A világ 6 legdrágább nassolnivalója

0 darab hozzászólás

Fecskefészek leves, és a bakancslistából már jól ismert macskaürülékből készült kávé. Többek között ezek a világ legdrágább ételei, amiknek most megmutatom a nassolós változatát.

Az első ez a popcornok csúcskategóriás változata. A valaha volt legdrágább sóval és 23 karátos aranypelyhekkel meghintve, 120 ezer forintért. A következő ez a dobozka lenne, ami mindösszesen 5 szelet chipset tartalmaz, amit egy svéd sörfőzde gyárt 27 ezer forintért. Ez az üvegházban termesztett dinnye pedig annyira értékes a maga 11 millió forintos kilónkénti árával, hogy földrajzi jelzéssel védett és kizárólag Japánban értékesített. Az Oreo és a Pokemon együttműködése pedig azzal került fel a címlapra, hogy az egyik karakterekkel díszített sütijük több mint 3 millió forintért kelt el. Ami persze még mindig olcsóbb, mint az a gyémántokkal kirakott, sárgabarackkal töltött 65 cm magas húsvéti tojás, ami 50 millió forintot ér, amihez képest ez a 24 ezer forintos rágógumi már nem is tétel, mely egyébként azért olyan borsos árú, mert alapanyaga egy természetes gyanta, melyet ebből a fából nyernek ki, és piszok nehéz betakarítani. Továbbá, mert ez a fa csak egyetlen helyen található meg a Földön, a görög Chios szigeten, s csupán kétszáz maradt meg belőle, s melyeknek csak minden hetedik évben lehet a gyantáját betakarítani. Az ebből készült rágóguminak azonban nem csupán az állaga különleges, de elképesztően kellemes aromáját egy órán keresztül is megtartja, és számos jótékony egészségügyi tulajdonsággal bír. Aki pedig igazi luxusra vágyik, az vagy kipróbálhatja a 24 karátos arannyal átitatott verzióját, vagy választhat egy ennél sokkal exkluzívabb dolgot, méghozzá limitált ideig nálunk.

Ha te is ábrándoztál már arról, hogy milyen elképesztően jó érzés lenne egyszer úgy elmenni egy áruházba, hogy ott rajtad kívül nincs senki, akkor figyelj! Nálunk ezt most limitált ideig megteheted. Nincs tömeg, nincs sorban állás, ráadásul az általad lefoglalt időpontban prémium reggelivel várunk. És hogy még mik teszik felejthetetlenné azt a különleges napot, azt a bionkban lévő linkre kattintva itt megtudhatod.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered