Az 5 legszebb neutrális szín a nappalidba

0 darab hozzászólás

A trendek jöhetnek-mehetnek, de egy biztos, a fehér falszín soha nem ment ki a divatból. Ami a nevével ellentétben nem is mindig fehér. És már egy árnyalatnyi eltérés is óriási különbséget eredményezhet egy szobában. Most megmutatom az öt kedvenc neutrális színemet a Benjamin Moore-tól, amivel te sem nyúlhatsz mellé, ha most tervezed kifesteni a nappalidat.

Az első ajánlatom ez a szín, ami egy meleg fehér, és szerintem az egyik legsokoldalúbban felhasználható. Tökéletes alapszín lehet nem csak a nappaliban, de a konyhában vagy akár a fürdőszobában is. Ami trükkös benne, és amiről kevesen tudnak, hogy erős szürke felhangokat tartalmaz, ami miatt egy északi fekvésű szobában például a hidegebb oldalát mutatja meg. Ezen kívül figyelembe kell venni, hogy ennek a színnek az LRB értéke elég magas. Ami azt jelenti, hogy elég sok fényt képes visszaverni, ha már a falon van. Hogy ez mit jelent és miért lesz fontos neked, arról egy korábbi videómban már beszéltem. Ha vissza szeretnéd nézni, akkor ide alulra belinkeltem. Ha szeretnéd a nappalidat extra hangulatossá tenni, akkor válaszd ezt az árnyalatot, ami a skandináv hygge stílushoz is remekül illik. Ha azonban inkább tompítanád a szobafesték színeit, fáraszt minimalista dizájnt és hozzá ezt az alapszínt. A következő remek árnyalat ez a finom krémszín, ami a falak, ajtók, a mennyezet, de még a kárpitok szempontjából is ideális választás, hiszen a divatból sosem megy ki. Ha pedig hozzám hasonlóan te is kifejezetten szereted a fatüzelésű kandallók és kályhák hangulatát, akkor válaszd ezt a festéket, ami melegséggel tölti meg a szobát és remekül kiegészíthető terrakotta edényekkel vagy kézzel szőtt textíliákkal.

További hasznos lakberendezési tippekért és érdekességekért kövess minket, illetve kattints a bioban lévő linkre, és nézd meg, hogy milyen aktualitásokkal várunk még.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered