Ámulatba ejtő mosogatók

0 darab hozzászólás

Mit tippelsz? A láthatóakon kívül melyik a leginkább figyelmen kívül hagyott eleme egy konyhának? Szegény mosogató, de ennek nem kell így lennie. Mert most mutatok egy olyan alternatívát, ami minden konyhát feldob.

Ez pedig nem más, mint egy ólomüvegből készült mosogató, ahol a hasznosság és a művészet találkozik. A most bemutatott remekművek fákat, állatokat, a természetet, vagy éppen az absztrakt művészet bonyolult mintáit ábrázolják, ahol minden egyes részlet élénk üvegárnyalatokban jelenik meg. Egy ilyen mosogatónak az elkészítése általában több száz órát vesz igénybe, és nyilván drágább is, mint egy hagyományos. Mely után joggal vetődhet fel benned a kérdés, hogy hogyan lehet megóvni a mindennapok viszontagságától. A válasz az epoxi megerősítésben rejlik. Minden egyes ilyen mosogató epoxigyanta kezelésen esik át, amit többek között a vízszigetelést hivatott szolgálni. A végeredmény pedig szemet gyönyörködtető, főleg ha napfény éri őket, melynek hatására kaleidoszkóppá varázsolja az egész konyhát, vagy a fürdőszobát, merthogy mosdó és kád is készülhet belőle.

És hogy milyen enteriőrben lehet megfelelő egy ilyen csodaszép mosogató? Szuper jól mutathat egy farmhouse stílusú otthonban, akárcsak egy eklektikus környezetben. Gondolj csak a kortárs stílussal kevert bohém elemekre, ahol egy ilyen mosogató vagy mosdó szuperfókuszpont lehet. És talán meglepő, de egy modern minimalista, ropogós fehér konyhaszekrényt is eszméletlenül feldobna. Akárcsak egy vintage otthont. Nem beszélve az art deco-ról, ahol a szecessziós motívumok elképesztő kiegészítői lehetnének a konyhának. Ahol még a sokak által utált mosogatás is kellemesebb lehet.

Ha pedig ehhez már csak egy jó konyhabútorra lenne szükséged, akkor tudod, hogy hozzávesznek minket.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered