Így dobhatod fel a mellékhelyiséget!

0 darab hozzászólás

Túl gyakran merül feledésbe, és kétségkívül nem a legszexibb része egy otthonnak, de te meg én most ezen változtatok. Mutatok néhány olyan dekorációs ötletet, amivel könnyedén feldobhatod a mellékhelyiségedet.

Kezdjük azzal, hogy ha teheted, akkor falra szerelt vécét válassz, mert ezzel azonnal modern és elegáns lesz a helyiséged. Ráadásul takarítani is sokkal könnyebb lesz a helyet. Ha pedig olyan dekorációra vágysz, ami sosem megy ki a divatból, akkor válaszd a fekete-fehér kombinációját, és igen, lehet képeket elhelyezni egy toalettben. Azzal is feldobhatod a helyiséget, ha a WC mögötti falra cementlapot helyezel. Ez nem csak mutatós lehet, ha a környező falak homogének, de nagyon praktikus is a könnyű tisztántarthatósága miatt. Bátran kísérletezz a színekkel és mintákkal, kedved szerint. És ha már a cementlapoknál járunk, akkor mutatok egy olyan felhasználási módját, amire tuti még nem gondoltál. Dekorálhatod vele a hálószobádban az ágy mögötti falat is, mintha az csak egy ágyvég lenne. Na de visszakanyarodva a toaletthez, a falakat úgy is díszítheted, ha az alsó részét valamilyen csempével, a felsőt pedig parkettával burkolod, amit ha van ablaka a helyiségnek kiegészíthetsz növényekkel, ami hozzáad a térhez egy kis élénkséget. Amennyiben egy adott stílusnak vagy a rajongója, hát miért ne használhatnád itt is? Ha például az ipari környezet a kedvenced, akkor egy fekete csempét kombinálhatsz téglafal burkolattal. De ekkor a maradék falszakasz már csak fehérre fest. Ha skandináv a favoritod, akkor semleges, pasztell színeket használj a falakon. És világos fa dekorációkat, falpaneleket a hangulatos légkör érdekében. Aki pedig egy kis sikkre vágyik, annak jusson eszébe az Art deco. Itt a bézs színű festékkel és falrészekkel kombinált tapéta eleganciát hoz ebbe a pici térbe. Annak érdekében pedig, hogy felpezsdítsd a helyiséget, egy aranykeretes tükröt is elhelyezhetsz itt. Ha pedig valami bujaságra vágysz, akkor próbáld ki, hogy a sötét színű falakat egy egzotikus tapétával kombinálod.

További hasznos lakberendezési tippekért és érdekességekért kövess minket. Illetve kattints a biomban lévő linkre, ahol számos olyan különlegességet találsz, amit másutt nem.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered