bútorokért, mint ez a pamlag, ami éppen olyan kifogástalan, akárcsak az általunk forgalmazott felsőkategóriás termékek, azzal a különbséggel, hogy ezek földi halandók számára is elérhetőek.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered