Donald Trump otthona

0 darab hozzászólás

Csillaga van a hollywoodi hírességek sétányán. És tíz alkalommal tűnt fel véletlenszerűen egy filmben, köztük a Reszkessetek betörőkben. A titkosszolgálattól kapott beceneve pedig egyszerűen csak annyi, hogy Mogul. Gondoltad volna, hogy akire minden igaz, az Donald Trump? Ez alkalommal az ő otthonát mutatom be, mely legutóbb akkor került a figyelem középpontjába, amikor az FBI állítólag titkosított dokumentumokra bukkant az egyik fürdőszobájában.

De az első bomba akkor robbant, amikor 1985-ben az ingatlant mindössze 5 millió dollárért megvásárolta egy piszok ravasz húzással. Mivel az eredetileg 20 millió dollárért piacra került házra tett ajánlatát elutasították, gondolt egy nagyot és megvásárolta az előtte lévő strandot. Majd kilátásba helyezte, hogy arra felhúz egy akkora házat, ami majd akadályozza a kilátást az óceánra. Így vásárolta meg szinte bagóért ezt az épületet, és további 3 millió dollárért a benne található spanyol, portugál és velencei stílusú bútorokat, melyekkel együtt az ingatlan valódi értéke egy tavalyi becslés szerint 350 millió dollár. A házat Trump amolyan téli fehér házként emlegetve, nem egyszer sajtótájékoztatók helyszíneként is használtak. De a világ számos vezetőjét is itt fogadta, köztük a kínai és a japán miniszterelnököt. A háznak kétségkívül ez a nappali a leglenyűgözőbb szobája, melyet 1995-ben részben magánlakássá is alakíttatott, és ahova elnöksége végén családostul le is költözött ebből a manhattani lakásból, mely ingatlan egyben otthont ad egy exkluzív klubnak is, melynek tagsági díja évi 200 ezer dollár. Ezért az összegért cserébe a tagok hozzáférést kapnak az épület számos részéhez, köztük egy 8 hálószobás lakosztályhoz, egy strandhoz és egy tengerparti bisztróhoz, továbbá az itt felsorolt szolgáltatásokhoz, és egy olyan bázis étteremhez, mely egyetlen magánklubként elnyerte ezt a nívós díjat. Mely grandiózus épületet nem csak pazar belső tereivel, de a méreteivel is kiemelkedik a Palm Beach-i ingatlanok sorából. Ami egyébként a melléképületeket leszámítva éppen elférne a Marco Mobili 4235 négyzetméteres épületében.

Ezek után elképzelheted, milyen széles választékkal várunk. Ráadásul hétfőig akár ilyen giga kedvezményekkel, melynél jobb üzletet még Trump sem köthetne.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered