Luxus mosdók

0 darab hozzászólás

Ha azt hitted, hogy a rongyrázás netovábbja az, amikor valaki egy tetőtől talpig logózott ruhában pózol, akkor még nem láttad a Louis Vuitton divatház legújabb alkotását, ami nem más, mint egy vécé, mely nem csupán egy funkcionális berendezés, hanem a státusz és az extravagancia szimbóluma. Mely avantgárd remekmű mögött természetesen a Chanel sem akart lemaradni. Így létrehozták ezt a monokróm színpalettájú toalettet, mellyel Coco Chanel időtlen eleganciája előtt akartak tisztelegni. Az Hermés által ihletett vécé pedig már egy komoly műalkotás, olyan technikák és prémium anyagok felhasználásával, mint amilyen a porcelán, a bőr vagy az arany. Ahogy a cégóriás fogalmazott, aki egy Hermes vécét vesz, az tulajdonképpen egy élménybe fektet, ahol minden öblítés kecses aktussá válik.

Ám mielőtt még azt gondolnád, hogy a tervezők nem gondoltak a nők és férfiak eltérő igényeire, vess egy pillantást a Harley Davidson által ihletett vécékre, ahol csak nyeregbe kell pattannod, ha szólít a szükség. Ezek a toalettek két különböző stílusban kaphatóak. Néhányat úgy terveztek meg, hogy hasonlítsanak egy motorkerékpárra, így akadnak olyanok is, melyek valódi harley-alkatrészek felhasználásával készültek. Ezek a vécék úgy lettek kitalálva, hogy arccal a fal felé kelljen ráülni, ahol az öblítő funkciót a kormány elfordításával lehet aktiválni. A vécék elkészítéséhez felhasznált anyagok változatosak. Míg egyes darabok hagyományos kerámiából készültek, mások robusztus fém alappal rendelkeznek, ahol a vécék két oldalán elhelyezett lábtartók nem csak a motoros hangulatot hivatottak szolgálni, de megemelve a lábakat egy egészségesebb testtartást is eredményeznek, ami jól jön a napi idő során.

Amennyiben pont egy ilyen egyedi készítésű toalett a szíved vágya, az a rossz hírem, hogy csak egy nagyon szűk réteg által ismert csatornán keresztül lehet hozzáférni, de ha például egy olyan fejedelmi ágyat szeretnél magadnak készíttetni, amilyen garantáltan másnak nincsen, és amit nem utolsó sorban még ebben az életben ki is tudsz fizetni, akkor csak kattints a biomban lévő linkre, és jelentkezz hozzánk ingyenes ágytervezésre.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered