Lana Del Rey home tour

0 darab hozzászólás

Tudtad, hogy Lana Del Rey zenéje már házi feladat is lehet? Tavaly ilyenkor ugyanis a New York-i Egyetem, egy nevével jelzett, két kreditet is érő kurzust indított, mely időpont egybeesett legújabb házának megvásárlásával. Ami jóval szerényebb, mint képzelnéd, de annál karakteresebb. Sokan kértétek tőlem, így most az ő otthonát mutatom meg.

A Los Angeles keleti részén fekvő rusztikus faház mindössze két hálószobával és egy fürdőszobával rendelkezik, ami sztárkörökben szinte értelmezhetetlen, és mely otthon a fehér szinte minden árnyalatában pompázik. Ahol egy komplett Pinterest álom valósult meg ezzel a viharvert karmoskáddal a fürdőszobában, nem beszélve erről a mosdóról, ami azért elég távol áll a luxus fogalmától. Otthona kifejezetten avíttasnak mondható, ezzel a retro műremeknek is beillő hűtőszekrénnyel a konyhában, vagy ezzel a század közepén épült old-school kandallóval, amit báránybőrök és kopottas bútorok egészítenek ki a nappaliban. Amit szándékosan öregítettek meg és tették ezáltal kirobbanóan karakteressé. Például ezzel az elképesztő méretű, ódon hatású étkezőasztallal. Vagy a jellegzetes terméskő padlóburkolattal, mely nem csak a terasznak, de részben az egyik hálószobának is a burkolata, ahol helyet kapott még ez a pihenő sarok is. És kíváncsi vagy rá, hogy az Indipop királynője újabban hol írja a dal szövegeit?Hát ebben az eklektikus alkotószobában, ahol hajdanán az a Clara Kimball Young gyakorolta be a jeleneteit, aki a némafilmek legelső női szereplőjeként hódította meg Hollywoodot. Ebben a filmben épp Charlie Chaplin oldalán. Ilyen múlttal a háta mögött szinte már hihetetlen, de ezt a ma már hipszterektől nyüzsgő Echo Parki házat alig több mint egymillió dollárért vásárolta meg, ami persze csak egy gyöngyszem ingatlan portfóliójából, de ami Hollywoodban még így is ritkaságszámba megy, és amilyen jó vételre csak ezen a héten áruházunkban akár te is szert tehetsz.

Ha eddig halogattad a bútorvásárlást, akkor most ez egy Isteni jel, hogy a továbbiakban ne tedd, mert az otthonodat többek között a Lana által ihletett bútorainkkal akár ekkora kedvezménnyel is berendezheted.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered